Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari - 29
Raspunsuri - Pagina 10
natalia26 spune:
buna dimineata!!!!!!!!!!
Felicitari, cata!
Mishulina, am primit mesajul tau!!!!!!!!!Merci mult de tot!
ITI mai scriu Un PM!
Luna asta a fost cu norocpentru multe fete.
Va pup pe toate, pe gravidute pe burtic
Natalia26
coralia76 spune:
OOO...ce-mi vad ochii..ca ma bucurrrr!!!Bravo fetele Cata si marakie clara treaba acum..ati mai sarit doua in barcutza gravidutzelor...Ai scapat de laparo Cata!bebeii sunt pe drum sa le bucure pe mamicutzele lor!
Hai ca pana la urma tot si-a facut datoria iepusarul asta chiar daca mai tarziu un pic...e el uituc dar uite ca nu uita chiar de toate!
Va doresc sa fie bine pana la capat!
utocatalina spune:
Mercic mai fete dragi...oare de frica laparo oi fi ramas si eu grea??? Eu asa cred! Sa fi patit ca Moisa? Ea a zis ca a ramas gravida de frica laparo si ca poate ma speri si eu si ramin....Asa ca cred ca bau bau si-a facut efectul!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata
natalia26 spune:
Cata, ce veste buna, ai scapat de laparo!!!!!Ai fugit repede la gravidute. FELICITARI unei mamici frumoase
Poate me sperii si eu ca trebuie sa fac laparo, cat de curand.
o intrebare, temperatura bazala 36, 8 mai poate semnifica sarcina desi simptomele sint cele de rusi?
Va pup
Natalia
maria_alexia spune:
Fetelor, ce de vesti bune pe-aici !!!
Maraki, felicitari !!!
Din cate ne povesteai, am inteles ca medicii de acolo si protocolul lor merg ceas! Ce spun copii tai de un fratior micut? Cred ca veti fi tare fericiti cu totii...
Cata, asta a fost!!! Bravo, bravo, bravo!!!
Le-ai facut pe toate, analize si investigatii, ca nimeni alta, si uite ca a venit si momentul lui .
Stai linistita, nu cauta neaparat simptome ca s-ar putea sa nu le ai inca, si ... la 5 sapt. 1/2 la echo' !
pentru toate fetele dragi de aici .
Acum, ca s-a deschis lista de pe ian-februarie, haideti cu toatele acolo !!
Alé spune:
Neata, fetele.
Felicitari Cata si Maraki. Sint foarte bucuroasa pentru voi si asa mai uit de tristetea mea...
Bravo voua, sa dea Domnul sa aveti sarcini usoare, ca bebelusi frumosi si sanatosi veti avea sigur!
Mie probabil o sa-mi vina CM, sanii sint tot mari si tari, dar din ce in ce mai putin durerosi - inca nu pot sa dorm pe burta; temeperatura este in scadere, incet dar sigur, azi am avut 36.93, fata de 36.96 ieri si 37 alaltaieri...mi-a revenit pofta de dulce si toleranta la mincare in general.
Felicitari inca o data gravidutelor.
Va pupa fata
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Infertilitate cauze necunoscute | Alé
utocatalina spune:
Natalie pe prima pag este postat de mine subiectul cu "reusite despre laparo"...eu ma pregateam de laparo sap. viitoare..de aceea nici acum parca nu pot crede...se poate ramine de frica? Eu cred ca da! Temp. de 36.8 poate insemna multe...grafic ai..sau in ce zi esti?
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata
monica_b spune:
Bravo, Cata, bravo!
Sarcina usoara si sanatos si frumusel!
Monica
Aspiranta in stand-by
natalia26 spune:
cata, cred ca aberez, mi-am luat azi dim temperatura si e 36,8. Eu am ciclu de 33 de zile si azi sint in ziua 37, dar sint obisnuita sa intarzie, mai ales ca iau utrogestan... Am fost la dr , eco si atat. Faza e ca merg des la baie, sanii s-au marit putin dar ...burta ma doare de 4 zile, asa ca, astept rusiiIeri o aveam 36, 7. La ovulatie a crescut la 37.(ziua 21).
Natalia
andicu spune:
Felicitari MARAKI si CATA , ma bucur mult ptr voi, meritati sa se-ntample asta , asa cum meritam toate fetele de pe lista "aspirantelor" !
Am zis eu ca e ceva in aer zilele astea .
Iepurila, eu incerc din ianuarie fara rezultat, si sa stii ca inteleg prin ce treci. Toti imi spun ca e prea devreme sa ma agit, dar cand stiu ca in ultimii 10 ani singura data cand am ramas a fost cu ghinion, normal ca nu mai am rabdare sa pierd inca 1 an. LAsa, ca vine si vremea noastra, am lasat fetele astea inainte ca sunt mai vechi decat noi pe-aici ,dar urmam noi.
Andreea