Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari - 29

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Dana multumim de urari si sa fie la toate fetele...si eu m-am stresat ceva cu termometru...in special luna asta, dar se pare ca a fost bine...iti tin pumnii si mergem inainte...Mihu mama tu sa fi fata cuminte ca la laparo sa rezolve T tot si sa iesi beton si gata de bebe, da?

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mishulina , iti tin pumnii la laparo, Da Doamne sa fie totul OK si sa ramai repede dupa !

Eu iar incep sa ma gandesc aiurea. Azi e ziua 27, ar fi trebuit sa apara de ieri rushii sau azi, deocamdata nimic, ovulatia de data asta nu stiu sigur cand am avut-o ,cred ca pe 29 sau 30, si noi am pe 01 mai prima data , asa ca sunt convinsa c-am ratat ultima runda. Nu mai sunt stresata si nici nu ma gandesc sa fac vreun test, doar ma intreb ce naiba se-ntampla iar.In plus, m-am ofticat ca am ratat ptr ca dua cum am simtit intepaturile, de data asta cred ca a fost pe stanga, cum trebuia!
Tot incerc sa nu-mi fac sperante, ca "prestarea " a avut loc dupa ziua banuita cu ovulatia,dar oare, e posibil ????

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Mai fetelor...nu mai numara nimeni cu mine luna asta?..ma lasati singurica pe-aici? . Eu sunt in ziua 5 CM
VaCristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Multumesc fetelor ca ma tineti de manuta luni si marti, Cata trage piciorul ca poate "se ia" ,Andicule sa te auda Dumnezeu!
Cristinica nu esti singura,sunt cu ochii pe tine si cu pumnii stransi!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Bravo,bravo pt fetele care sunt .Sarcina usoara si sanatosi.

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ce bine ar fi daca ar fi molipsitoare.Poate vom avea mai multe vesti bune; inceputul e promitator.
pe toate si va tin pumnii.

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Salutare fete dulci. Si eu cu treaba multa. Sau incerc sa-mi fac de treaba multa.
Cata, parca nu se mai face o data 19.30. Sa nu ne lasi sa asteptam pana pe la 22.00 ca eu una o iau razna.
Mishulica mai ai un picut si totul va fi bine.
Laura Ioana daca esti noua pe aici eu iti spun bine ai venit in clubul nostru si plecare rapida in clubul nou format de Cata, Florini si Maraki.Zi-ne si noua cateva cuvinte din povestea ta.
Cristina si eu se pare ca numar de una singura. Eu sunt in ziua 15. Si ma asteapta histeroscopia.
Andicu, nu se stie niciodata. Poate, poate.
Ale, cum te simti iubita?
Maraki, daca faci gemeni sau tripleti, toata suferinta si toate sperantele tale vor fi rasplatite. Tocmai ii spuneam si eu sotului meu zilele trecute ca daca e sa am probleme cu conceptia sa dea bunul Dzeu sa le pot rezolva si sa fac macar gemeni ca sa mai recuperez timpul pierdut.
Va pupez

Eu, iepurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Iepurica,te si ,stiu ca mai e putin dar tocmai ultima suta de metri e cea mai grea...hai,fi curajoasa,sti ca ma bazez pe tine si daca se rezolva problema mea,care sunt elefantica,sigur se rezolva si a ta,care esti mai "intreaga" !
Laura Ioana bine ai venit si sedere scurta pe aici,si eu sper sa se implineasca urarea mea de la inceputul capitolului cu "la cat mai multe ",asa ca ne straduim cu toatele...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Stiu iubita mea Mishulica. Dar tu esti un copil tare bun si curajos. Nu pot decat sa te admir si sa te indragesc tot mai mult pe zi ce trece.

CATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eu, iepurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Hai Cata nu ne mai fierbe...
Se pare ca am intrat cu toatele sa aflam vesti de la tine.
Ma dor pumnii deja de cat de stransi sunt.
Va pup

Miro

Mergi la inceput