Cat v-au tinut greturile?
Raspunsuri - Pagina 2
mamini spune:
la mine au inceput la 6 saptamini si au tinut pina pe la sapt 19. am chestii pe care nu le maninc nici acum( de ex peste,portocale,ceapa, usturoi, lapte- maninc iaurt) dar atunci nu mincam nici carne, nici ou, nimic proteine si vomitam si vitaminele si ac folic...a fost greu.nu am gatit, la serviciu mi-era sila sa ma uit la ceilalti cind mincau... e drept ca uiti, dar atunci cind esti cu wc-ul in brate non-stop ai nevoie de mult sprijin, asa ca incearca sa fii linga cumnata ta, sa o intelegi si sa o ajuti.si la majoritatea cica trec dupa sapt 11-13, poate ea o sa fie din categoria aia..
M25+6
Monicutz spune:
Salut,
La mine au inceput prin sapt 6-7 si m-au tinut pana in sapt 11 cred. Dar era o senzatie f ciudata. Nu vomitam, dar mi-era greata tot timpul. Mancam numai fructe (proaspete si uscate) branza si grisine. De exemplu pui nici acum nu prea mananc, decat f rar.
Sanatate si rabdare ca trece pana la urma,
, 31s
lz_cecilia spune:
Dimineata cand ma ridicam din pat imi veneau toate greturile din lume, azi asa maine asa pana cand m-am saturat. Intr-o dimineata mi-a venit idea sa mananc un biscuit inainte sa ma ridic din pat si ...a tinut smecheria. Nici nu stiu cand mi-au trecut greturile..dar stiu ca au reaparut in luna 7/8 si de atunci pana am nascut am trait cu Calmogastrin..
.
Sarcina usoara doresc tuturor mamicilor din lume!!
andatudor spune:
Pe mine m-au apucat greturile dintr-a 4a sapt. si m-au tinut doua luni.Nu am varsat deloc,dar imi era o greata groaznica
de cand ma trezeam si pana adormeam.Nici eu nu suportam mirosurile de nici un fel,mai ales parfumurile si fumul de tigara.A si momentele in care nu simteam greata erau atunci cand mancam.imediat dupa ce terminam revenea.Ma mai intremam cu suc sau compot de visine,era singurul lucru de care aveam pofta.
Dar totul a trecut si acum suntem voiosi si jucausi!
Mult succes cumnatei si sarcina usoara ,spune-i ca timpul trece repede si-si va aduce aminte cu placere de micile neplaceri!![]()
Anda si
buburuza din burtica 24+
toronteza spune:
Buna
Si mie mi-au inceput tot pe la 6 saptamani dar am fentat toate diminetile si am scapat. CE faceam eu? Mancam biscuiti dietetici si stixuri cum simteam ca am acid la stomac sau greata. Pot sa numar pe 10 degete de cate ori am vomat.
Ceea ce nu puteam sa suport era mirosul de ceapa prajita in ulei. Era teroare sa incep sa fac mancare, mai ales ca sunt ardeleanca si gulasul nu putea lipsi din meniu :).
din burtica.
ana maria spune:
De la 6 saptamani pana la 24. Nu are legatura cu miscatul lui bebe este doar o coincidenta pentru ca in aceeasi perioada scade nivelul hormonal. Dar eu am si o gastrita hiperacida de dinainte de sarcina si cred ca asta a accentuat raul.
Ana Maria si bebe Victor Stefan
(15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
mysweetest spune:
La mine au inceput greturile pe la 6 saptamani si au durat cam 2 luni.
Au fost suportabile fiindca nu am varsat deloc insa imi era rau de la diferite mirosuri si cam vreo 7-10 zile nu suportam sa vad carnea si am mancat mai mult lactate.
Aveam in schimb gaze in fiecare zi si ma umflam dupa ce mancam
.
saptamana 24
szivarvany spune:
La mine au inceput pe la 6 saptamani si au tinut pana am nascut ![]()
Sarcini usoare in continuare si bbi sanatosi !!!
Leoaicele Daria &
Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
Mary_25 spune:
,
Eu nu mai stiu excat perioada, dar oricum in primul trimestru de sarcina. Ma trezeam cu greturi, ma culcam cu ele. Eu mancam grisine groase romanesti, simple si biscuiti simpli tot romanesti.
Sarcina usoara,
Mary si
20+
mandyksch spune:
La mine totul a inceput in saptamana 7 si acum sunt in 15+ . Am varsat doar de 3 ori in perioada asta dar greturi am avut non-stop cu perioade mai proaste (vreo 2 saptamani nu am putut manca aproape nimic) si mai bune. Greturile au inceput s-o lpase mai moale saptamana trecuta (mai ales cand mananc nu le mai simt
) dar stau prost de tot inca cu frigiderul care mi-e cel mai mare dusman. Cum deschid usa lui imi vine in gat stomacul si chiar daca nu vars senzatia e groaznica.
Alta problema (si asta e mai noua ca am observat-o doar de cateva zile): dupa ce spal haine cu masina si le pun la uscat mi se face o greata de la detergent si de la balsam desi folosesc Ariel si Lenor....Asa ca fac cate o pauza cand pun hainele la uscat.
Mancare nu fac, caci nu suport mirosurile care se fac in casa de la mancare (mai ales ceapa prajita sau de la papara). Cand face sotul meu mancare ies pe balcon la aer.
Sper sa nu mai tina mult ca e destul de neplacut. Oricum altele au simptome si mai si.
Mandy
, 15+