Cat v-au tinut greturile?

Cat v-au tinut greturile? | Autor: numeioana

Link direct la acest mesaj

Intrebare pt mamicile care au o sarcina mai avansata sau care au nascut deja... Cam cate saptamani v-au tinut greturile? Cumnata mea are o sarcina mai dificila. Dupa ce a ramas insarcinata mai greu, acum are un rau constant si dimineata si in timpul zilei. 2 zile chiar a vomat continuu tot ce a mancat. Ieri a fost mai bine....Cand ati scapat voi de problemele astea? Asta ca s-o pot linisti intr-un fel...

Ioana
http://community.webshots.com/user/numeioana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

La mine au inceput la 6 saptamani si au tinut pana la 3.5 luni - 4, cand a miscat bebe, cu zile cand nu-mi placea nici aerul si perioade mai calme.

Si eu vomitam tot ce inghiteam, dar ma duceam si mancam iar in ideea ca ceva ceva tot trebuie sa ramana in stomac. In orice caz am avut o perioada de vreo 2 saptamani, cand nu puteam sa inghit decat branza de vaci frecata cu zahar si mere verzi, da' neaparat verzi ! noroc ca era vara si piata aproape.

Ioana (sper sa nu te botez ) transmite-i prietenei tale sa se inarmeze cu rabdare si optimism, in fond e pentru o cauza buna:

Sarcina si nastere usoara !

"Dumnezeu nu joaca zaruri."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Pe mine m-au tinut de la sfarsitul primei luni pana la patru luni jumate, pana cand misca bb. Greturile pot reveni spre sfarsitul sarcinii sau pot dura chiar toata sarcina cu intensitate mai mica.
Eu vomitam si de la fructe dar dupa patru luni jumate, cinci a fost mai bine, mancam orice si oricat.

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria Uimirea (D.N. 02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditzadennis spune:

La mine greturile au inceput la 5 saptamani de sarcina si au durat pana in saptamana 18, cand a miscat Dennis prima oara (ma rog, cand l-am simtit eu, ca dr zicea ca misca de mult!).La mine au fost groaznice saptamanile alea, vomam intr-una, nu toleram decat covrigii si lamaile (cred ca am mancat cantitati industriale!) si de doua ori pe saptamana (cel putin) venea prietena mea, care este asistenta medicala si-mi punea o perfuzie cu glucoza si nu mai stiu ce. Ideea e ca de regula greturile se termina cand misca bebele...Sarcina usoara tuturor gravidutelor!!!

Claudia,soacra frumoasei Oti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittycat spune:

La mine a inceput din saptamana 5-6 si a durat cam pana prin saptamana 15-16. Din fericire au fost suportabile, n-am varsat niciodata, dar nu suportam nici macar sa vad in fata carne, oua, lactate; am mancat tone de supa la plic, mi se parea atat de buna... Oricum, pentru mine au fost de departe cele mai neplacute luni din sarcina.

Andra,de printesa (15.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

difera de la mamica la mamica.la mine au inceput greturile dupa 4 saptamanai, si au durat 2 luni.se mentineau pe parcursul zilei, important insa ca nu am vomitat niciodata,am incercat sa mananc fucte acrisoare, iaurturi(nu mult)si sa nu ma gandesc la greata pe care o aveam .
o verisoara a mea a avut greturi pe tot parcursul sarcinii, si cam in fiecare zi dadea afara ce manca...

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=15633&cid=15022

ANUNT:DORESC SCHIMB DE SOACRE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Racaru spune:

Sila mine au inceput pe la 6 saptamini cu greturi mai usoare, cu fiecare saptamina care trecea greturile erau mai puternice pina cind am ajuns la o stare de nesuportat.
Prin saptamina 14 am simtit un regres, iar din saptamina 17 nu mai am nimic.
Si eu am vomat si de 5 ori pe zi, nu suportam nici un miros, vomitam si cind deschideam usa la frigider, sotul meu a dormit la capatul celalat al patului pentru ca aveam senzatia ca miroase.
Nu ma putut sa circul cu mijloacele de transport in comun, pentru ca toata lumea mirosea, si nici in masina noastra nu era bine pentru ca mi se parea ca mirose a cauciuc(si nu este masina noua).
Nu a fost usor dar a trecut... gindul ca o sa avem un bebelus m-a ajutat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Pe mine m-au apucat greturile la o luna si o saptamana de la data UM. M-au tinut 2 luni, deci cam pana in 3 luni si jumatate.
Dar imi era rau toata ziua, nu numai dimineata. Imi era rau si de la mirosuri. Tare nasoala starea in care am fost!!!! Dar acuma imi este foarte bine! Succes!!!!
Codruta 24+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

La mine greturile au inceput in prima zi din saptamana a 7-a, deci in luna a doua. In aceasta luna nu am vomitat, decat de 2 ori. Dar aceste 2 ori au insemnat aproape 24 de ore in care nu reuseam sa retin nimic in stomac. Vomitam de cate 5-6 ori pe zi, tot ceea ce inghiteam. Una dintre reprize a fost chiar pe 31 dec. Super Revelion!
In ianuarie (luna a 3-a de sarcina) mi-a fost mai rau. Vomitam de cate 3-4 ori pe saptamana, mai ales seara. In restul zilelor imi era greata.
Si cred ca greata s-a oprit prin saptamanile 14-15. Desi aveam o carticica care spunea ca se opresc in sapt. 12, si asta m-a cam dat peste cap, ca ma demoraliza.

Spune-i prietenei tale ca dupa aceea urmeaza o superperioada, in care se va simti bine, usoara, ca si cum n-ar fi gravida. Si va manca tot ce va dori.

Multa sanatate!

Andy si 28+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

eu am inceput sa vomit de pe la 6 saptamini, la inceput doar dimineata pe stomacul gol, dupa care si mincarea, pina prin luna 6. am facut si gastrita din cauza asta, pe urma am revenit doar la vomatul de dimineata -bila sau ce era- dupa care ma simteam extra toata ziua si puteam minca orice. asta m-a tinut pina am nascut

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Eu am vomitat doar de vreo cateva ori la inceput si asta datorita vitaminelor prenatale.Contineau prea mult fier, ceea ce provoaca greturi si daca nu esti insarcinata.
Dupa ce le-am schimbat cu altelele ce nu contineau atat de mult fier greturile au incetat complet.

Succes in continuare la cumnata

Adriana si Aidan 32+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput