Cat v-au tinut greturile?
Raspunsuri - Pagina 3
maraki spune:
La mine cu baiatul am
in fiecare dimineata pana in ziua in care l-am nascut iar cu fata am avut greturi pe toata perioada zilelor tot pana am nascut ....
Sarcini usoare si bebei sanatosi sa aveti fetelor

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
beatriced spune:
Si la mine au tinut greturile pana in luna a IV-a cand a miscat. Cred ca de pe la 5 sapt. Ca stiu ca ma bucuram ca n-am greturi si la o sapt. hop si ele. Si era nasol, ca nu mancam decat peste prajit cu mamaliga. Pana si laptele, iaurtul imi facea rau! Dadeam afara absolut tot... Dar mi-am revenit la 4 luni si acum la 38 de sapt ma simt super bine fara probleme. Asteptam sa nastem!
38 +
beatrice
lavinus spune:
![]()
Sunt o viitoare mamica, insarcunata in 8 saptamani, si de vreo saptamana ma simt f rau.
Nu vomit, dar am greturi toata ziua, ma trezesc noaptea, nu mai pot sa dorm asa de rau ce-mi este.
Deja sunt total descurajata. Daca ma tine inca 2 luni de acum inainte, nu stiu ce-o sa fac. Nu -mi trece cu nimic.
Va rog sa ma ajutati!
ludmmyla spune:
Buna. La mine greturile au inceput cam pris sapt 9 si au durat o luna de zile, aproximativ pana in sapt 14. Eu in perioada asta am avut greturi si arsuri la stomac, dar in special dupa ce mancam sau beam ceva ( adica mai spre dupa amiaza si pana noaptea). In acest rastimp indiferent ce mancam sau ce am baut absolut tot varsam. A trecut repede, numai problema e ca atunci cand iti este rau ai impresia ca nu se mai termina niciodata.
Multa bafta cumnatei tale si o sarcina cat mai usoara!
Spune-i ca toate o sa treaca si cand il va simti pe micut miscand o sa ii treaca toate si raul va fi uitat.
Sarcina usoara si un bb sanatos !
Monica 22 sapt +
mamini spune:
Lavinus, cum vezi,fiecare sarcina e diferita, greturile tin atit cit vor ele...asculta-ti corpul, papa ce poti, nu sta nemincata fiindca atunci ti-e mai rau si ai rabdare...o sa treaca!
M26+
deny_82 spune:
La mine cam tot pe la 6 sapt. au inceput si au durat cam pana la 20 de sapt.....Cel mai rau imi era cand ma urcam in masina....era groaznic,nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu.Insa am citit numai tin minte exact unde, cum ca aceste greturi pot fi evitate....Sa aiba pe langa pat,pe undeva... mancare in asa fel incat sa nu fie nevoie sa se ridice din pat ,inainte sa manance ceva....catusi de putin....Se spune ca greturile sunt cauzate de glicemia scazuta ....Ii doresc sa treaca cat mai repede de faza asta
Deny si David 28+
emaaimee spune:
Eu nu prea am avut greturi si nu am vomitat decat de la pasta de dinti de cateva ori.Dar de martea trecuta am niste greturi,nu suport sa vad mancare/apa/lichide in fata.Sper sa nu ma tina pana nasc.Iar cand face bebe repertoriu-dulcicul mic
,imi sta mancarea pe care am reusit sa o mananc in gat,sta sa iasa
si pestiuc iubit de 32s
ZenaO spune:
Ioana, te-ai lamurit?
Fiecare cu organismul ei, eu cred ca am fost norocoasa, am avut greturi din sapt. 9 pana in sapt. 12 si am vomat doar de 6 ori din cauza unor mirosuri care-mi intorceau stomacul pe dos.
Zina si bb Matei 28 sapt.
Mishka spune:
Gravidutelor mai experimentate, am si eu o intrebare. Pe perioada cat v-au tinut greturile ati avut greturi in fiecare zi la fel? Ati avut zile in care nu v-a fost greata?
Va pup
lavinus spune:
Deja dupa 10 zile de greturi, parca incep sa ma simt mai bine. Cred ca mi s-a obisnuit corpul cu senzatiile astea nasoale, sau poate sunt mai slabe, nu-mi dau seama.
Am inceput sa rontai bisciuti dimineata, mananc mult grapefruit, vreau neaparat sa mananc niste cirese, dar nu au aparut inca.
As da orice sa treaca mai repede timpul si sa trec cu bine de sarcina, sa-mi vad bb-ul frumos si sanatos.
Va pup pe toate