Mamici de septembrie - octombrie 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Hildegrad (Vero) ce am cumparat azi (defapt este deja ieri) costa cam asa:
-termometru de ureche 22 $.
-pompita de nasuc 2$
-setul de 3 biberoane 0-3 luni 12 $ (ce-i drept sunt cea mai buna marca, se gasesc si mai ieftine)
-suzetele (2, aceeasi marca precum biberoanele) 3.50 $
-botoseii 3 $
-unghiera 1 $
-prosopelul de baie 7 $
-peria de spalat biberoane 2.50 $ (prosopul si peria de biberoane le-a platit matusica)
Daca te intereseaza pretul si de la celelalte cumparate in alte dati, spune-mi. In general, cheltui in medie cam 20 $ cand ies la cumparaturi pentru bebe, dar este posibil si mai putin sau mai mult in functie de locul in care ma duc si ce gasesc.

Oana D - 22+ saptamani

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Mela, bine ai venit! Sarcina usoara!

Eu inca nu ma pot gandi la cumparaturi, ce-i drept sunt si printre cele mai mici (ca sarcina) de pe aici. Poate dupa eco de 20. Nici la nume nu ma pot concentra inca!

Oana, uimitor ce preturi bune pe acolo! Pe aici nu cred ca poti gasi ceva, indiferent ce, la 1-3 $. Sau nu stiu eu pe unde sa ma uit, dar preturi din astea sub 100.000 n-am prea mai vazut! Imi place cadita, e tare frumoasa!

Anya, la multi ani! Sa fii sanatoasa si sa ai un bb super!

, 17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

'Neata
Diana si eu am auzit ca nu e bine sa simti trepidatii. Nu stiu daca se refera si la masina, dar mie mi-a indicat un medic sa evit cat pot trepidatiile.
Bine ai venit Mela !!!
Nici noi inca nu am cumparat nimic (avem doar patutul care la- m cumparat acum 2 an pentru bebele care l-am pierdut). Dar intr-o luna vrem si noi sa facem micile-mari cumparaturi. Sa vedem!!!
Acuma vrem sa ne luam o masna si cred ca sotul meu pleaca pana in Germania la cumnatii mei. Poate o sa gaseasca ceva lucrusoare frumoase pe acolo!!!
Vorbim dupa-masa.....acuma fug pana la birou
Va pup,
Codruta 24+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Da Tonnia, de asta m-am apucat de cautat din timp, pentru a gasi produsele la preturi acceptabile si pentru Romania, cu atat mai mult pentru US. Daca ma grabeam din februarie cand au fost mari reduceri la produsele de iarna, prindeam si cate o salopeta cu totul si imblanita pe deasupra la 4-5 dolari(ar fi fost totusi prea devreme)Acum sunt mai mult hainute de vara, in plin sezon si oricum bebelusii nostrii or sa creasca repede, vine si frigul.. asa ca nu o sa cumpar prea multe hainute-strictul necesar. Eventual ma apuc sa tricotez pulovarase sau pantalonasi (nu am vazut pulovere decat la 10-15 $ )

Oana D - 22+ saptamani

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Mult succes la cumparaturi Oana...ar cam fi timpul sa ma apuc si eu sa cumpar cate una alta ca sa nu am trezesc in ultimul moment.
saptamana 24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Neata, burtici!

Multumesc pentru urari, la fel si voua! Si va invit (din pacate doar virtual, deocamdata) la un sau si . Dar poate ne vedem, ca tot vorbim...

Despre carti.. pentru dupa nastere, cea mai buna e cea roz de Capraru - pentru fetele din Romania. Cealalta e mai colorata si prezinta cate ceva despre sarcina, dar e mai "pentru afara". Zic asta pt ca sunt alte vaccinuri obligatorii, alte "necesitati" la bagajul de spital, bb...

De contractii sa nu va "bucurati" decat la nastere! In restul perioadei.. nos-pa, scopantil si anunt la medic, daca apar. Ca simptome: intarirea burtii (durerea nu e obligatorie).

Mihaela, bine-ai venit! Cred ca ai calculat bine DPN-ul.

Cu hainutele si aranjatul casei pt bb, nu va luati dupa babe! Pregatiti din timp totul, pana mai aveti forta si rabdare sa colindati prin magazine. Si cu bugetul la fel.. una e azi un leu, maine 2 decat o gramada mare in cateva zile. Si in plus - prindeti ofertele! Acum, de 1 iunie se fac iarasi targuri pt copii la Sala Dalles, Polivalenta si Expozitie. Doar nu o sa lasati tatii sau soacrele/mamele/prietenele sa ia lucrusoare pe gustul lor. In plus, noi nastem la schimbarea sezonului si nu vom gasi la inceput lucrusoare mai groase (vor fi cele de vara la reducere) asa ca ar fi bine de luat ceva mai gros acum, cand sunt la reducere cele de primavara. Daca nu scapati de gura "babelor" care zic sa nu tineti lucruri de bb-i, "mutati" ce cumparati la o ruda apropiata sau la o prietena.. pana cu 2-3 sapt inainte de nastere cand trebuie sa le spalam, ca doar nu o sa imbracam piticul cu "praful" din magazine!

pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Tonnia

Nu esti singura micuta...sunt si eu...
pe 6 iunie avem eko...si sa vedem daca e ok...si de fapt suntem curiosi sa ne spune sexul bb.
Acum pe 23 am consult....
tu cum sati cu sarcina?

Vero 17+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neata fetelor!

Mela bine ai venit! Sarcina usoara!

Ce ma bucur caind vad ca ati inceput cumparaturile pentru bb-i. Si eu trebuie sa ma apuc, doar sint in luna a 6-a. Habar n-am magazine pentru copii in Buc, ma duc si eu la Unirea la ultimul etaj, ca de acolo cumparam cadouri pentru copiii prietenilor.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Buna dimineata!

Carmi, am facut amnio pentru ca triplul test mi-a iesit pozitiv, adica cu risc crescut de trisomie 18. Initial mi s-a spus ca as putea face doar o echo morfologica, dar rezultatul nu va fi de 100% sigura. Asa ca am ales amnio, care a fost facuta si cu echo morfo. La echo a zis ca totul este in regula. Acum astept rezultatele de la amnio. Din pacate mai am de asteptat inca cel putin o saptamana.
Tu de ce faci amnio?

Anya, inca o data La multi ani, sanatate si fericire si toate doritele sa ti se implineasca!

Flavia 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Bine ai venit Mela printre bortzoshele... o sarcina cit mai usoara!

Anyaaaaaaaaaa, La Multi Ani si un al doilea bb sanatos si destept!

Jadi
18+

Mergi la inceput