Mamici de septembrie - octombrie 2005 (27)
Raspunsuri - Pagina 10
mysweetest spune:
Bine ai venit Mihaela printre noi!
Anya, la multi ani, fericire si multa sanatate tie si lui bb!!
Mie imi amortesc tot mai des picioarele seara la culcare si nu pot dormi decat cu ele pe o perna iar burtica incepe sa devina mai ascutita..ia proportii de la o zi la alta.
Ieri am baut o multime de apa...cred ca aproximativ 3 l..pur si simplu imi era sete aproape continuu
.
jadi spune:
Nu am chefffffffff azi , nu am chefffffff azi, nu am chef de nimicccccc!
Ce zi nesuferita... imi vine sa imi iau cimpii...
Sweet atentie mare , daca imi aduc aminte era la mijloc si un diabet gestational , setea asta o au de obicei diabeticii ( ma refer la cei normali, prietena mea cea mai buna e bolnava de diabet insulinodependent ). Nu te speria, doar stiu ca o glicemie crescuta da si o sete mare... eventual suna doctorita!
Jadi
18+
Carmi spune:
Flavia, multumesc pentru raspuns.
Eu ar trebui sa fac amnio pentru ca sunt prea batraaaannnaaa !
Adica am peste 35 de ani. Sunt un pic in cumpana, nu stiu ce sa fac.
Dr. meu, cu care am discutat luni, spune sa nu fac, ca e primul copil,
care oricum e o minune, ca nu intelege nici el cum de a putut aparea (tratamente ani de zile, iar bebe a aparut in singura luna in care n-am mai facut tratament), ca exista riscul de avort, etc. El mi-a propus sa nu fac nici triplu test, intrucat la varsta mea o sa iasa sigur ingrijorator, insa eu am insistat sa-l fac si acum stau pe ghimpi pana luni, cand am rezultatul. Intre timp, m-a trimis la o ´sonografie intensiva´,( cred echivalentul ´echo morfologice´din Romania), care, zice el, da un diagnostic destul de fidel. O sa merg peste trei saptamani la un medic specializat in asa ceva si apoi cred ca o sa decid singura daca e cazul sa fac amnio sau nu. Sper sa fie totul bine pana la urma, ca in ritmul asta o sa innebunesc...
Iti doresc sa iasa ok rezultatul la amnio si sa te linistesti.
Carmi
jadi spune:
Ioana ,
am gasit un mesaj ratacit pe la alte subiecte.
felicitari Nadina pentru bebe-el!
Jadi
18+
quote:
Originally posted by nadinamilea
buna dimineta ,
Ioana te rog sa treci si la mine un carucior albastru iar la numeAlexandru
Nadina
jadi spune:
Se vede ca nu am chef de munca azi , m-am angajat cu norma intreaga pe forum, hehe.
Carmi, nu te ingrijora cu amniocenteze si cumnata mea a facut asa ceva in Canada si in mod clar conditiile sint un picut mai bine in strainatate decit aici. Ba noi eram acolo si fiindca fratele meu era ocupat, a mers sotul meu cu ea.
Este mult mai usor decit scrie peste tot dar desigur frica ramine ca doar sintem oameni cu sistem de autoaparare complet dezvoltate.
Trebuie sa te gindesti ca un lucru bun in toate astea e ca iti spune cu exactitate sexul lui BB,
Jadi
18+
mysweetest spune:
Jadi glicemia mea e normala iar povestea cu presupusul diabet gestational a fost falsa..aveam o stare foarte asemanatoare cu diabetul din cauza vitaminelor prenatale date de dr. mea.
Acum nu mai iau nimic si ma simt mult mai bine .
O sa imi fac analizele din nou peste 2 saptamani si o sa vad ce valoare mai are are glicemia...pan acum a fost 79, 71 ... limitele normale fiind intre 70 -110.
De vreo 2 nopti am insa insomnii si nu pot adormi nici eu nici bb inainte de ora 24.00 sau chiar mai tarziu iar dimineata ma trezesc la 6.00 si ma simt obosita.
Voi cum dormiti in aceasta perioada?
jadi spune:
Excelent Sweet si alta data sa ii bati pe doctorii astia de dau cite un diagnostic aiurea...
Eu cred ca incep sa pierd calciu cert e ca am circei la picioare si parca si la burta... eu dorm bine in general dar cred ca e bebe micut deocamdata dar tot ma trezesc noaptea si ma gindesc numai la aberatii de la servici.
Jadi
18+
PS: Ma grabesc sa umplu forumul sa ne mute Ioana iar miine , hehe
nicole74 spune:
LA MULTI ANI, ANYA!
Sa fii fericita si sa ai un bebeu frumos si sanatos!
Nicole 23 saptamani
LiaMia spune:
Salutare, fetelor!
Vorbarete, vorbarete, ca de obicei...
Bine ai venit, Mihaela!
La Multi Ani, Anya!
In ciuda vremii de afara, eu sunt intr-o forma excelenta, ceea ce va doresc si voua.
Cu cumparaturile pentru bb, mai ca-mi vine sa pregatesc cate ceva inainte, caci dupa sunt convinsa ca nu o sa fie prea mult timp, cel putin nu pentru noi, mamicile. Iar ce aleg ceilalti e bine venit, dar nu inlocuieste ceea ce ai face tu pentru bblul tau... Parerea mea, sa nu ma bateti!
Mai e cineva care naste la Filantropia? Ce stiti despre spital? Dar despre doctori?
Va pupic pe toate si sa ne auzim cu bine,
LiaMia si bb 24s+

Alexandru