Mamici de septembrie - octombrie 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Carmi, oadata cu mine au facut triplul test si doua femei care aveau 32, respectiv 36 ani si le-a iesit tot risc de trisomie 18 (nu era mare diferenta intre testele noastre, destul de suspect!), dar pe ele nu le-a mai trimis dr. mea la amnio, pentru ca le-a zis ca la ele mai mult ca sigur ca varsta a fost de vina. Dar la mine nu se punea aceasta problema si nici a unor antecedente, asa ca mi-a recomandat sa o fac. Despre celelalte viitoare mamici nu stiu ce au facut, oricum decizia le-a apartinut, ca si in cazul meu. Dr. doar iti recomanda.
Iti tin pumnii sa fie bine, orice decizie ai lua!

Flavia 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Nci eu nu am chef de munca iar ieri m-a tot durut capul si am fost ametita cred ca din caza vremii urate.
Dupa amiaza am baut putina cafea si mi-am mai revenit iar azi sunt mai bine dar tot casc .
Jadi carcei am avut si eu de vreo 2-3 ori in timpul sarcinii si ultimul acum 3 zile..oricum eu iau magneziu cu b6 care am inteles ca ar fi bun impotriva carceilor iar de prin luna a 7a va trebui sa luam calciu.

Mergi la inceput

Jadi, nici eu nu am chefffffffff azi, asa ca pot sa ma angajez si eu cu norma intreaga pe DC!

Flavia 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Lia Mia, eu voi naste la Filantropia. Nu ai fost la spital niciodata? Eu am fost o data la parter, la cabinetul de consultatii si la eco. Mi se pare jalnic spitalul. Si cabinetul de consultatii la fel. Este o toaleta unde te dezbraci si dupa aceea defilezi in fundul gol prin cabinet ca sa ajungi la masa de cons. Super JENANT! Ca pe vremea lui Ceasca. Drept pentru care urmatoarea data am fost la consuultatie la doctorita mea la cabinetul ei, unde sunt alte conditii. Dar fina mea mi-a spus ca sala de nasteri si salonul bebeilor sunt reamenajate cat de cat si au dotari performante, ceea ce e foarte important. Exista si rezerve contra cost de 2 sau 3 paturi. Am mai auzit ca se reamenajeaza alta aripa a spitalului si pana in toamna ar fi gata. Poate avem noroc sa nastem acolo in septembrie - octombrie.
Despre doctori nu stiu foarte multe, dar in general am gasit pareri bune despre ei, la "Nasterea pe glob; Despre doctorii si maternitatile unde ati nascut". Pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Tot la "Nasterea pe glob" mai este un subiect "Spitalul Filantropia". Acolo gasesti mai multe detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Nici eu nu am chef! Deloc! M-as retrage undeva!

hilde, eu sunt bine sper, ma duc zilele astea sa-mi fac o "eco de col" sa vad daca mi-a mai crescut! Vreau si col mare! Poate daca ma mai ingras...

In legatura cu Kg, va anunt ca inca n-am luat nimic, tot jonglez cu 1 Kg, care apare-dispare. Ma gandesc ca asa erai si tu, Nicole, nu? Dupa care...

Da' deloc nu am chef! Am insa lene, se pune?

Mergi la inceput

Tonnia, cum de reusesti sa te menti asa de bine? Mai fumezi?

Flavia 20+

Mergi la inceput

Eu de trei zile merg foarte des la toaleta, am senzatia ca ceva ma aasa de vezica, asa ca nu ma ridic bine de pe toaleta, ca trebuie sa revin. Nu este prea devreme penetru ca uterul sa preseze pe vezica?
Mi-e frica sa nu fi racit cumva. Desi alte simptome nu am.

Flavia 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

eu pina la 16 saptamini inclusiv la fel , jonglam cu un kilogram la fel ca Tonia.
Acum de 2 saptamini am aproape 3 kile in plus si sincer chiar ma uit la ce pun in gura si meniul meu este urmatorul : dimineata 2 felii de piine prajita plus ton in ulei de masline plus o felie de brinza si una de muschi file si pe a doua felie dulceata plus jumatate de cafea indulcita cu zahar.

La prinz, carne cu garnitura fara piine, cu salata sau iaurt sau amindoua.

Seara , supa sau ciorba acrita rau cu lamiie.

Plus fructe la greu, eventual daca mi se face foame , o eugenie , un biscuite dar nu exagerez.

Si ce? Tot ma ingras... ma gindesc daca pina la 4 luni am 3 kile ce se va intimpla cu mine mai departe ca am numai 1.64 inaltime si am plecat de la 66 de kile.
Monstrulet scrie pe mine plus sotul meu ma atentioneaza tot timpul dar nu il lasa sufletul cind scap la un McDonalds sau KFC , ca deh se gindeste ca poftesc , hehe.

am uitat sa spun ca dupa cerclaj cind a fost mama la mine , a facut spaghete cu carne si am luat atunci brusc 2 kile intr-o zi pe care le-am mai eliminat dar se pare ca pastele fainoase ingrasa rau dar mie imi plac atit de mult.......

Jadi
18+

PS: eu m-am lasat de fumat exact acum 2 saptamini deci si de acolo cred ca se trage.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Flavia si eu patesc la fel de cateva zile cu mersul la toaleta. Credeam si eu ca nu e in regula, dar se pare ca avem mai multe aceste simptome, eu mai adaug ca fac extrem de putin cantitativ si foarte des, iar noaptea ma trezesc de 2 ori si simt o presiune mare in zona pelviana de parca sta sa pocneasca...

Mergi la inceput