Mamici de septembrie - octombrie 2005 (27)
Raspunsuri - Pagina 12
mysweetest spune:
Nu va faceti griji Jadi, Tonnia ca o sa aveti destul timp sa puneti kg de acum inainte.
Eu am plecat de la 55 kg si am pus +8,5 kg (asta era luni..adica 63,5 kg total) dar cred ca ma indrept deja spre +9 kg fiindca mi-a mai crescut burta in cateva zile iar in ultimul timp ritmul a fost de 0,5 kg pe saptamana si 1 kg pe luna
.
Flavia_Hurducas spune:
Norina, si eu simt acea presiunea foarte mare, parca nu m-as mai fi dus la toaleta de o zi, dar cantitatea este foarte mica.
Acum ca am aflat ca nu sunt singura, m-a mai linistit!
Flavia 20+
mysweetest spune:
Am avut si eu acea presiune pe vezica acum o luna si cantitatea era foarte mica dar acum mi-am revenit..cred ca se datora intinderii ligamentelor, uterului..
23+4
jadi spune:
Sotul meu e disperat de cite ori ma duc la toaleta pe zi si am momente cind ma duc si de 4 ori intr-o singura ora, vorba lui : bei o gura de apa si te pipi cinci.
Cred ca e normal, eu nu prea beau apa si atunci cind o fac imi petrec ziua la toaleta,
Jadi
18+
Flavia_Hurducas spune:
Acum chiar m-am linistit, dar aseara intrasem in panica, credeam ca am facut iarasi cistita, anexita, sau alte raceli, cu care sunt foarte familiarizata. Desi simptomele nu erau acelesi decat urinatul foarte des.
Oricum, cat de curand o sa refac testul de urina sa fiu sigura ca nu este vreo infectie urinara.
Flavia 20+
alinam spune:
Buna burtici!
Norina imi pare bine ca "te vad" pe aici , sa inteleg ca nu mai ai contactii??? ai fost la doktor???
Cine vorbea despre fumat??? tonia parca .... eu inca mai fumez, medicul de familie a zis sa nu depasesc 10 pe zi iar tanti ginecolog a zis ca nu trebuia fum in primele 3 luni acum nu mai conteaza..... m-a sfatuit ca la alaptat sa nu fumez mai mult de 2 pa zi
si eu care credeam ca o sa ma bata..... acum nu sariti pe mine ![]()
Despre kg ..... eu pana la 18 saptamani nu am luat nici un kg, dar in urmatoarele 3 saptamani m-am umflat ca un balon ...5 kg ... vedeti eu bat recordul, 5 kg in 3 saptamani. in plus nu va ma i plangeti ca ati ajuns la 60 si ceva de kg .... va nunt ca eu am 80 de kg 
Ioana75 spune:
Pleaca omu' linistit la sedinta, si va gaseste 2 pagini mai incolo
. Asta da productivitate, poate ne da un bonus cineva
.
Felicitari nadinei pentru
! PS: Conduc baietzii cu 21 la 11
.
Ioana
alinam spune:
a si inca ceva, nici eu nu am chef de munca , imi miroase a concediu
sambata plek la munte mai , o saptamana la varta dornei , sper sa fie ok ca ma cam mult de mers cu masina pana acolo ..... o sa facem pauze dese ....
Flavia_Hurducas spune:
Alina, daca faceti pauze la 2 ore, nu cred ca o sa fie probleme. Eu am suportat foarte bine un drum pana in Germania. Totul este sa nu ti se umfle picioarele prea tare.
Concediu placut!!!
Flavia 20+
dana_lucia spune:
Buna fetelor, va salut cu drag pe toate si gindurile mele bune!
Pentru Carmi: Carmi eu am 37 de ani, sunt la primul copil si toate investigatiile posibile facute in primul trimestru de sarcina au arata ca de fapt rezultatele analizelor erau pentru femei din grupa de virsta 30-31 de ani (6 ani mai tinara!!) si nici nu s-a pus problema de amnio la mine iar cele doua eco morfologice facute au fost tot in sprijinul concluziei ca bebe e foarte bine. Asa ca nu te ingrijora cu virsta, totul va fi bine, o sa vezi. Sa stii ca si la mine s-a intimplat sa fiu insarcinata la numai o luna jumatate dupa ce am decis sa se intimple si a fost intr-un ceas bun, cum se zice.
Sa aveti o zi buna si s-auzim numai de bine.
Pa, pa,
Dana Lucia