Mamici de septembrie - octombrie 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Da astazi am fost foarte productive ..ne-a fost lene dar numai de munca .
Am vorbit cu un medic si mi-a zis ca cele mai indicate vitamine pentru gravide sunt Materna si trebuie luate mai ales din cursul lunii a 7a si pana la sfarsitul sarcinii dupa parerea ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Vacanta placuta Alinam la Vatra-Dornei ...sa-ti iei si haine mai groase si sa ne povestesti la intoarcere cum a fost.
Felicitari Nadina pentru baietel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Flavia asa am zis si eu , o amica in luna a 6 a fakut italia cu masina si a fost ok.
Mysweetest abia astept sa plek si o sa va povestesc la intoarcere ce am fakut, am intentia sa merg la toate manastirile din nord plus vreau putin in maramures, pe la sapanta, bisericile din lemn .... si mai vad eu la fata locului , nu prea sunt omul care sa stea mult intr-un loc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Alina nu am fost la doctor, vad ca dupa o zi de cosmar ieri, azi este mai bine si sper sa fi fost numai un accident, cauzat probabil de drumul pe care l-am facut la Bucuresti ?? nu stiu exact, dar a fost oribil, nici nu vreau sa-mi mai amintesc, aveam 6-7 contractii pe ora ...am mai forat netul si am inteles ca atata timp cat nu sunt dureroase n-ar fi probleme..dar trebuie sa fim foarte relaxate si fara nici un fel de efort.Cat despre discutia cu pipi des si putin m-am mai linistit si eu ca mi se parea ca am eu probleme si numai asta imi mai lipsea ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Norina, si eu citit pe net ca aceste contractii nedureroase este normal sa apara din luna a 5-a, semn ca uterul se pregateste pentru nastere. In momentul in care sunt insa dureroase si mai dese de 4/ora, trebuie mers urgent la dr.

Flavia 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Hai, ca m-ati bagat in ceata! Deci contractiile nedureroase sunt normale, nu trebuie sa luam no-spa?

Jadi, chiar ce putin mananci! Deci, luam oricum la un moment dat indiferent de cat mancam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

KARMENUTZA merci de info. Si Valen a zis ca sectia de neonato este bine vazuta de cele care au nascut la Filantropia. Sper sa fie totul bine. Si poate chiar prindem sectiile alea renovate!
Eu trebuie sa nasc cam pe 05 sept 05, tu? (stiu as putea sa ma uit pe prima pag.dar parca tot mai placut e sa corespondam ).
LiaMia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Tonnia si pe cine mai intereseaza, mai jos un articol despre contractii.

Din aceasta saptamana (22 n.r.) este posibil sa simti cum uterul exerseaza pentru nastere, cu contractii neregulate, fara dureri (contractii Braxton-Hicks). Probabil vei simti cum uterul se contracta spre varf, dar nu te ingrijora, copilul chiar daca va simti acest lucru, nu va pati nimic. Contractiile Braxton-Hicks nu afecteaza cu nimic si nu sunt periculoase. Daca insa devin dureroase si apar mai mult de patru timp de o ora, anunta medicul de urgenta, deoarece contractiile dureroase si regulate pot semnala o nastere prematura.

Am fost acum jumatate de ora sa imi cumpar fructe si se pare ca am luat prea multe si am carat prea mult, ca m-au apucat niste intepaturi teribile in jurul buricului. Chiar nu mai avem voie deloc sa caram?

Flavia 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Nah ca mi-am amintit ce vroiam sa va zic (imi tot statea pe limba dar nu iesea): Aseara pe la 10:30, la stirile de pe Antena 1, am auzit cu urechile mele cu un parlamentar (a zis si numele, dar nu l-am retinut) vrea sa propuna eliminarea indemnizatiei de CIC. Motivul: acum sint 4 salariati pentru 6 pensionari, iar inainte de '89 erau 4 salariati la 1 pensionar; in ritmul asta in 5 ani moare sistemul de pensii. Iar ca solutie se prevede reducerea unor ajutoare sociale, CIC fiind primul vizat. Deh, Romanica, la ce putem sa ne asteptam ... .

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Buna fetelor!
Uf, cat am mai alergat azi. Am fost sa-mi iau sange, dupa aceea am fugit la alt laborator sa-mi ia secretia vaginala si cand am ajuns la munca intr-un final, ma asteptau teancuri de faxuri si comenzi. Iar mie imi statea capul la forum, nu stiam cum sa fac sa intru sa vad ce mai faceti.
Ce chestie Flavia, si pe mine tot de vreo trei zile asa ma scapa niste 3.14-3.14 din ora in ora....de-mi vine sa innebunesc. Si stiam ca in trim doi mai scade presiunea asupra vezicii si e mai bine decat in primul, dar vad ca e mai rau. Si tot de vreo cateva zile am niste, ma scuzati, mancarimi si usturimi acolo jos.... De asta m-am si dus sa-mi fac secretia, ca tare imi e ca am facut vreo candidoza ceva. Dar nu stiu daca mai pot sa astept o saptamana pana zic ei ca e gata analiza, tre' sa iau ceva ca innebunesc. Ma rog, am sa o sun si pe doctorita sa vad ce zice.
Va pup fetele si mai vorbim

Raluca, 18 saptamani si din burtik

Mergi la inceput