Mamici de septembrie - octombrie 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mary_25 spune:

,
Creste nr. !!!!!!
Tocmai am aflat ca voi avea fetita, spre bucuria sotului care e !!!!!!!
Te rugam Ioana sa ne treci si pe noi pe lista !

Multumim si ,
Mary si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Cum sa nu caram? Aseara de la Cora ma uitam in portbagaj si nu stiam ce sa las ca as fi mincat din toate fructele plus un compotel pe care il luasem asa ca am impartit in 2 miini ce aveam si am carat... cred ca sint inconstienta dar stiu cum e, vine sotul tirziu acasa si ii va fi lene sa se duca sa ia restul ... ca atare ce nu am carat aseara inca mai am in portbagaj.

Nu sint lamurita deloc cu contractiile se pare ca la partea asta de simtire stau prost de tot , nu simt cum misca bebeul, nu stiu cum sa diferentiez dureri de mate sau contractii oricum daca mi se pare ciudat , hap cite un nospa... preventiv.

Asa si? ce ar mai vrea domnul parlamentar? de ce nu scoate si pensiile? ca vorba aia nu a nascut niciodata poate sa nu apuce si pensia... niste idioti, m-am uitat la citeva declaratii de avere si mi-am dat seama cit de nepregatiti sint , mai ales domnul care cica conduce activitatile economice.
Daca chiar isi face probleme de ce nu introduce o actiune de planning familial ca sa micsoreze populatia planetei si sa nu se mai formeze gauri in ozon... mi-e o scirba de ei ca atare refuz sa ma uit la orice emisiune care presupune politica,

Jadi
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Raluca, mie cand mi-a luat dr. lama mi-a spus pe loc ca am candidoza, iar peste o saptamana s-a confirmat ceea ceea ce imi spusese ea. Ideea este ca in tot acest timp mie imi daduse sa iau niste ovule si sa fac spalaturi, drept pentru care, pana sa vina ruzultatele de la analize, eu ma vindecasem.

Si nu iti fa probleme, majoritatea gravidutelor fac candidoza si se trateaza fara riscuri.

Flavia 20+

Mergi la inceput

felicitari Mary pentru bebe-ea!

Jadi
18+

PS: eu chiar o sa mai astept inca o luna pina aflu sexul bebeului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Felicitari pt. fetita Mary!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Si mie mi se face scarba si mai tare de politicieni ..bine ca si-au marit mai intai salariile lor iar pentru restul lumii nu mai au bani iar acum mai vor sa scoata si indemnizatia CIC care oricum nu era mare lucru dar era ceva.
Or fi vazut ca a crescut natalitatea si s-au gandit ca sunt prea multi bani pentru mame ..ca sa nu mai vorbesc de cea alocatie pentru copii care e sub orice critica...
Felicitari Mary 25 pentru fetita !

Mergi la inceput

Hehe , cred ca am comis-o , am terminat un episod in aproape 2 zile.
Sper ca de data asta nu ne mai dau cei de la DC inapoi ca o sa ma simt ca in ziua cirtitei.
Am vazut ca se propunea o intilnire in iunie... cam pe cind?

Jadi
18+

PS: Sotul meu care lucreaza in biroul din fata mea taman mi-a zis ca azi se pare ca am doborit forumul astazi, hehe... si nu stie ce fac eu aici!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Felicitari, Mary! Sa fie sanatoasa si frumoasa! Zeste nu-i trebuie la ce excedent de baieti avem aici!

N-ar trece o lege ca asta! Si-ar semna condamnarea partidul respectiv! Cine stie ce papagal era si vorbea in nume propriu!

Si eu fac la fel cu no-spa, cum simt ceva-repede una!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Cum adica vor sa scoata indemnizatia CIC?
Eu voiam sa o faca procent din salariu!

Nicole 23 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Felicitari Mary pentru !

Flavia 20+

Mergi la inceput