Mamici de septembrie - octombrie 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Flavia, eu il simt dimineata, seara si noaptea. Atunci cand stau linistita in pat.
Iar contractii....nu stiu daca am. Uneori simt ca mi mai tare intr-un anumit loc burtica, dar isi revine si nu e ceva regulat.
Cateodata, cand stau in pat, pe spate, mi se face pe burtica o unflatura, ma intorc pe o parte si isi revine. Voi nu patiti asa?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Si mai simt bebele atunci cand imi este foame si incep matele sa imi "chioraie". Cred ca le aude si se trezeste imediat.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Si mie uneori mi se intareste burta, mai ales in partea dreapta, dar am observat ca de obicei este mai umflata in dreapta, semn ca e locul preferat al Sarei; eu n-as spune ca e ca o durere ci un fel de tensiune. Mi-am zis mereu ca se misca ea pe acolo si nu am luat no spa; stau relaxata si-mi trece; nu cred ca astea sunt contractii.Flavia eu o simt zilnic pe Sara, insa nu e inca f puternica si suntem in faza de fluturari; ma mai "gadila" si seara cand stau intinsa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Stefan al meu se pare ca nu prea are stare. Cam din 3 in 3 ore isi face simtita prezenta. Bine ca nu ma trezeste si noaptea. Si trebuie sa spun ca am trecut de faza fluturarilor. Foarte rar mai este asa subtil.
Dar sunt tare fericita cand il simt!

Flavia 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Racaru spune:

Si eu simt de o saptamina cam acelasi lucru ca si voi... se intareste o anumta parte a burtii... o fractiune de secunda.
Cind ar trebui oare sa consideram ca aceste intarituri sunt periculoase? Sa-mi fac probleme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Fetelor, din zisele doctorului nu e prea buna treaba cu contractiile. Eu d-aia m-am internat la Giulesti.
Sa va descriu ce inseamna la mine o contractie: intai e o durere surda aproape de vagin si chiar in vagin - ca un gadilici deranjant. Din cand in cand am spasme puternice din ambele parti sub buric si imi vine sa ma chircesc. Aceste spasme se repeta.
Din fericire mie nu mi se intareste burta; si asta e un semn mai putin inbucurator.

Doctorul mi-a zis ca aceste contractii sunt alaturi de pierderi de lichid si sange amenintari de sarcina. Nu e zis ca pierzi sarcina insa cel mai bine e sa te vada imediat un medic sa stii daca ai colul scurt, lung, inchis/ deschis sau daca ai alte probleme.

Ca tratament se prescrie No-Spa, Scopantil sau Scobutil si odihna cat mai multa. Sub nici o forma efort fizic.

Mie imi este frica ca daca mai fac efor o sa ajung la cerclaj. Asta e cel mai crunt scenariu (in afara de lepadat) fiindca esti imobilizat la pat, sau ma rog...

PS: daca aveti spasme si colul deschis, sa nu faceti prostii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Felicitari Alina pentru bebe-el si Norina pentru bebe-ea.
La multi ani Anya pentru miine si nu uita ca esti la al doilea copil deci nu se pune ...

Fetelor cu bani, stati calme, dati cit aveti ca doar nu o sa faceti imprumut la banca ca sa platiti doctorii... La Giulesti asta mi-a placut ca nu cred ca te conditioneaza cineva sa dai banii inainte asa ca nici prestatia pe masa de operatie nu e conditionata...

Plec acasa de fapt la Cora ca am ramas fara fructe...
Pa Pa

Jadi
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

jadi, esti super-comica cu expresiile bebe-el si bebe-ea.

Si mie mi se intareste burta, dar nu am nici un fel de durere sau de spasm, asa ca nu ma ingrijorez. Stau intinsa pina trece.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicafrosa spune:

Salutare,

M-am pus la curent cu ultimele noutati despre gasca, asa ca vin si eu cu felicitarile de rigoare:
Norina, felicitari pentru fetita;
Alina, sa-ti traiasca baiatul, si eu aveam o presimtire ca o sa fie fata, si tot asa, numai nume de fetita aveam pregatit, iar cand ne-a zis dr. ca e baiat, am simtit o usoara dezamagire, iar acum simt ca-l iubesc de nu mai pot.
Anya, La Multi Ani!!!, sa ai parte de o zi speciala, asa cum merita o mamica in devenire (chiar daca pt. a doua oara)
Codruta, super poze, iar voi ati fost niste miri tare frumosi. Cadrul - superb.
Va pup cu drag pe toate,
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Vad ca va cam ingrijoreaza povestea cu aceste contractii.Ceea ce am simtit eu la primul copil era o intarire a burticii care tinea la inceput citeva sec.,iar in timp (peste citeva ore)a ajuns la 2-3 min.In plus simteam o durere groaznica ,incit nu mai puteam sa fac nici un pas.Durere de burta ,dar si de spate.Copilul era si el f. agitat si lovea f. tare.Cind incepea sa miste mi se contracta si mie burta.
Am stat cam o sapt. in spital,la inceput in perfuzie pt. ca eram panicata si nu reuseam sa stau calma.Apoi am trecut pe trat. medicamentos si durerile au revenit in mom. in care ma simteam mai bine si am indraznit sa fac putin efort, adica sa ma plimb pe holurile spitalului.
Important este sa nu faceti prea mult efort,sa va relaxati cit mai mult si vorba Sofiei "sa nu faceti prostii".

GABI,19 sapt.

Mergi la inceput