Mamici de septembrie - octombrie 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Mie mi-a zis sa iau din saptamana 20, cu toate ca la analize nu mi-a iesit nimic prost. Dar, fiecare doctor e cu stilul lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Felicitari mamicilor care au aflat deja sexul copilului.Norina,trebuie sa stai cit mai linistita si sa nu intri in panica.Daca nu trece cu No-spa, ia legatura cu dr.Pastilele Gynipral iti provoaca o stare de somnolenta,asa ca e mai bine sa vezi ce spune dr. si sa respecti doza pe care el ti-o indica.
Si eu am avut contractii cu primul copil,dar pe la 23 sapt.Eram singura acasa si am intrat repede in panica.Abia seara m-am hotarit sa o sun pe dr. si cind m-a vazut cum tremuram m-a internat imediat in spital,spre binele copilului.

GABI ,19 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Ioana, de 9 luni? De ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Raluca ieri tati a zis ca mai facem si o fetitza dar eu nu stiu daca vreau inca un bebe , sa fie sanatos "david" (am inceput sa caut nume ca prea mult l-am strigat Maria ) si cred ca imi e de ajuns, mai vedem peste cativa ani!

Anya la multi ani si bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Merci, Ioana! Am imprumutat aceasta carte de la o verisoara si m-am uitat un pic prin ea. Daca o gasesc mi-o cumpar, daca nu, o comand pe net (ca am vazut ca o au, dar dureaza 3-4 saptamani)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Raluca, eu am programat copilu'. Stiam de pe site ca tre sa merg la dr. cu 3 luni inainte de conceptie sa ma vada, si mi-a recomandat de atunci Materna. Si o sa tot iau, ca merge si la lauze. Niciodata n-am avut analize asa bune. De-abia astept sa le vad si pe astea din trimestrul 3 cum o sa-mi iasa. Ce e fain e ca si prima mea dr, si a 2-a mi-au recomandat calduros sa nu sar nici o zi fara Materna (deci am avut continuitate).

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Racaru spune:

Norina, te rog sa-mi spui si mie ce simti cind spui ca ai contractii.
Te doare? De unde sti ca sunt contractii si nu sunt altceva?
Ce este cu contractiile astea?
Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Si eu iau Materna cu seleniu de la 3-4 sapt, pana dupa ce o sa termin cu alaptatul.
De o sapt mi-a dat si Tardyferon, fier cu acid folic.

Si dr. de Alma Medical a fost super incantat ca iau Materna.

Cristina, 20 sapt. si mamica lui Victor (07.01.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Felicitari Norina pt fetita! Si tie Alina pentru baietel!

Poate sa-mi descrie si mie cineva cum sunt contractiile astea? Si eu simt ceva aiurea (ca un spasm) cam de 10 zile dar nu mi se intareste burta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

In legatura cu contractile, pe mine ma intrebau asistentele in spital daca simt cumva ca mi se strange burtica. Fiind foarte mirata de aceasta intrebare, mi-au explicat ca asa s-ar simti contractile.
Pe propria piele inca nu am simtit. O data mi s-a intarit burta, dar pentru maxim 5 secunde si nu s-a mai intamplat.

Voi de cate ori va simitit bebeii miscand? Al meu este detsul de harnic.

Flavia 20+

Mergi la inceput