Mamici de septembrie - octombrie 2005 (27)
Raspunsuri - Pagina 6
RalucaN spune:
Mie mi-a zis sa iau din saptamana 20, cu toate ca la analize nu mi-a iesit nimic prost. Dar, fiecare doctor e cu stilul lui.
gabiarama spune:
Felicitari mamicilor care au aflat deja sexul copilului.Norina,trebuie sa stai cit mai linistita si sa nu intri in panica.Daca nu trece cu No-spa, ia legatura cu dr.Pastilele Gynipral iti provoaca o stare de somnolenta,asa ca e mai bine sa vezi ce spune dr. si sa respecti doza pe care el ti-o indica.
Si eu am avut contractii cu primul copil,dar pe la 23 sapt.Eram singura acasa si am intrat repede in panica.Abia seara m-am hotarit sa o sun pe dr. si cind m-a vazut cum tremuram m-a internat imediat in spital,spre binele copilului.
GABI ,19 sapt.
alinam spune:
Raluca ieri tati a zis ca mai facem si o fetitza dar eu nu stiu daca vreau inca un bebe , sa fie sanatos "david" (am inceput sa caut nume
ca prea mult l-am strigat Maria
) si cred ca imi e de ajuns, mai vedem peste cativa ani!
Anya la multi ani si bebe sanatos!
codruta_grg spune:
Merci, Ioana! Am imprumutat aceasta carte de la o verisoara si m-am uitat un pic prin ea. Daca o gasesc mi-o cumpar, daca nu, o comand pe net (ca am vazut ca o au, dar dureaza 3-4 saptamani)
poze
Ioana75 spune:
Raluca, eu am programat copilu'. Stiam de pe site ca tre sa merg la dr. cu 3 luni inainte de conceptie sa ma vada, si mi-a recomandat de atunci Materna. Si o sa tot iau, ca merge si la lauze
. Niciodata n-am avut analize asa bune
. De-abia astept sa le vad si pe astea din trimestrul 3 cum o sa-mi iasa. Ce e fain e ca si prima mea dr, si a 2-a mi-au recomandat calduros sa nu sar nici o zi fara Materna (deci am avut continuitate
).
Ioana
Racaru spune:
Norina, te rog sa-mi spui si mie ce simti cind spui ca ai contractii.
Te doare? De unde sti ca sunt contractii si nu sunt altceva?
Ce este cu contractiile astea?
Merci
cge spune:
Si eu iau Materna cu seleniu de la 3-4 sapt, pana dupa ce o sa termin cu alaptatul.
De o sapt mi-a dat si Tardyferon, fier cu acid folic.
Si dr. de Alma Medical a fost super incantat ca iau Materna.
Cristina, 20 sapt. si mamica lui Victor (07.01.2000)
Tonnia spune:
Felicitari Norina pt fetita! Si tie Alina pentru baietel!
Poate sa-mi descrie si mie cineva cum sunt contractiile astea? Si eu simt ceva aiurea (ca un spasm) cam de 10 zile dar nu mi se intareste burta.
Flavia_Hurducas spune:
In legatura cu contractile, pe mine ma intrebau asistentele in spital daca simt cumva ca mi se strange burtica. Fiind foarte mirata de aceasta intrebare, mi-au explicat ca asa s-ar simti contractile.
Pe propria piele inca nu am simtit. O data mi s-a intarit burta, dar pentru maxim 5 secunde si nu s-a mai intamplat.
Voi de cate ori va simitit bebeii miscand? Al meu este detsul de harnic.
Flavia 20+