Mamici de septembrie - octombrie 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Merci din suflet fetelor, ce echipa calduroasa, am mare noroc cu voi si sunt bucuroasa ca sunteti alaturi de mine Imi pare rau ca ziua asta este un pic umbrita de o neliniste care nu-mi da pace - am contractii foarte dese care nu mi se pare ca cedeaza la no-spa si nu stiu ce sa fac?? Au aparut de vreo saptamana dar vad ca se indesesc si am inteles ca dauneaza lui bb. Imi este frica, ce mai stiti voi in afara de no-spa?? Sau daca stie cineva sa-mi dea detalii despre pacatoasele astea de contractii, o rog din inima sa-mi spuna si mie,please!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Norina, dr. mi-a dat niste pastilute numite Gynipral, in cazul in care imi apareau contractii dupa amnio. Nu a fost cazul sa le iau, insa m-am documentat despre ele, nu au contraindicatii in timpul sarcinii. Daca era nevoie, trebuia sa iau cate jumatate de patiluta de 3 ori pe zi. Totusi, nu lua pastilele fara sa intrebi doctoral. Iar dupa ceea ce mi s+a spus mie, in cazul in care apar contractile este bine sa mergi la dr.

Flavia 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Norina, are dreptate Flavia, cel mai indicat este sa-ti suni medicul.
Raluca, 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna fetelor!!!
va multumesc pentru complimente, dar eu cred ca tate suntem frumoase, mai ales acuma cu burtici, nu?
alinam, felicitari pentru baietel
Norina felicitari pentru fetita
Tonia, sa stii ca asa ne si trateaza, ca niste liceeni, si prin magazine. Adica ne intreaba: "Ce vrei sau ce vrei baiatu'?" Mai ales sotul meu pateste asa, care e nascut in 1976 (are 29 ani), lector la universitate si tatic in curand. Iar eu daca ies nemachiata si imbracata sport patesc la fel. Asa ca si tine anya. Noi totdeuna radem pe seama asta.
Sofia, mi-am facut doar poze in Gradina Botanica. Am avut timp intre cununia de la sfat si de la biserica. As fi vrut si eu sa fac acolo.... dar nu cred ca ne-ar fi lasat. Iar de epidurala, in Cluj, am inteles ca e undeva la 2-3 milioane lei (100 euro). Cred ca la doctor e suficient 200 euro sau fiecare cat are, nu?
Multi inainte si tie Ioana. Sanatate sa avem si inima tanara!!!!
Va pup
Codruta 24 +

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Anya, si eu acum 5 ani la Giulesti tot asa am cotizat cu 100$ ptr. nastere normala.
Sincera sa fiu, asa ma pregatesc sa dau si acuma, eventual in euro.

400 mi se pare o suma prea mare, va dati seama ca au mai multe nasteri intr-o saptamana.

Mie nu prea mi-a placut la Ama Medical aseara.
In afara de faptul ca ne-am vazut fetita care ne-a facut cu mana draga mea, am ramas cam dezamagita.

Doctorul de aici a ramas uimit ca n-am facut de la bun inceput toata lista de analize. Dar doctorita mea stiindu-mi antecedentele probabil s-a gandit ca nu are rost sa le fac.

Apoi la ecografie, era uimit ca bebelusha este ok, in pofida faptului ca n-am facut toate analizele. Parca cauta ceva care nu sa fie in ordine cu ea.

Asa ca azi m-am executat si am facut inca o serie de analize, inclusiv tripul test la Ama Medical.
Parerea mea e ca le-am facut mai mult spre binele clinicii, decat al bebelushei sau al meu.

In sfarsit, asta e.

Maine mai pleaca si sotul in delegatie pana luni, asa ca o sa raman cu Victor si cu burtica.
In sfarsit, nu sunt intr-o pasa prea buna azi.
Noroc cu voi

Anya, "La Multi Ani" si sa ai parte numai de bucurii, totul sa iasa cum vrei tu.

Cristina

Mergi la inceput

As vrea sa imi cumpar cartea "Mama si copilul", dar am vazut ca sunt 2 modele cu acelasi titlu:
1. scrisa de Capraru, editura Medicinala (2004): in jur de 550.000 lei (pe care nu o gasesc in librarii)
2. scrisa de o tipa din Anglia parca (2004), la 1.000.000 lei. (asta exista in librarii)
Voi aveti ceva carti din astea?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Fetele, o intrebare: voi ce fel de Materna luati? De la farmacie am inteles ca exista doua tipuri: simpla si cu seleniu. Mie doctorita nu mi-a specificat de care anume sa iau, a zis pur si simplu "Materna" si nu stiu de care sa-mi cumpar.
Raluca, 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Anya, La multi ani, multa sanatate si fericire! Si bineinteles un bebe sanatos si frumos!

Flavia 20+

Mergi la inceput

Raluca, mie inca nu mi-a dat sa i-au Materna. Acuma i-au doar Sorbifer (fier) din saptamana 19. Acesta il i-au timp 2 saptamani, dupa care fac pauza o saptamana , ca ma constipa.... si cum am probleme cu hemoroizii........asta e!!
Luna viitoare imi fac iar analizele de sange (in luna a 7-a) si atunci vom vede ce carente am.
Codruta 24+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Iau Materna cu seleniu de 9 luni.

Codruta, eu am cartea roz de Capraru (sintem mai multe aici care o avem pe asta).

Ioana

Mergi la inceput