Mamici de septembrie - octombrie 2005 (27)
Raspunsuri - Pagina 4
alinam spune:
Multumesc Flavia, Ioana, Cristina....
Valen oooo ce inteligenti suntem daca ne luam dupa marimea cucului 
![]()
Norina o sa vorbesc cu sotul tau sa facem schimb
ii dau baietel contra fetitza
.
RalucaN spune:
Felicitari pt. fetita Norina si pt. pt baietel Alina!!!!
Alinush, nu fi mama suparata ca ai baietel. Multumeste-i Domnului ca este acolo in burtic si ca e bine sanatos. Asta e cel mai important lucru de pe lumea asta. Si daca vreti si o fetita, no problem, il pui pe tati la munca dupa un an-doi si faceti si fetita. Nu?
Pupici
Raluca, 18+
norina spune:
Va multumesc mult fetelor pt urari! si multumesc Ioanei pt carutul din listuta.
din partea bebelinei pt toateAlina in privinta propunerii tale...suna tentant sa facem schimb de sexe
(dar numai atat),chiar ma gandeam ieri la tine cand am iesit de la eco, stiam ca-ti doresti fetita si chiar mi-am zis: ce-ar fi ca si la tine sa fie invers?!.. si vad ca asa a fost...stai, nu da
..a fost doar un gand, de unde sa stiu eu ca se si adevereste
Lasa, draga mea,sa vezi ce mandre vom fi cu puii nostri, eu sunt convinsa de asta!! Sa ne traiasca si sa fie sanatosi!
Flavia_Hurducas spune:
Felicitari pentru fetita Norina! 

Alina, eu nu mi-as mai da baietelul nici pentru 2 fetita! Cu toate acestea, cel de-al doilea as vrea sa fie o a doua.
Flavia 20+
moki spune:
400 de euro la doctor???mi se pare enorm!auzisem de 150-200...oricum trebuie sa-i avem pregatiti, ca in spital aflam cu siguranta "pretul corect"..:))
Norina,felicitari pentru fetita!!
Moki
20+
karmenutza spune:
Buna, fetelor!
Felicitari pentru fetite si beietei!
Euam fost luni la doctorita, care mi-a zis ca bb e bine si creste normal. Nu a putut sa-mi spuna daca e fetita sau baiat, pentru ca aparatul ei nu este foarte performant. Si bb era intr-o pozitie in care se putea vedea, intins cu fata in sus si picioarele drepte. Are niste picioare luuuungi, ca Miruna!
Ieri am facut si eu triplul test (in care oricum nu am incredere, da foarte multe erori) ca sa nu o supar pe doctora. Prea multa baza nu pun in el. Eco morfologica mi-a zis sa fac la 22 de saptamani, si eu ma programasem pentru luni, adica 17 saptamani. Nu stiu ce sa fac: sa mai merg luni sau nu.
Azi mi-am luat un compleu dragut de gravida, din pantalon subtirel si bluza larga, cu pense si cordon in spate. ca acum chiar nu mai am cu ce sa ma imbrac!
Va pup pe toate si va mai citesc diseara, ca acum plec la servici.
anya spune:
Daca va dau banii afara din casa.... dati 400 la doctor.
Eu am nascut in Giulesti acum 2 ani si cotizatia (dupa nastere - nu inainte)la doctor era 100$ =nastere normala si 200$ =cezariana. Daca erau super complicatii... mai puneai. La anestezist 1.000.000 lei si peridurala gratis. Moasa din sala de nasteri 500.000 (i-am dat a doua zi dupa nastere) si asistentele de la copii sau spalat 30.000 - dar nu de fiecare data.
Medicii, moasele si asistentele de la mamici = super OK. La copii - niste "ciufulite" indiferent daca puneai sau nu ceva la buzunar.
Mai nou am auzit ca n-ar mai fi dolari ci euro, dar suma e aceeasi.
Dar rabdare, naste o prietena de-a mea in 2-3 saptamani (tot in Giulesti) si aflu scorurile de ultima ora.
Cat despre varsta... nu va dati babe la 31... ca eu fac maine 35 si...ma apuca plansu'!!! Noroc ca la minte nu ma dau nici macar majora...
pupici,
anya
Ioana75 spune:
anya, La Multi Ani pentru miine!
Cred ca n-o sa mai ai timp ne noi miine, asa ca iti urez de azi multa sanatate, tie si familiei, bucurii si cadouri frumoase
.
PS: Si eu fac 30 la toamna
.
Ioana

saptamana 24