Mamici de ianuarie-februarie 2006
Raspunsuri - Pagina 14
maraki spune:
Catalina eu ma gandesc sa i-au Utrogestan 1 acum si 1 diseara
... cred ca devin paranoica....mai rau ca aici nu este sistemul din Ro ca sa pot suna medicul meu la orice ora din orice zi ca sa pot cere o parere.Am intrebat ieri medicul de familie daca se procedeaza asa cand femeia este gravida si mi-a spus sa uit, sistemul asta nu este aplicat aici
Voi fetelor nu aveti pe cine sa intrebati dacā face rau la bb in cazul meu Utrogestanul?Cazul meu ar fi: nu mi s-a recomandat in urma analizelor![]()
4+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Giova spune:
MARAKI eu iau injectii cu hormoni, pt. fixarea sarcinii. contin progesteron si estrogeni. nu stiu cat de bine fac acesti hormoni bb, ca mama a ramas putin tacuta cand a auzit. nu lucreaza in domeniu, dar pot zice ca are multa experienta.
http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 6+
lulu.tza spune:
Dragele mele...sunteti uimitoare.Ati fost asa de harnicute cu scrisul...
Astazi e ziua mea dar nu prea am chef de petreceri.In ultimele zile nu am mai scris pt ca am avut niste probleme cu sarcina.Vi le descriu pe scurt(poate are cineva nevoie de informatii desi eu va doresc sa nu):
Sambata seara am descoperit niste pete maronii.M-am impacientat bineinteles desi stiam ca nu sunt cu totul anormale in sarcina.
Duminica fuga la Municipal la camera de garda.Acolo o doamna dr m-a scotocit(iertati-mi expresia dar asta a facut) de-am simtit ca nu mai pot pt ca dupa sa-mi spuna doar ca sangele poate fi indiciu de avort spontan
.Chestia asta o stiam si eu f bine de la ea asteptam inf in plus...In cele din urma m-a trimis la eco.In timp ce asteptam(umplandu-mi stomacul si implicit vezica pana la refuz
) Am inca o sangerare.De data asta destul de puternica si cu sange rosu
utocatalina spune:
Maraki nu maine esti la doctor...intreaba-l...eu zic asa...mie mi-a zis doctorul sa iau 4/zi...si eu nu cred ca am probleme...ca nu am avut vreo sarcina pierduta..si la capitolul progesteron statea super.....deci NU E RAU DELOC, ajuta la fixarea sarcinii! Eu nu stiu daca dupa prima eco doctorul ma va mai pune sa iau, daca vede ca totul este ok...pina atunci iau..deci voi lua pina in 5 sap. si 3 zile...Tu zic sa-l intrebi maine pe doctor!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +
lulu.tza spune:
continuare...
Va dati seama ce-a fost in sufletul meu.Am intrat(dupa vreo doua ore)la ecografie.Rezultate: sac gestational 6-7 sapt,usor ecou embrionar, nu se poate vedea bine pt ca am uterul usor deviat spre stanga.Sa ma duc la transvaginala.
Luni seara la transvaginala doctorul imi spune ca: sacul gestational are contur ferm(ceea ce nu e valabil la sarcina oprita in evol.),nu exista decolari(desprinderi) DAR embrionul pare de 4-5 sapt
.Singura modalitate sa aflam daca s-a oprit din evolutie ar fi sa repet eco trans vag saptamana viitoare.asa ca am plecat de acolo cu prima poza cu puisorul meu dar cu inima si mai indoita
.
Ieri mi-am refacut beta hcg-ul. rezultatul a fost 52 342 corespunzator sapt 6-7 de sarcina.Acu ...nici nu mai stiu ce sa mai cred o fi de bine,n-o fi de bine...
Ingrijorarea mea e ca placenta s-a dezvoltat normal iar embrionul nu
Stiu ca se poate intampla.Acum nu-mi ramane decat sa astept urmatoarea eco (marti,miercuri)ca sa vad daca scumpetea mea creste.Si sa sper...
Va pup pe toate si sper ca sunteti bine.
Lulu![]()

lulu.tza spune:
am uitat sa va spun ca de luni am inceput tratamentul cu utrogestan 4 capsule pe zi.
Lulu
utocatalina spune:
Lulu.tza...mama...sa ai incredere si sa speri ca va fi bine
...imi dau seama prin ce stari treci ca si eu am o frica in mine de mor...si eu si pina la prima eco mai am o gramada...sa fi tare...sa te rogi sa fie bine...aprinde si tu luminare la biserica
pentru linistea ta si pentru ca puisorul tau sa fie sanatos...Eu sunt alaturi de tine...toate suntem
..
Cafeluta
4 +
maraki spune:
Lulu.tza sangerarea s-a oprit? Daca nu s-a oprit eu zic sa te duci de urgenta la dr. sa vezi ce spune si ce iti mai da sa iei!Santem alaturi de tine cu tot sufletul
Da-ne vesti ca bebe este bine
Mai fa un drum la medic daca tot ai sangerare.Mie mi-au spus ca daca am dureri mari si sange rosu sa ma duc de urgenta la ei!
Mai fetelor de la 3 medici am confirmarea ca este normal sa simt dureri la burta dar eu tot cu paranoia mea
continui sa imi fac griji.
4+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
utocatalina spune:
Maraki si eu sunt la fel cu durerea de burta...pe mine ma doare pe dreapta...pe dreapta am si ovulat luna asta...Ale zicea ca acolo s-a prins bebe..pe dreapta..dar si eu sunt la fel de fricoasa ca tine...si macar tu ajungi maine la eco...dar eu mai am atita!
Cafeluta
4 +
lulu75 spune:
Burtici - mici, FELICITARI! Ma bucur ca v-ati mutat la mamici. Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!
Luminita
28 de saptamani cu
Andrei