Mamici de ianuarie-februarie 2006

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Am luat un UtrogestanCatalina lasa ca iti spun maine ce s-a vazut la eco,dr.de fam. a zis ieri ca la 5 sapt. se vede inimioara cum bate Tu simti intepaturi numai pe dreapta? Eu ce sa mai cred ca simt SI in stanga?Acum simt o jena pe stanga
Mai devreme spunea o gravidutza ( nu mai stiu care ) ca s-a vazut punctuletul la eco...asteptam mesaj sa stim si noi in cate saptamani este

4+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Multumim Luluka sa ai si tu o sarcina usoara si bebe sanatosMai scrie-ne si noua cand avem temeri ca tu esti veterana si ai depasit deja fazele prin care trecem noi

4+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Maraki pai tu daca ai avut mai multi foliculi de aia te doare pe ambele parti...apropo sa nu stati pe scaun in unghi de 90...daca nu stau asa nu ma mai doare nimic...acum stau cu picioarele pe scaun...foarte bine cu utrogestanul...e foarte bine! Maine te astept cu vesti!Lulu 75 multam fain de urari...sanatate!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Bun gasit burticutzelor!

Ma bucur sa va gasesc super active si noul loc de intalnire.
Lulu.tza nu dezarma...o sa fie bine.Incearca sa nu te mai consumi si sa ai incredere in tine si in bebelushul tau.

Eu cand simt ca ma cuprinde o stare de rau, fie ca e greatza, fie ca-i lesin sau durere de spate..de burtica (apropos Catalina..pe mine ma doare pe stanga ) ma asez cumintzica si ma rog la Doamne Doamne si la Fecioara Maria sa ne ajute sa trecem si peste asta, sa aibe grija de noi si sa ne fie bine. Sa stii ca la mine functioneaza. Este singura cale prin care pot sa ma linistesc...rugandu-ma intai.

Catalina stai linistita cu starea de greatza ca poate nu o vei avea pentru ca nu este obligatoriu sa o ai. Asa cum am spus, eu am avut stari de greatza mai accentuate acum o saptamana iar saptamana aceasta nu am avut deloc. Deci se poate sa si dispara (ca tot intreba o alta "burtica").
Uneori parca sunt paranoica..daca nu am eu o greatza mica sau ceva ..pareca mi-e teama sa nu mi se intample ceva rau cu bebe...e ca si cand nu as mai primi nici un semn ca el este acolo. Stiu..sunt numai buna de

Si-acum mai ajutati-ma cu un sfat va rog... am o stare de "blegeala" sunt mereu apatica si lipsita de orice chef. Ce naiba sa fac sa ies din starea asta...sunt constienta ca sunt nesuferita in acest fel...dar nu sunt capabila sa ma controlez .

Pe curand..si pupici la "samburici"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

lulu.tza doamne ajuta!!! suntem alaturi de tine. sa stii ca si sarcina mea este in pericol. abia astept sa merg la dr. luni sa vad ce zice. eu fac injectiile, dar tot mi-e frica. trebuie sa nu fac efort fizic, sa nu racesc, etc.
eu de 2 zile simt ceva dureri in partea stanga. ei bine astea le aveam si inainte in timpul actului sexual, am intrebat o groaza de ginecologi, dar nu stiu din ce cauza. totul era ok acolo, inauntru.
acum il voi intreba luni si pe dr, asta.

http://community.webshots.com/user/ioananemes

gio si bb 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Giova scumpa dupa cum vezi toate simtim intepaturi sau dureri intr-o parte sau alta...se pare ca sunt firesti si ca este de la fixarea bebelului...sa fie bine la toate asta imi doresc!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +

Mergi la inceput

Teolinda eu tot asa sant ca tine Vreau si eu greturi sa am ( inca ) un semn ca bb este bine Tot fara chef sant si eu, dr. mi-a atentionat sotul ca il asteapta zile negre cat voi fi gravida( asta in general se intampla nu sant un caz aparte )pt ca voi avea stari schimbatoare, nervozitate...Este si dr. proaspat tatic si vorbea din experienta Stai linistita ca asa este perioada asta, cei de langa noi trebuie sa ne inteleaga starile

4+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

sunt nasoale starile astea, trecem de la una la alta asa de repede. eu m-am enervat de 3 ori pe clau,in zile diferite. dar m-a inteles, a mers si a fumat o tigara si i-a trecut. l-am rugat sa nu se supere si sa ma inteleaga.
doamne capricioase mai suntem.
fetelor imediat(inca 2-3 pag. si gata) trebuie sa fac deschiderea pt. cap.2
Uitati-va la pag. a 2-a daca e bine lista facuta, si daca e completa. ca sa nu gresesc la urmatorul capitol.
de acum va dati cu creme pt. vergeturi?

http://community.webshots.com/user/ioananemes

gio si bb 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Eh...daca si voi spuneti ca sunteti capricioase si nemultumite, parca ma mai consolez un pic.
Ma bucur ca suntem aici toate sa ne sustinem si sa ne impartasim starile. In acest fel ne linistim cate un pic cand vedem ca trecem cam prin aceleasi stari si simtim cam aceleasi dureri..balonari...

Dar in curand ne vom bucura de samburashii nostri..si maine poimaine ne vom lauda cum se misca ei in burtici si cum isi ascund ei sexul la eco..sa ne faca surpizele mai mari.

Eu inca nu ma dau cu crema pt prevenirea vergeturilor insa ma gandesc sa ajung degraba sa imi procur una pentru ca asa cum spuneti si voi, seara am un maxim burtzoi...si sa ajut un pic pielea sa fie pregatita pentru mai marea balonare...ce-a pe care o va genera dezvoltarea lu' . .

Va mai intreb ceva.... tot in paranoia mea. Voi ati avut vreodata sentimentul ca bebele vostru are un anumit sex? Eu, de exemplu, ...am un feeling ca e baiat... si sunt curioasa sa vad daca feelingul de gravidutza este corect.
Pe curaaaand! Fug sa pap niste fructe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu.tza spune:

Multumesc burtici surori pentru incurajariSper din tot sufletul sa fie ok pt noi toate.
Durerile sunt normale uterul incepe sa se transforme plus ca reactoneaza la implantare ca la o inflamatie.Eu am avut dureri destul de puternice(suportabile) dar din ce-am mai citit nu e anormal.DEci dragutelor nu va faceti griji burticile noastre se pregatesc pt ce la asteapta.
Plus ca asa cum bine zicea prietena mea cea mai buna(4 luni)din secunda in care afli vestea cea mare incep si gandurile negre(in cele mai multe cazuri nefondate evident).
Asa ca sa declaram razboi spaimelor noastre,sa incercam sa fim atente la ce se intampla cu noi si cu puiutii dar nu stresate(si stresante cu consortii- ca eu una stiu ca am fost)ci dimpotriva optimiste si radioase.
Pt ca sunt convinsa ca toate ne dorim ca bebe-ii nostri sa ne cunoasca in ultima ipostaza de care aminteam (si nu in prima)
Giova pt listuta noastra DNp-ul meu calculat de calc DC este 8 ianuarie.
Va imbratisez cu drag,
Lulu

Mergi la inceput