Mamici de ianuarie-februarie 2006
Raspunsuri - Pagina 13
maraki spune:
Teolinda si eu ma simt super-balonata
Ma trezesc in fiecare noapte din cauza insomniilor nu ca m-ar durea ceva.Pe mine a inceput sa ma deranjeze balonarea asta si cand stau la pc pe canapea....
Fetelor voi aveti mucus in fiecare zi? Eu astazi nu am avut asa abundent si va intreb pe voi daca o fi bine? Am dar nu se vede pe chilot....voi cum santeti?
4+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
utocatalina spune:
Maraki asa este...si eu ma simt ca un balon...umflata...ma mai doare in dreapta, dar si eu cred ca se fixeaza bebe...RR sa ai incredere ca va fi bine si ca veti fi sanatosi, da? Pupici.Teolinda inseamna ca eu mai am de stat ca mie inca nu mi-au aparut greturile...sa vedem mai incolo...o sa intreb de crema de gravide...mama stie ca doar e asistent pediatru...si o sa ma interesez...apropo daca stiti vreun autobronzant ca avem voie sa-mi ziceti....eu tocmai imi facusem un abonament la solar pe care am sa i-l donez sorei mele...inca nu am anuntat la serviciu decit citeva colege....la restul vreau sa le fac o surpriza si sa ma vada in toamna dupa concediu deja grea!Sunt umfata rau cum v-am zis iar la capitolul insomnii mergem mina in mina..eu care dormeam tun!Maraki la mucus nu pot sa-mi dau seama ca eu bag utrogestan si asta mai curge si este albicios...Giova, Irinadum si restul fetelor aveti grija de voi...pe maine!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +
luizza spune:
buna fetele ce faceti cum va simtiti?nu am intrat de vreo doua zile si deja s-a ajunns la pagina 9 ce frumos
citind tot ce nu am apucat sa citesc aceste doua zile aveam impresia ca suntem intr-un tren stand la vorba si la sfaturi si in fiecare statie se mai urca cate o proaspata mamica,si tot asa si la final incepem sa coboram rand pe rand toate..........
ce imaginatie bolnava am
in fine ce mai faceti vad ca unele va simtiti mai bine altele mai putin bine,eu sunt ok chiar ma bucur ca azi am
doar de doua ori
iin rest greturi rau de tot....si azi am reusit sa mananc doua iaurturi
si niste fructe dar alea impinse pe gat mai mult ,eu o sa merg joi la eco am niste emotii de morrrrrrr o sa fie intalnirea cu bebelul meu
parca vezi ca sunt gemeni
ar fi fain ,eu cu sotul am
de bucurie ca avem bebe si dar ne ferim ca am citit ca nu este bine ca
sa ajunga in vagin din mom ce exista o sarcina
,in fine ,acum ce va fi va fi dar stiti ce fetele imi este un pic teama de vreo cateva zile am observat pe alldays niste pete maronii.....sa ma sperii?
voi sunteti niste curajoase ,si eu si bebeii si haideti sa fim fericite ca suntem mamici.....si ce sa mai zic........sper din suflet ca totul sa fie bine
la mine deja toate neamurile stiu si familia si tot :)))
despre creme ce sa zic eu folosesc crema de corp dupa ficare baie dar din mom ce burtica va incepe sa creasca voi incepe sa folosesc si eu creme speciale ,dar aveti grija fetele sa cititi bine ingredientele ca ele sa nu contina parabeni ,ca aceste creme nu sunt asa de indicate
acum pupici
si mai astept vesti
![]()

Ana_m spune:
Fetelor ati scris o gramada azi ! Deci am fost la doctor azi. Mare i-a fost mirarea doctorului cand a auzit ca am putut ramane insarcinata. Luna trecuta acelasi medic mi-a zis ca am 3 chisturi pe un ovar, mi-a facut ceva analize si azi mi-a comunicat ca am si o boala sa zic asa, nu stiu cum se zice in romana, in spaniola se numeste Endometrosis. Si asta da cam in 50% din cazuri sterilitate. Asa ca se pare ca am ramas insarcinata printr-o minune, cred. Oricum faptul cel mai important e doctorului nu-i venea sa creada si mi-a facut un eco si am vazut si eu punctuletul acela mic !!!!! L-am vazut prima data pe mogaldeata.
Si am fost foarte fericita. Cat despre ce mi-a zis ca am , din ce am citit eu se pare ca mucoasa care e in interiorul uterului incepe sa creasca si da pe afara. Nu se cunosc cauzele.
Eu sper sa iasa totul bine pana in final. si va doresc si voua tuturor bebelusi sanatosi si fara probleme.
Va pup cu drag pe toate
utocatalina spune:
Neata fetelor
...ce vioaie sunt
...m-am trezit dupa un somn agitat
...iar m-am trezit peste noapte si n-am mai reusit sa dorm pina spre ziua
..dar in fine...ma bucur ca nu au aparut greturile si ca nu ma mai doare in partea dreapta
......tot ca un balon imi simt burta, dar cel putin pentru moment nu ma mai inteapa in dreapta, ca-mi trecusera tot felul de idei sumbre prin cap
...Am reusit sa ies afara
, tot greu, dar macar am reusit cu iaurt cu musli si miere...am papat
un cremwusti bun umplut cu cascaval, specialitate germana adusa de sot ieri
, iar acum beau lapte cu miere..Luizza
, daca nu sunt decit niste pete maronii nu cred ca ai de ce sa te speri...sa nu faci efort si fi cumintica! Ana_m
te cred ca s-a mirat doctorul pentru ca endometrioza este cu adevarat o problema. Ce ma bucur ca l-ai vazut pe punctulet!
Zi-mi si mie la eco in cit erai fix...cite sapt. si cite zile de la ultimul cm ca sa-mi dau si eu seama!Va pup pe toate
...fetelor trezirea!
Cafeluta
4 +
Giova spune:
neatza!!!!
doamne fetelor ce mult ati mai scris de la ultima mea postare de ieri dupa amiaza.
eu adorm destul de repede seara, dar ma trezesc pe la 7. azi de ex. la 7 fara un sfert. ce matinala sunt!!!
si mi-e imi curge ceva alb- galbui pe chilot. am intrebat dr. si mi-a spus ca ne ocupam mai tarziu de chestia aia. prima data sa se fixeze bebeul bine.
nu mai am rabdare pana luni cand mergem la a 2-a eco.sa vedem cat a mai crescut.
eu si Clau lucram in aceeasi firma pt. niste italieni. si chiar azi le spunem, adica le spune Clau, mie mi-e cam rusine.
azi ma imt mult mai bine, nu mai sunt greturi, pana acum, doamne ajuta!!
raul asta, care tine pana in luna a 4-a, se manifesta in fiecare zi? sau din cand in cand?
http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 6+
lacramioara t spune:
Buna dimineata mamici,
Mama mia cat s-a mai scris de la ultima mea postare.Mamici si eu sunt balonata de parca as fi in 3-4 luni si nu doar una si mai ales seara.Greturi am in fiecare zi de dimineata pana seara si nu pot manca mai nimic.Aseara am facut o pizza si dupa 10 min s-a gandit el bebe ca nu-i buna si hop
cu ea la baie.Si eu am ceva pete alb-galbui pe chilot dar abia astept sa merg la doctor ca ma duc cu agenda nu asa sa pierdem timpul degeaba.Am la intrebari si niste emotii de parca ma duc la vreun examen.In rest sa zicem ca stam bine.Nu le-am spus parintilor si nici socrilor dar cand le vom spune socrilor mei cred ca vor avea un mare soc
(mai ales soacra) pt. ca tot ne spun ca nu ne mai trebuie inca unul, ca este greu si ea nu ne mai poate ajuta![]()
.
Pupici la mamici,Lacra.
TatianaG spune:
Buna dimineata - mai spre pranz!!!
Bun venit noilor burtici, s-aveti o sarcina usoara si bebei sanatosi!
Monica70, frumoasa povestea ta, mai ales ca are un final fericit!
Luizza, eu zic ca n-ar fi rau sa mergi la medic. Si eu am gasit intr-o zi cateva pete maronii si din cauza asta iau medicament pentru fixarea sarcinii.
Giova, tu chiar vrei sa stii cat si cand vei avea stari de rau
? Las' ca vei afla
!!! Depinde de "burtica", sunt persoane care nu stiu ce-i "starea de rau" sau altii care se simt rau pana la sfarsitul sarcinii. Sper sa te numeri printre primele!
Eu n-am probleme cu constipatia, dar stiu ca fac bine smochinele. Merita incercat!
In prima sarcina, cand a inceput sa-mi creasca burtica si sa se-ntinda pielea, m-am dat cu crema antivergeturi si cu ulei pentru bebe (pe sani, burta, coapse) si nu s-au format vergeturi. Depinde si de constitutia fiecareia.
Fetele care aveti pofta de rontait toata ziua - si eu ma numar printre ele - aveti grija ce ciuguliti, mancati mai mult fructe si legume, ca astea nu se depun! Nu-i bine sa luati prea mult in greutate, si-asa suntem "grele", vom fi si mai grele si si-o sa resimtim fiecare kg in plus!
S-aveti o zi minunata!
Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004)
Album nr.1 Clara Album nr.2 Clara Album nr.3 Clara
Album grup 1 Album grup 2
maraki spune:
`Neata burtici![]()
Fetelor nu va ingrijorati de scurgerea care o vedeti pt ca asta e de bine,sarcina are nevoie de progesteron ca sa se fixeze bine iar voi nu duceti lipsa de asta.La mine de ieri nu mai este asa abundenta si imi fac fel de fel de ganduri
. Atat de mult ma abtin sa nu i-au Utrogestan....oricum nu cred ca poate sa imi faca rau pana maine cand ajung la eco
Greturi nu am deloc,pofta de mancare nu in mod deosebit,dureri de sani am, balonata ma simt, uneori slabe dureri stanga sau dreapta,am emotii mari pana maine 
4+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
utocatalina spune:
Maraki noi suntem cele mai noi si cred ca de aia inca nu avem greturi, dar sa vedem si mai incolo cum o sa fim
...abia astept sa-mi zici maine de simburica cel mic!
Cafeluta
4 +