Mamici de ianuarie-februarie 2006

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Maraki nici eu nu prestez pina la prima eco...dar o sa rezolv altcumva situatia!Auzi cu ce crema de gravidute sa ma dau...sa-i cer nasei ca vine din America sa-mi aduca una buna!Auziti dar daca ma doare mai mult in dreapta unde a fost foliculul ar trebui sa ma ingrijorez? Ce ziceti?

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

noua dr. ne-a zis, ca atata timp cat am dureri de burta sa nu avem contact sexual, pe urma fara probleme. ei, durerile au incetat ca prin minune dupa vizita, dar noi tot n-am facut nimic de frica.
am zis ca mai asteptam pana lunea urmatoare, sa vedem bebele la eco (a 2-a poza)si pe urma.

http://community.webshots.com/user/ioananemes

gio si bb 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Da Giova si mie mi-e frica rau de tot si nici nu am ajuns la prima eco...mai bine am rabdare si sa vad ca-i bebe sanatos..

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.R. spune:

Multumesc mult fetele, m-ati linistit un pic, nu de tot, pentru ca eu din pacate am pierdut in decembrie anul trecut o sarcina la 5+..... De patru ani lupt sa am un bebe, nu vreau sa se repete din nou....
Va pup
Multumesc mult ati fost foarte dragute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

R.R. nu dispera. si eu am pierdut una anul trecut in ian. a fost avort spontan complet in sapt. a 5-a. dar poate asa a vrut D-zeu. stiu ca ne-am dus intr-o biserica si ne-am rugat si am zis doamne ce sa facem? il tinem sau nu? da-ne un semn. ei bine, noaptea pe la 4 m-a luat o durere cumplita. dupa 15 min. mi-a trecut. a doua zi nu ma simteam prea bine, spre seara am inceput sa sangerez. atunci m-au dus la urgente, unde mi-au facut analizele, m-au tinut pana a doua zi. dar era tarziu, avortul deja il facusem.
Tin sa precizez, ca eram in Italia anul trecut, lucram amandoi si eram si la univ. acolo. cu un bebe nu stiu cum ne-am fi descurcat. asa a vrut D-zeu. ne-a ajutat el sa luam o decizie. noua ne era foarte greu.
si uite ca acum, suntem in Romania si s-a intamplat din nou. si acum ne-a luat prin surprindere, programasem nunta la anul in aug., stam in chirie, dar platim ratele pt. un ap. de 3 camere, care va fi gata tot la anul in vara. Dar acum avem o situatie financiara mult mai buna ca in Italia, ce mai conteaza ca facem botezul inaintea nuntii.
dr. mi-a dat acele injectii cu hormoni, care ajuta la fixarea sarcinii si sper sa fie bine.
hai ca m-am lungit cam mult.
va fi bine, fii optimista.

http://community.webshots.com/user/ioananemes

gio si bb 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Cata nu ar fi mai bine sa te duci la farmacie si sa intrebi daca au vreo crema speciala pt gravidutze impotriva vergeturilor? Eu o sa intreb joi dr. mea . In afara de burtik sa va dati si pe sani, coapse pt ca si acolo apar vergeturile Deci sa inteleg ca nu este bine sa ne dam cu crema autobronzanta ca sa aratam bine la vara?

4+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

intreaba doctorul in legatura cu crema autobronzanta insa dc te gandesti ca deja iti trebuie crema cu protectie destul de mare aia autobronzanta cred ca e cam mult. intreaba mai sigur doctorul

irina
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Cata nu ai de ce sa te ingrijorezi in privinta intepaturii acolo unde a fost foliculul...eu am simtit mai mult in dreapta unde a fost primul folicul format si ceva mai usor in stanga ( in stanga foliculul aparuse dupa 1 zi dar se vedea la eco la fel de mare ca si primul) Banuiesc ca intepaturile astea sant semne ca bb se fixeaza

4+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.R. spune:

Giova, sint optimista, si merg inainte cu incredere in Bunul Dumnezeu. Trebuie sa fie bine pentru noi toate gravidutzele!
Pup fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Cata mie mi-au aparut gretzurile (fara stare si prestare de voma) cam dupa 4 saptamani de la UM. De 2 zile vad ca m-au scutit insa tot nu ma inspira nimic cand vine vorba de mancare.
Intrebam de creme pt ca eu ma dau pe coapse si fese cu una anticelulitica de la Vichy si mi-a spus o prietena care trebuie sa nasca zilele acestea ca ea s-a dat pe burtica cu crema anti-vergeturi de la Aslavital si de la Sanosan si ca nu i-au aparut "rupturi". Cred ca depinde si de pielea noastra insa nu trebuie sa o ajutam si noi cu creme. De la altcineva am auzit ca ii interzisese medicul sa se dea cu orice fel de crema..pe burtica si sani chiar daca vroia sa se dea cu Dior sau nu stiu ce avea ea bun...Voi ati auzit asa ceva?
Dar de vopsirea parului ce ati auzit? Ca eu am auzit o gramada de pareri...atat de impartite ca nu stiu ce sa mai cred.

Val...am vazut de la inceput ca am avut amandoua UM pe 29. Tu cautai un medic de la Filantropia? Eu merg la un medic de la Filantropia inca de la inceputul anului cand am inceput sa ma investighez daca sunt OK pt bebel. Chiar m-a intrebat daca vreau sa nasc pe 1 ianuarie...pt ca in jurul acelei date a calculat ea... insa chiar nu-mi doresc sa ma apuce de Revelion. O sa-l rog pe bebe sa fie cuminte pana dupa 3 ianuarie....sa se trezeasca populatia din mahmureala sarbatorilor.

V-ati anuntat sefii la serviciu (care aveti...)?

RR sa stii ca si eu am dureri de burtica si spate in general ma trezesc noaptea din somn. Eu mi-am intrebat doctorul si mi-a zis ca pot lua No-spa insa nu am luat...parca nu sunt chiar crunte si pot rezista si fara.

Voi va simtiti balonate? Ca eu parca am deja 4 luni de sarcina...asa umflata imi este burta la sfarsitul zilei.

Haideti ca m-am cam intins la vorba si risc sa plictisesc!

Sa fim optimiste, curajoase si fericite !

Mergi la inceput