Mamici de ianuarie-februarie 2006
Raspunsuri - Pagina 11
Tonnia spune:
Cata, ia-ti din piata prune uscate si mananca dimineata 2-3, fac minuni!
Sarcina usoara, fetelor!
, 17+
R.R. spune:
Buna fetele,
Sint si eu o mamica de ianuarie-februarie, sint in 4+, vreau sa va intreb: pe voi va doare spatele, pe mine din cind in cind ma doare, si burtica ma inteapa nu tot timpul dar indeajuns ca sa-m fac probleme....
teolinda spune:
Bine v-am gasit si felicitari tuturor viitoarelor mamici de ianuarie.
Permiteti-mi sa ma alatur si eu voua. Astfel, raportez UM-29 martie, DPN-3 ianuarie 2006,sarcina normala - confirmata de eco pe 13 mai , primul bebel
, nu am preferinte de sex (sotul insa vrea baiat); cu starea de greatza stau binisor...mai dispare ...mai apare ( de 2 zile a disparut..Doamne Ajuta!) Pofta de mancare nu am insa o stare de lesin provocata de foame ma impinge sa mananc. Ma invart in jurul urmatoarelor alimente: mere, portocale,kiwi,iaurturi,lapte,cereale, ciorbe acre de legume si neaparat paine ( desi painea era un aliment pe care nu-l mai mancam de f. multa vreme decat ocazional). Stiu ca trebuie ou (da' mi-e lehamite de el numai cand ma gandesc, carne sa nu gust
.Ma simt balonata, ma sacaie durerea de burta peste noapte, sunt neprietenoasa si "ciufuta".
.Iau acid folic inca de la inceputul lunii martie iar pe 13 mai cand am fost la eco mi-a prescris medicul si Duphaston. Cred ca am raportat binisor...eh? Ce ziceti ma treceti pe lista
?
Va doresc tuturor o sarcina usoara, la cat mai fara gretzuri si dispozitie cat mai buna.
Voi ati inceput sa va dati cu creme specifice? Ce produse folositi? Ce papati sa fie sanatos si nu gretos ca oricum pe mine nu ma inspira nimic?
Multi pupicei si felicitari tuturor proaspat-gravidutze.
Giova spune:
FAC INJECTII CU HORMONI PT. FIXAREA SARCINII. ANUL TRECUT AM AVUT UN AVORT SPONTAN COMPLET, SI ACUM, CA SA NU MAI RISC FAC ACESTE INJECTII. SUNT SCUMPE, DUREROASE, DAR MERITA ORICE EFORT.
VOI INCERCA SI EU CU PRUNELE, ACUM MI-E O FOAME, ABIA ASTEPT SA MERGEM SA MANCAM.
http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 6+
utocatalina spune:
RR bina ai venit..simptomele tale sunt normale si eu le-am avut si inca le am...Teolinda cind ti-au aparut greturile? Eu am emotii legate de prima eco pe care o fac abia sap. viitoare...ce bine de tine ca ti-ai vazut deja simburelul! Si eu iau utrogestan pina la prima eco...Cu creme nu ma dau...nu-i prea devreme? Chiar sunt curioasa! Se da cineva deja cu creme? Giova si eu o sa incerc prunele ...sarcina usoara si tie deschizatoare de subiect
...sarcina usoara tuturor..eu il astept pe sot sa vina..ca a fost plecat sap. trecuta exact cind am avut rezultatul de singe, stia de testele pozitive...dar reintilnirea in 3 va fi asa de dragastoasa!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +
val77 spune:
teolinda, bine ai venit si eu am avut UM tot pe 29 martie , poate nastem in aceiasi zi si la mine este tot primul bebe
ajung la doctor abia joi, 19mai si sunt asa nerabdatoare sa imi vad puiutul
A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata
maraki spune:
Monica70 bine ai venit in randul gravidutzelor
sarcina usoara si bebe sanatos
Cred ca este mai bine sa te menajezi pe cat posibil asa cum a spus dr.pt. ca stie el ce spune din moment ce ai obtinut atat de greu sarcina.Simptomele difera de la sarcina la sarcina, chiar daca mama ta nu a avut greturi in doua sarcini, nu este o regula ca asa va fi si cu tine.Oricum 8 luni de acum incolo sa ne tot impartasim simptomele![]()
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
maraki spune:
R.R. stai linistita ca sant normale durerile de mijloc si burta in perioada asta la inceput.Asa ma speriasem si eu, chiar daca dr. a spus ca este normal ce simt, am fost totusi la spital sambata ca sa mai aud si de la alt dr. ca nu e nici un pericol pt bb
Catalina am incercat si eu candva cu o lingura de ulei de masline si a fost oribil .....vad ca dupa kiwi de ieri si mierea de aseara astazi dimineata am reusit fara probleme sa ies afara
Aseara am baut si un pahar cu lapte la temperatura camerei ....
Fetelor eu ma dau cu ulei pt baby intotdeauna dupa fiecare dus...inca nu am cumparat o crema speciala pt gravidutze dar neaparat trebuie sa incepem pt ca e riscul sa ne alegem cu vergeturi si nu ai cum sa mai scapi de ele decat prin operatie plastica. Eu sant patita dupa 2 sarcini chiar daca ma dadeam si atunci cu crema.
Astazi nu am avut greturi, starile de somnolenta persista, dureri de sani mai pronuntate, pofte nu am , simt ceva greu in burtik![]()
Pe mine durerile care le aveam pana acum doua zile la burtik vad ca m-au lasat...din cand in cand mai simt intepaturi usoare...
Monica
maraki spune:
Catalina o sa prestezi in seara asta? Mie imi este frica sa nu afecteze sarcina, pana joi cand ma duc la eco si intreb dr. nu fac nimic ....
4+
Monica
Giova spune:
dureri si eu am avut in 4-5 sapt. in burtica, dar acum au trecut. de azi mi se pare ca simt un puls batand in burtica. cica e prea devreme sa aud inima bebelusului. oare am devenit paranoica?
mi-a fost putin rau, stari de greatza cand am fost cu masina la injectie. cred ca, curand nu voi mai pune piciorul in masina, daca o tinem tot asa. In rest azi m-am simtit foarte bine, starile de somnolenta nu au lipsit. de abia astept sa plec de la birou si sa ajung in patul meu.
http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 6+