Mamici de ianuarie-februarie 2006
Raspunsuri - Pagina 10
maraki spune:
Fetelor ce faceti, trageti somn la greu?![]()
![]()
Astazi am dormit si eu 3 ore adunate in doua reprize.De ce nu este bun ceaiul de musetel zilnic? Maine ma duc la medicul meu de familie sa il anunt ca a fost cu folos trimiterea lui la clinica de fertilizare
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
utocatalina spune:
Fetelor numai sinii mei nu se maresc asa ca Fat Frumos
..!Nu stiu daca este rau ceaiul de musetel..mama..asistent pediatru mi l-a recomandat...dar asta seara o sa iau o lingura de ulei de masline si una de miere
..
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +
monica70 spune:
Intai buna seara si multumesc, nu-mi vine sa cred ca sunt pe lista!
De 4-5 ani incercam si imaginati-va ca in 2002 sotul meu avea nici mai putin nici mai mult decat 1,2 mil./ml valoarea spermogramei!?!
Asa am inceput "distractia"intai la Arad(dezastru...cand au vazut rezultatul lui nu m-a mai bagat nimeni in seama)apoi la Timisoara la dr.Munteanu:analize,TPC,analize hormonale,laparoscopie,tratament pentru focare endometrioza si tratament cu tinctura de branca ursului, vit.e forte si laptisor de matca pentru sot.Rezultatul: in trei luni a ajuns la 56 mil./ml (mobilitatea era destul de buna 50% si inainte).Din august 2004 am zis ca o luam de la zero si acum la 35 ani eu, 45 ani el am 6 spatamani si 2 zile!!!
Vineri am fost la eco normal si s-a vazut un punctulet. Mi-a fost groaza pentru ca desi am facut testul in ziua 30 (ciclul e in medie de 27 zile) a iesit roz deschis a doua linie iar peste 5 zile a iesit rosu-rosu, nu eram sigura ca e unde trebuie. Am avut cateva mici sangerari, mai bine zis pete, o data roz deschis la o saptamana de intarzaiere, peste o saptamana maroniu, doua zile la rand.Doctorul mi-a zis ca probabil e sange vechi, dar avand in vedere antecedentele mi-a bagat tot felul de interdictii: a zis sa stau calma, linistita ca sunt prea "piper", sa nu fac sex pana nu-mi da ok-ul, sa nu ridic mai mult de 2 kg(?!?)etc., cand a mai si auzit ca sunt contabila, ca am apartament pe credit si ca tocmai s-a inchis firma unde lucram si de o luna umblu pe la interviuri( in paralel cu serviciul ...contabilul pleaca ultimul), ca tocmai m-am angajat de o saptamana la alta firma si mai tin doua acasa...s-a luat de cap!!! Mi-a dat si utrogestan 3/zi .Nu stiu daca are rost, analizele mi-au iesit perfecte: chiar luna asta am dat 2 mil pe lh.fsh,prolactina, estradiol si progesteron dupa ce o doctorita proasta din Arad mi-a zis ca probabil nu am ovulatie. Asa a vazut ea pe graficul de temperatura: cica diferenta de 0,3-0,4 grade( intre 36,8 si 37,2) e prea mica!!!
A reusit cineva sa ma urmareasca? Cred ca m-a luat valul.Atata v-am citit pe forumuri dar nu m-am descarcat pana acum...
Oricum, cica nu ramai gravida de la stres...Eu acum am ramas cand am fost mai stresata!
Dar mai bine incepeam cu ce va intereseaza: simptomele!
1. sani de Pamela Anderson ( oricum nu erau mici nici inainte - la 1,69 si 52 kg numai bust, solduri late si oase am.. poate mai fac rost acum de ceva grasime), si bineinteles sensibili
2. somn,oboseala,somn,oboseala...
3. usoara constipatie
4. pofta de mancare: ieri am mancat toata ziua orice...
5. azi a inceput o usoara greata dar insotita de foame, daca va puteti imagina, asa ca am continuat sa mananc toaata ziua, orice... cred ca ajung si eu sa scriu " din jurnalul unui porc"
Si acum cateva intrebari : ce credeti e chiar asa de grav? trebuie sa stau ca o clatita si sa nu fac nimic? Acum stresul cel mare a trecut, restul e fara importanta si in plus asa sunt eu mai repezita:merg repede, vorbesc repede , mananc repede...Singurul "stres" e sa nu ma dau inca de gol la birou.Sper ca nu-mi va fi nici de-acum rau.Nici mamei mele nu i-a fost niciodata la doua sarcini.
Doamne cred ca se blocheaza forumul de cat am scris voi ocupa o pagina singura...oricum sunt singura la ora asta! Iar e 23,30! Noapte buna si o dimineata fara greturi!
MELISA
molisa
Ana_m spune:
Buna fetelor,
Eu pot sa zic ca sunt norocoasa deocamdata : nu prea am greturi. M-a apucat odata acum doua zile, o greata asa dupa-masa si m-a tinut oana seara. De vomitat nu am vomitat ( pana acum ma pot lauda ca eu de vomitat nu pot nici daca mananc ceva stricat ! Mi se face eventual rau dar nimic....de vomitat), dar nu puteam sa vad mancarea.Mai bine seara ca atunci reusesc sa nu mai amninc seara ca altfel scap cate ceva prin bucatarie, iar de kg in plus nu duc lipsa deloc....
Maine ,ma duc la gineco sigur va fii si eco. Chestia e ca ma duc pt ca sunt programata pt alte chestii: in urma cu 2 luni, mi- descoperit 3 chisturi pe ovarul drept. Acum le studiaza sa vada cum evolueaza. Practic pt asata ma duc maine la contro. Va avea o surpriza doctorul pt ca luna trecuta l-am intrebat daca pot ramane insarcinata cu chisturile astea si mi-a zis ca foarte greu, sanse slabe.
L-am intrebat : dar daca raman gavida e vreo problema ? La care individul imi zice ca nu. Maine il si bat daca imi zice altceva 
Asa ca pe maine
Va pup
utocatalina spune:
Monica 70 mi-a placut povestea ta
...frumos...v-ati chinuit mult, dar a-ti reusit...sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sanatos! Ana_m
si tu ai dat lovitura...succes maine la eco..eu abia pe 24 sau 25 ajung...ca sunt abia in 4 sap. si 4 zile...am atitea emotii pina il vd ca este fixat bine unde trebuie si apoi ca-i bate inimioara...greturi inca nu am, dar stiu ca este devreme...maninc bine, incerc sa maninc sanatos...am probleme cu constipatia si am baut de dimineata pe stomacul gol ulei de masline si miere...dar trebuie sa gasesc altcava ca uleiul asta este foarte scirbos...stiti ceva de uleiul de parafina? Este bun? Sinii ma dor numai sfircurile, burtica mai colcaie din cind in cind..utrogestan iau 4/zi...pina ma duc la eco...asa mi-a zis Tutunaru...eu zic ca este bine ca iei Monica70 pentru ca fixeaza sarcina...va pupic!
Apropo aseara am dormit bine, dar tot m-am trezit in timpul noptii!![]()
Cafeluta
4 +
lacramioara t spune:
Buna dimineata mamici,
Catalina,parerea mea este sa-ti iei gandul de la uleiul de parafina ca eu ceva mai nasol ca asta nu am intalnit.Eu am luat dupa ce am nascut prima data ca ieseam afara la 5-6 zile si medicul de familie din acea vreme ma teroriza cu uleiul asta ca e bun nevoie mare.Am luat doar o data si am zis ca mai bine folosesc supozitoare decat porcaria asta
.In rest toate bunicele sa zicem,ca de pe la 4 dimineata ma foiesc in pat ca nu am somn si cand vine sotul sa ma trezeasca sunt un car de nervi ca de, el a dormit si eu nu.
Ne mai auzim azi.
Pupici dulci la mamici,Lacra.
utocatalina spune:
Ai mai Lacramioara pe bune? E naspa uleiul de parafina? Si eu care credeam ca asta de masline e naspa!O sa trec pe iaurt cu tarite si miere atunci...si eu ma foiesc in pat intr-una!
Cafeluta
4 +
Ana_m spune:
Buna dimineata fetelor,
Vad ca multe din voi ( inclusiv eu ) va confruntati cu nenorocita asta de constipatie
. Eu de cativa ani reuseam sa ies dimineata doar cu o cafea pe stomacul gol. Cum de la inceputul anului am renuntat la cafea pt viitoarea sarcina a trebuit sa gasesc alte remedii. Eu mananc un fruct pe stomacul gol ( kiwi, capsune, prune ,, chiar pere) iar apoi imediat beau o cana de lapte fierbinte cu miere si ceva solubil de cereale ( are un gust care de departe aduce umpic la gust cu ness-ul), dar se poate si lapte doar cu miere ( eu nu suport laptele gol). La mine functioneaza !!
Incercati si voi cu ce puteti , dar ca fruct kiwi e cel mai bun pt constipatie ! Si seara inainte de culcare sucul de la o portocala ! Efectul e garantat. Portocala face minuni !In Romania banuiesc ca sunt preturi groaznice la fructe, aici in Spania am noroc ca e tara fructelor sunt de toate si la pret mult mai mic fata de Romania.
Succes la toate, acum trebuie sa plec la doctor. sper sa iasa bine !
Va pup
Giova spune:
neatza!!!
astazi ma simt mai bine, dar nu stiu care sa fie cauza. de la 17.30 ieri pana la 22 am dormit in 3 reprize.la 22 m-am trezit cu o foame, pana atunci am tot ciugulit. astazi ma simt mai bine. sa fie din cauza biscuitilor mancati cand eram inca intinsa in pat?
dar mi-e asa de somn, de numa. as dormi pe birou.
azi la 12 merg si la cea de a 2-a injectie. mi-e groaza, ca e asa de dureroasa.
fetelor luati acid folic? cate pastile se iau pe zi?
frumoasa povestea monica. si eu am fost la dr. Munteanu, dar numai la control, inainte de a ramane insarcinata.
http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 6+
utocatalina spune:
Ana o sa incerc cu laptele si mierea...si cu kiwi si suc de portocale....sunt scumpe...dar o sa depun si efortul asta...merita
...Giova ce injectii faci si de ce? Eu iau acid folic cite 1 pastila/zi..
Cafeluta
4 +