Mamici de ianuarie-februarie 2006
Raspunsuri - Pagina 9
Giova spune:
acusica reactualizez listutza. n-am eu destule probleme pe cap? mai imi dati si voi.![]()
![]()
![]()
![]()
cu
si eu am probleme. daca pana acum era in fiecare zi, de 2 sapt. e o data la 2-3 zile. asa se intampla. ce sa facem? am baut un ceai cu multa, multa lamaie si incep si eu sa mai prind puteri, dar ma ia somnul acum.
http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 6+
maraki spune:
Daca joi nu se vede nimic la eco inseamna ca sotul meu inca o sa mai fiarba in suc propriu pt ca parintii lui nu sant anuntati
Cata ai tot timpul pt greturi, poate de maine incepi si tu ca esti cu o zi in urma mea
Ziua nu am greturi, in dimineata asta doar pret de cel mult 10 min. Considera-te o fericita deocamdata pt ca o sa te plictisesti de ele![]()
Cu prima sarcina am avut greturi(numai dimineata) pana in ziua in care am nascut, cu a doua doar daca vedeam câ scrie alimentara ma duceam in boscheti sa 
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
utocatalina spune:
Giova incearca niste iaurt cu tarite...eu diseara bag miere pe git si maine iaurt cu tarite...Maraki....acum ce-o fi o fi si cu greturile astea...daca or fi sa apara, apar ele...de ce nu mai astepti 2 sau 3 zile pentru prima eco? Eu stiu ca la 5 sap. si 2 zile se vede bine...dar daca te duci joi sper sa vezi de atunci simburelul!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +
lacramioara t spune:
Salutare mamici,
Nu-mi vine sa cred ca avem deja 6 pag.scrise la acest subiect.
Ma bucur f.tare.Fetelor eu deocamdata stau bine la capitolul
,dar in fiecare dimineata mananc un iaurt cu fibre si pere(danone)si are efect.Cat despre greturi nici nu vreau sa-mi amintesc.De ieri dimineata imi este asa de rau ca nu pot manca mai nimic,aseara am
de mi-au iesit ochii,iar acum stau si ma uit la o cana de lapte in speranta ca poate reusesc sa o beau.Nu intra nimic,nici acru, nici dulce.
Abia astept sa merg la doctor,mai ales cand vad ca unele dintre voi ati si facut echo.Eu deocamdata nu iau nimic dar imi voi intreba doctorul cand merg la consultatii.
Pupici la toata lumea de la Lacra.
utocatalina spune:
Lacramioara tu esti cu 11 zile inaintea mea...ia zi-mi de cind ai greturi, de ieri dimineata? Cind mergi la eco? Tu ai putea sa mergi deja ca sigur se vede simburica!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
4 +
TatianaG spune:
Monica, cand am facut eco aveam 5 saptamani sau mai putin cu trei zile. UM (1 apr) a inceput foarte dubios (a inceput - s-a oprit, dupa o zi a continuat) si de emotii, am uitat s-o intreb pe dr care data sa iau prima zi. Data viitoare o intreb! Mersi pentru gandurile bune!
Giova, multumim pentru listuta! 
Azi in drum spre parc am vazut intr-o vitrina muratura asortata. Sa nu va spun ca mi s-a facut o pofta... mi-am luat o jumatate de kg, am cigulit pe strada un pic si cand am ajuns acasa am mancat-o toata!
Eu nu-s deloc pofticioasa, dar si cand m-apuca, m-apuca bine...
La prima sarcina, dadeam la rate in fiecare seara, incepand cu a doua luna, cam o luna jumate. Deja eram satula, ma dureau muschii de la burta de la atata efort. Dar au trecut, si-mi aduc aminte cum ma intreba sotul cum de mai rezist.
Nici noi nu i-am anuntat pe ai nostri, mai ales ca nimeni nu se asteapta la al doilea bebe. O sa le facem o surpriza!!!
Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004)
Album nr.1 Clara Album nr.2 Clara Album nr.3 Clara
Album grup 1 Album grup 2
val77 spune:
eu stau bine la capitolul greturi, nu am avut deloc, dar imi este somn de cad din picioare si am inceput sa am pofte.....astazi abia astept sa plec de la servici sa ma duc sa manac o ciorba de burta
A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata
Giova spune:
fetelor eu am fost la eco, cum am aflat, in 4 sapt. testul de sarcina a iesit pozitiv, doar ca a 2-a liniuta era mai roz, nu rosie ca prima.
dr. mi-a facut eco intravaginal si mi-a arata se vedea, dar mi-a zis sa merg si lunea ca sa vada mai bine. lunea eram in a 5-a sapt.si 3 zile si s-a vazut un punct negru. prima poza a bb-ului.
de azi intr-o sapt. trebuie sa merg din nou si sunt curioasa cum se va vedea acum. abia asteptam amandoi.
gio si bb 6+
lacramioara t spune:
Bana Catalina,
Eu abia de ieri dimineata am inceput sa am greturi adevarate si acum cand scriu imi este un somn de nu-mi pot tine capul pe umeri.Catalina eu nu am fost la doctor pana acum, ci doar o data la medicul de familie si s-a nimerit chiar in ziua cand am aflat ca sunt insarcinata.I-am aratat testul si a ramas ca vorbim pe 23.05. Poate cu ocazia asta voi afla si eu de un medic bun si sufletist(nu pe cineva care astapta sa-i dai banu' si apoi iti vorbeste)ca eu asa am o bafta de fiecare data.Catalina ce pot sa-ti spun eu este ca ma dor sanii de innebunesc si s-au marit mai mult decat la prima sarcina.Dar e cineva care se bucura nespus cand ii vede asa mari:
,Sotul care se minuneaza de fiecare data
.
Pupici,Lacra.
Giova spune:
LACRAMIOARA, cred ca toti barbatii sunt la fel. eu nu aveam sanii mari, potriviti, zic eu. pai sa-l vezi acum, cum se uita la ei toata ziua si se minuneaza.
lui ii plac, pe mine ma dor. daca n-as avea sutien as muri de durere.
somn imi mi-e si mie. abia stept sa ajung acasa ca sa sar in pat.
va pupic si ne auzim maine.
gio si bb 6+