South Beach - o dieta interesanta (4)
Raspunsuri - Pagina 9
eli spune:
Buna! Ei, cum stati cu Kg? Numai Ramona la raport?
Eu am 50,5 kg.
Ramona felicitari pt kg pierdute si mult succes in continuare sa ajungi la greutatea dorita.
Eu azi am papat cereale cu lapte, la pranz 2 ardei umpluti ca facuse nasa lui Stefan si imi era si pofta si foame, seara o salata de legume cu crabi. Mai pap acum o piersica pt ca a ramas de la salata de fructe pe care i-am facut-o lui Stefan si gata pe ziua de azi cu mancarea. Poate mai fac(daca nu ma ia lenea) si niste exercitii pt abdomen ca acolo pe marea problema la mine.
Voi ce mai mancati? Budinca e ok sa fac?
Spor la slabit si weekend placut!
adrienne12 spune:
Fetelor, am citit subiectul asta saptamina trecuta in treacat, plictisita, zicindu-mi ia uite, inca o dieta, de parca nu aveam destule! Sint atit de fericita pt. ca de cum am citit am simtit ca asta e dieta mea. Am tinut numai o saptamina si am dat jos 3 kg. Aveam 68kg, acum am 65. AM 1,65m si vreau sa ajung la 57-58 kg, cit aveam cind am venit in America. AM incercat Montignac dar nu-mi place pt. ca dimineata trebuie sa maninc numai piine neagra cu brinza de vaci. Dupa 3 zile am simtit ca ma sui pe pereti. Cu Atkins nu-mi place caci nu e voie piine deloc. Dupa 3 zile de oua prajite mi s-a facut lehamite, plus ca eu am probleme legate de colesterol.... South beach e dieta ideala pt. mine. Sint f. entuziasmata de ea pt. ca mie imi place brinza la nebunie si alternez brinza topita La Vache qui Rit (low fat) cu telemeaua de diverse feluri, cottage cheese cu smintina cu grasime putina sau sunca slaba si iaur fara grasimi. In rest, peste, carne la gratar si legume si salate. Ma uit la parajituri apoi imi amintesc ce bine venea pe mine rochia in care am mers aseara la teatru (in care nu am mai incaput de vreun an) si... renunt. La pauza de prinz am mers pe jos 3 km de 3 ori pe saptamina. Cam asta e experienta mea deocamdata si ma simt f. bine. Oricum trebuie sa mai slabesc pt. ca pe 19 plec la mare. Va mutumesc din suflet ca ati pus aceasta dieta aici.cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
ramonav23 spune:
adrienne, bine ai venit si felicitari pentru kilogramele pierdute. It6i garantez eu de pe acum ca este cea mai adevarata cura de slabire. Dupa cum ai citit cred, am plecat in concediu cu 54 kg (diferenta pana la 53...o luasem inainte cand nu mai tinusem cura), deci am plecat cu 54 si m-am intors dupa 3 saptamani in care am mancat paine multa, dulciuri, si tot ceea ce e interzis inclusiv sucuri, si am luat 1kg. Unde ai mai vazut tu cura sa te ingrasi in 3 saptamani de festin, un kil??????????
Araya pe meleaguri elene? a fost demential. am pus poze care sa va arate cat de bine m-am distrat. Va pup pe toate. Sporr la slabit.
Elifelicitari pentru raport!!!!
Zambeste, maine va fi mai rau!
http://community.webshots.com/user/ramonav23
yashy spune:
Salutaree!! Bine ati venit fetelor noi si felicitari la toata lumea de kg pierdute!
Eu sunt in Romania de 3 sapt!! Am plecat de acasa cu 67 de kg, si am venit aici unde n-am mancat nici macar intr-o zi mai de cura si am ajuns la 65,5-66kg!! Burtica aproape ca nu mai e... De cand am venit Loredana face mancare zilniiic!! Nici la ea nu sunt schimbari prea mari, tot in jur de 65 e. Dar vreau sa incapem serios, macar de un pic de bicicleta si fara dulciuri, sucuri... Vvrem la mare si ne trebe corp de bagat in costumele noastre de baie
.
Ramona, frumoasa vacanta! Sa-ti fie de bine!! As fi vrut si eu sa mananc pepeni pe saturate!
Eli, multa bafta in continoare, vad ca iar ai inceput-o bine!!
Pupici multi si la cat mai putine kg!!

Adina
& Luka
(3 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mami
CameliaH spune:
Salutare la toata lumea
Iaca ma inscriu si eu pe lista voastra. Azi am inceput dieta South Beach. Mi se pare faina si sper sa dea rezultate. Eu vreau sa ajung la 50 de kile, acum am 58. Pe langa dieta fac si miscare, merg cu biciclata la servici in fiecarie zi, jumatate ora dus, jumatate ora intors. Azi a plouat asa ca m-a dus sotu cu masina. Dar de maine din nou cu bicicleta.
Toate bune!
ramonav23 spune:
Camelia bine ai venit printre noi si iti urez de pe acum cat mai multe kilograme date jos. Sa ai ambitie si putere sa te tii de cura, si sa nu renunti. Cred ca ai citit deja rezultatele noastre, si...alaturi de noi, sa stii ca e imposibil sa nu reusesti
. Da-mi te rog si inaltimea ta, ca sa te pot trece in listuta. Merci
yashy, nu mai retin, ce ruda esti tu cu Lore? Bine ai revenit, si felicitari pentru kilogramele pierdute asa...pe nestiute, hehehe, ce bine e cand slabesti fara efort...
Ia zi-mi, cand veniti la mare? Poate nu ma cautati si pe mine, ca ma supar, de nici nu maio vorbesc cu voi. Sau nu e vorba de Marea Neagra?????
Daca veniti, sa-mi spuneti, eventual va dau numarul meu de telefon, sa ma suanti, sa iesim la un suc....NU, la o apa plata cu lamaie, hahahahha. Ok?
eli spune:
adrienne12 si cameliaH, bine ati venit!
Adina, felicitari si spor la slabit in continuare atat tie cat si surorii.
Ramona, daca vrei sa modifici la mine la listuta, 50,8 era vinerea trecuta, vinerea asta (1.7) a fost 50,5 kg, si sa stergi si red-ul ala care apare in plus la sfarsitul datelor mele. Multumesc mult!
De ce nu iti scrii si tu raportul de vineri pe listuta? Dupa aia o sa poti compara si te vei felicita ca ai avut si a 2-a oara puterea sa treci rapid de la cele 54, 5 kg la 53 si chiar mai jos. Eu zic ca ar fi motiv de ambitie sa mai treci peste un alt prag. 

Spor la slabit tuturor!
_
O zi plina de bucurii, Eli &
Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei
ramonav23 spune:
Eli ca bine zici tu. Am modificat si la mine, sa vad macar prin ce etape am trecut..
Te-am trecut cu albastru, ca la rosu, nu vroia sub nici o forma sa iasa red-ul acela de acolo. Sper ca e ok
.
Ahaaa, cu ocazia asta am alfat si eu ce ruda e Adina cu Lore. heehhehehe.
Va pupic.
Victoria spune:
Dilema mea cu South beach e ca mi se pare foarte permisiva. Eu de cand ma stiu evit paine, orez, cartofi, dulciuri, etc, si tot nu reusesc sa slabesc. Azi am mancat 2 rosii cu branza dimineata si la pranz putina carne de pui, ceai verde si cafea cu zaharina. Si totusi, mancand asa, nu ma ingras dar nici nu slabesc - si as avea de unde, am cam 20 kg in plus...
V.
veni, vidi, Victorie!
eli spune:
Buna!
Ramona, mersi mult, e ok albastru.
Victoria, primele 2 sapt (faza 1) de South Beach sunt cele mai stricte. Nu se consuma paine, orez, cartofi, paste fainoase, produse de patiserie sau cofetarie si nici fructe. Abia in faza a 2-a se introduc fructele treptat din carbohidrati.
Din ce am citit la cura asta si imi mai aduc aminte de acum 2 ani cand am tinut dieta, cheia succesului e sa mamanci la un interval mic de ore (3-4) portii mici, astfel incat sa simti ca nu iti mai e foame, dar nu sa fi mancat intr-atat incat sa te simiti cu burta super plina. Se spune ca organismul nefiind infometat arde mai tot ce primeste pt ca stie ca va primi in curand o alta portie de mancare si are cu ce sa "isi umple timpul". Deci se cam schimba metabolismul.
Apoi trebuie sa mananci disociat si pe zile si pe mese. Acum de curand am citit ca e bine sa mananci carbohidratii la pranz si proteinele (carne, peste) la cina.
Toate astea aplicate dietei South Beach, plus sport (prin dieta pierzi din grasime, dar si din masa musculara si de aceea muschii trebuie "rgenerati" prin exercitiu fizic), eu zic ca trebuie sa dea rezultate. Mult succes si sa te auzim ca te lauzi in curand cu minus multe kg.
Spor la slabit tuturor!
_
O zi plina de bucurii, Eli &
Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei