South Beach - o dieta interesanta (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Salut
Am 1,50m. Sunt mica si se vede nasol cand trec de 53-54 kile. Dar io vreau acu sa ajung la 50. Aseara am primit o cutie de bomboane belgiene, mmm ce pofta aveam, dar m-am abtinut si nu am mancat. Mai sunt si acum cateva in frigider. Voi ati facut deserutl ala cu urda si cacao? e bun?

Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Ramona , trebuie sa scoti ultimul red de aici Situatia la data de 01.07.2005 [/red], asta care apare cu albstru si dupa nu o sa mai fie probleme la colorat.

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CameliaH

Voi ati facut deserutl ala cu urda si cacao? e bun?

Cineva l-a facut, nu-mi mai amintesc exact cine. A zis ca e foarte bun.

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Eli, nici fructe? Eu am mincat piersici si pepene si tot am slabit. Nici un alt desert decit fructe.Ma intrebam insa halvaua e permisa? caci e din seminte de floarea soarelui care sint permise, sau asa am inteles. Pina la urma nu am mincat caci mi-am zis ca re zahar, dar daca era facuta cu inlocuitori as fi incercat.cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

adrienne12, in cele 2 sapt nu se mananca deloc fructe. http://www.eva.ro/dietafitness/articol235.html cu alimentele permise si nepermise
Felicitari pt cat ai slabit pana acum si te asteptam cu rezultate foarte bune la sfarsitul celor 2 sapt. Succes!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

gata, ma bag si eu in grupul vostru, si o sa va dau de stire daca/cand scade cantarul..offfffff
Azi am mancat tot cas dulce cu rosii.

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonav23 spune:

Uraaaa, astazi am fix 54 kilograme. Sper sa reusesc sa ajung la 53 cat mai repede posibil.
Eli, m-am prins, am gasit buba. Gata.

Halvaua nu e permisa, si nici semintele de floarea soarelui, doar cele de dovleac.,

Zambeste, maine va fi mai rau!
http://community.webshots.com/user/ramonav23

Mergi la inceput

Fetelor dragelor spuneti-mi si mie am voie in prima faza sa mananc fasole galbena pastai coapta la cuptor? ca in articol nu scrie..
ce stiti am sau nu voie, repede ca ma uit la tava....

Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_ioana spune:

salutare fetelor..dupa o pauza maricica revin si eu incantata ca avem fete noi...eu i-am raportat ramonei ce si cum dar vad ca nu a modificat inca: 50 kg...cu toate ca zilele astea nu prea am mancat cine stie ce m-am urcat iar pe cantar si batea spre 51 iar cum ?... nu stiu...dar mai bine lasi asa si vineri zic ce si cum pentru saptamana asta...
azi am fost cumintica tare , m-am apucat de baut suc de rosii dimineata si azi am mancat un grapefruit, mai mananc unul acu' asa de cina
pupici!
referitor la fasole...nu stiu ce sa zic, banuiesc ca deja ai papat...mie nu prea imi place asa ca nu m-am intrebat

Mergi la inceput

Mersi de raspuns. M-am uitat in articol si nu zicea nimic de fasole in prima parte asa ca am mancat. Mm, buna rau.

Toate bune!

Mergi la inceput