South Beach - o dieta interesanta (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna! Sa dau repede raportul, pana nu uit: 49,7 kg. Sapt trecuta am uitat sa ma cantaresc vineri dimineata, de asta nu am zis nimic.

Mi-am facut ieri budinca si am pus si un pic de zahar. Nu am mai mancat ceva cu zahar de nu stiu cand si uite ca acum am dat-o in bara. Merit un pic sa fiu certata.

Acum am reusit sa citesc ce ati scriu, uau ce active ati fost ieri, bravoo.

Koky, bine ai venit si spor la slabit! Eu cred ca poti sa scapi de cele 20 de kg. Trebuie un pic de ambitie, sa respecti primele 2 sapt si apoi iti va veni mai usor. Chiar daca in primele 2 sapt nu slabesti 7 kg (nici eu nu am reusit), 3-4 kg tot vei da jos. Si chiar daca ar fi putin, dar e un inceput nu?
Eu am inceput dieta pe 16 noiembrie 2004, maine se fac 8 luni si am slabit 14,4 kg (si nu am tinut dieta stricta). Deci se poate. Mult succes!

Fructele nu e bine sa se manance ca desert imediat dupa masa deoarce ele au rolul de a face curatenie in organism. Daca le mancam imediat dupa masa, ele curata tot, inclusiv si ce e bun, vitamine si minerale. Daca lasam 30 min, 120 min (mai bine), nu vor mai indeparta decat ce e rau.

mada_mxm, vacanta placuta. Tu, dupa cum ai zis, de multe ori nu mananci mai nimic in cursul zilei si doar seara cu logodnicul. In felul asta iti infometezi orgaanismul si seara cnad papi, el are tendinta sa stocheze, "banuind " ca nu va mai primi pana maine pe seara iar nimic. Incearca sa mnanci mai putin si mai des (asta e si principul South Beach) si organsmul va arde ceea ce va primi. Plus ca sportul face muschii sa lucreze si astia sunt "mancatori de calorii". Mult succes!

Felicitari fetelor care au slabit, succes tuturor in continuare. Si eu vreau sa mai scrieti retete rapide si usor de facut, caci cu puiul asta care parca e pe baterii non-stop, nu prea mai am timp de gatit pt mine, mai mult pt el.

Am mancat intr-o zi peste la gratat cu legume feierte (cartofi si morcovi cu un praf de sare). Alta data pui la gratar cu broccoli, morocov si bame fierte. Se pot stropi cu lamaie, mi s-au parut foarte bune, mai ales ca nu mai mancasem de ceva timp broccoli si bame.

Va pup, fug, ca acusi se trezeste samuraiul mamei.

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Ca am uitat, Adina si Loredana, sper sa reusiti sa mergeti la mare si sa aveti vreme buna. Distractie placuta! Succes si la dieta, nu a zis Adina ca vreti sa aratati bine pe plaja? Pupicei la baieti!

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonav23 spune:

Raportez: 53.5, desi ieri am gresit la greu. Asta e, e bine oricum, nu?

Si inca ceva foarte important: de luni ma apuc de faza 1, vreau sa dau jos inca 2 kile asa rapid, si apoi...sa stagnez, sa ma mentin. Asa ca....koky daca vrei incepem impreuna, ce zici?

Nu stiu cum va fi, ca....mi-e greu fara fructe, foarte greu, mai ales cu nectarinele care sunt delicoaseeeeeeeeeeeeeee.. Asta e, eu sa fiu sanatoasa si slaba!!!! Urati-mi succes

Va pupicesc.

Zambeste, maine va fi mai rau!
http://community.webshots.com/user/ramonav23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Hai ca sunt in ceata. Sa scrie cineva, va rog mult de tot, inca o data clar negru pe alb ce ai voie in primele doua saptamani ca se pare ca nu am inteles bine. Io am baut lapte batut activia, si iaurt de baut si am mancat si cascaval, se pare ca nu era voie.
Paine, orez, cartofi, fructe nu am mancat si nici dulce (decat ciocolatele alea pentru diabetici). Dar acu vreau sa fac inghetata cu indulcitor artificial. E voie? In general daca fac dulciuri cu indulcitor artificial si fara faina se poate spune ca respect dieta?
O sa va zapacesc de cap cu dulciurile mele. Va pup si va zic ca m-au incaput pantalonii bej de vara.

Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Koky spune:

Bine, hai sa incepem.
Dar subscriu: cine e mai sefa p'aicea pe forum sa ne faca program, pe zile, cu vreo doua zile inainte (ca sa ne pregatim din timp)? Haaaaiiiii va rugaaaaammmmmm !!! Din cele care ati slabit, ca voi sunteti bune de exemplu, OK?
Va asteptam

Koky, mama de doi super bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns new spune:

Draga Camelia, cascaval se pare ca ai voie dar incearca sa-l inlocuiesti cu mozarella sau cedar - eu am gasit din ambele ... Laptele, scrie in carte, ca e interzis... Totusi tu ai slabit desi ai mancat activia si lapte de baut... asa ca la tine a mers destul de bine. Cat ai slabit si in cat timp? Oricum daca slabesti prea mult prea repede nu e chiar bine. Si te rog sa ne dai si noua retetele tale de dulciuri dietetice. Eu una am sa fiu cu ochii pe tine si cu pixul in mana
Daca va mai intereseaza cate ceva din carte... ma uit cu placere pt voi.

Mergi la inceput

Buna dimineata.
CameliaH, da, nu ai voie cascaval (asa cum a zis si New, se poate inlocui cu mozarella, nu stiu de ce, ca este nemaipomenita mozarella), nu ai voie lapte, iaurt....nicio lactata inafara de branza slaba de vaci. Gasesti undeva in arhiva, in dieta 2 sau 3, exact lista de alimente permise si nepermise.

New, ce mai faci?

koky incepem luni, ok. Dar nu e recomandat sa facem o lista cu ceea ce sa mancam pe zile, pentru ca, eu una cel putin, cand imi impune cineva ce sa mananc, mai rau ma apuca poftele. Pot insa sa-ti spun tie, ceea ce am de gand sa mananc, si daca vrei, mananci si tu. E ok din partea mea, daca tu poti sa mananci de pap si eu.......de-abia astept.....sa fim slabeeeeeeeeee.
Dau repede acum lupta cu kkilogramul de nectarine pe car el-am luat ieri, si de luni, fara fructe, fara lapte degresat cu ceereale integrale, fara nimic. Incec o saptamana, si daca mai pot, continui inca una.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Na ca am comis-o acum. Am facut inghetata in care intra si smantana. Acu o s-o mananc si incep de luni din nou. Cred ca am slabit vreo trei sau patru kile. Promit sa ma duc luni sa imi cumpar un cantar, sa am si eu o evidenta. O sa caut in arhiva alimentele permise in primele doua saptamani si incep din nou mai strict. Io zic sa nu facem un meniu unic pentru toata lumea, dar sa mai scriem ce mancam sa ne mai inspiram una de alta in diversificarea meniului. Eu aseara am facut pulpe de pui la punga, fara ulei si salata de rosii ardei si castraveti (dar io nu am mancat rosii, ca nu imi plac). Azi vreau sa fac ciuperci la cuptor cu pui. De dimineata am mancat un ardei gras umplut cu branza de vaci (nu stiu cat de slaba ca am luat din aia varsata) frecata cu marat si condimente.
Hai va pup si spor in toate cele.

Sa va dau si reteta de inghetata. Io in loc de ciocolata am pus 50 gr. de cacao frecata cu putin lapte si in loc de zahar am pus indulcitor artificial (l-am luat de la mega image spoon by spoon se cheama). Inca e la congelator dar cred ca a iesit faina desi nu am pus rom ca nu ii place sotului meu.
Ingrediente
350 gr. smintina, 5 oua, 4 linguri cu virf de zahar pudra, 100 gr. ciocolata, o lingurita de rom, vanilie
Mod de preparare
Se amesteca galbenusurile cu zaharul. Cind zaharul s-a topit, se pune smintina, se adauga ciocolata rasa si topita, romul, apoi albusurile batute spuma tare. Se pune in cupe si se da la congelator.
Inghetata se poate servi decorata cu ciocolata rasa

Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns new spune:

Pare ca reteta ta de inghetata nu e OK in totalitate, fetele care sunt mai pricepute pot confirma... In prima faza nu ai voie lactate de nici un fel... deci nici smantana. Dar decat sa mananci inghetata din oras...
Ramona, multumesc de intrebare... fac bine.. sa zic... Va citesc mereu, dar mai greu e sa urmez dieta. Acum vara, cu iesitul in oras si cu concediile am lasat de tot dieta. In plus la munca nu am conditii sa mananc ceva pregatit de acasa iar gustari pe birou.. foarte greu. Am birou comun cu 15 persoane si va dati seama ca imi e greu sa mananc dietetic. Dar incerc... incerc... . De asta nu postez decat f rar pt ca nu am ce va povesti. Voi ce mi-ati recomanda sa mananc la serviciu?

Mergi la inceput

Buna dimineata.

CameliaH buuuna reteta de inghetata, dar nepermisa....la maxim. Vorba lui New decat cea din oraas...pe care eu am mancat-o ieri, si care cred ca avea 5000 calorii....cred ca e mult mai buna. Oricum, incepem de luni toate trei, impreuna cu koky. Eu asa am sa fac, am sa poestez ceea ce am mancat in fieare zi, poate va tenteaza. Oricum, de gatit eu nu gatesc, adica chestii gen pui la cuptor cu ciuperci sau alte de alea. De altfel, nici nu as avea cum, pentru ca nu am cuptor!! Inca! AM doar plita!
Astazi inca imi fac de cap. Am sa dau iar o tur printr-o inghetatata, ca de maine, nici macar fructe nu am sa mai mananc.

New nici eu nu-mi gatesc nimic de acasa, in cel mai bun caz, imi fac gratar de pui, dar nici nu mai tin minte de cand nu am mai servit. Cred ca din prima luna de cura, si eu deja am trecut intr-a cincea-a luna. Mananc ori rosii cu branza si castravete, daca am si vre-un gratar de pui, ramas de la parintii mei de duminica, bine, daca nuy, doar ce am. Ori budinca de conopida facuta cu ou si branza, ori o conserva de ton in suc propriu, servita doar cu lamaie.....cam asta mananc, iar acu vara, e o placere cu rosiiile, mai ales ca s-au facut in gradina parintilor mei, si sunt ecologice.
De-abia astept sa incep maine. MAi ales ca am de gand sa repun stepper-ul in functiune, adica sa fac cel putin jumatate de ora pe seara, ca sa mai intaresc muschiuletii. Nu stiu cat are sa ma tina, dar cel putin o saptamana, cu siguranta.

Va pup, si, fetelor care incepem maine faza 1, mult succes, si sa avem niste rezultate nemaipomenite.

Mergi la inceput