Copilasi martie aprilie 2004(55)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Buna dimineata!

Mama, dar ce liniste pe la noi, ce s-a intamplat? Nu merge DC? Noroc de Simo si Daniela . Vorbeati de palariute - Cristina vad ca a inceput sa le suporte, desi le mai smulge de pe cap din cand in cand. Chiar si clamutele in par, dar astea numai dupa ce ma "minunez" 5 minute in sir cat de frumoasa e fata mea (ce-ati mai rade daca m-ati vedea cum fac ).
Eu i-am luat o palariuta roz care la spate are doua cozi ce se innoada si vad ca se intelege bine cu ea. Mai are inca una verde, cu care incepe sa se obisnuiasca. In rest, ii mai pun baticuturi si chiar mi-am propus sa mai iau niste triunghiuri de material de diverse culori, sa le fac tiv, ca sa o pot asorta mai bine Am mai pus eu ochii intr-un magazin pe un fel de basmaluta cu cozoroc, cred ca ma duc sa ii cumpar.

Gata, DESTEPTAREEEEEEAAAAAAA, cafeluta e gata, fierbinte, aburinda, va astept!

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

MMMMMMhhhhh, ce buna-i cafeaua ta Ela !

Daniela si Simona, iubitelor, Daria isi tine basmaluta pe cap doar cand vrea ea, pe parcursul unei plimbari cred ca ma chinuie de vreo 20 de ori: ea o scoate eu o pun . ganditiva ca eu ies cu ea la plimbare seara cand numai este chiar atat de cald si chisr trebuie sa stea cu ea pe cap.
Ieri am iesit ce da obicei la plimbare, aveam la noi o masinuta cu snur ( ca s-o traga dupa ea ) ne-am lipit de inca doua fetite una avea un balon, cealalta un telefon mobil, si-au tot schimbat jucariile intre ele si s-au jucat vrea ora foarte frumos, dar pana la urma a iesit cu scandal: fiecare voia sa plece acasa cu alta jucarie decat cea cu care venise. A facut fiica mea un spectacol monstruos: tipete la greu si bineinteles ca fugea de mine sa n-o pot pune in carut. I-am cumparat un telefon si ei ( mai are vreo trei pe acasa ) cu care am reusit s-o linistesc.
Va spuneam zilele trecute ca i-am cumparat o fusta de blug cu care am imbracat-o ieri. Nu va pot spune ce succes a avut. Toate mamicile au fost innebunite dupa ea. Are trei volane, e lunga lunga , e cusuta cu ata roz si e gen zingara ( adica ca de tiganca cum ii spune taticul ei iubit ), poate fac rost de un aparat sa vedeti ce smechera este. Si cu bandana albastra pe cap poti jura ca am furat-o de la vreo satra de tigani.

Acum ca mi-am laudat odrasla si inspiratia la cumparaturi, plec la portia a doua de cafea. Dar revin !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Laura - ma bucur ca ti-a placut cafeluta de la mine! Neaparat sa faci poza cu fusta aceea, sa vedem si noi. Si Cristina "se serveste" fara retineri cu lopatele, greblute, galetuse de la copiii care se joaca in parc la groapa de nisip. Ieri chiar s-a lipit de o fetita mai mare care a fost tare darnica din prima clipa - cum a vazut-o pe Cristina apropiindu-se, cum i-a intins o grebla si o formasa se joace. N-am avut nici o treaba cu fii-mea, a stat si s-a jucat cu nisip si pietricele fara sa fiu langa ea. Singura problema e ca uneori incearca sa guste bolovaneii si atunci trebuie sa intervin.
Ma uitam ieri la alte mamici cu copii apropiati de varsta Cristinei cum trebuiau sa ii tna cu ham sau de manute ca sa mearga... Eu m-am asezat pe o bordura si am lasat-o sa se joace in voie, fara griji. Ma bucur si ca stie sa cada daca se impiedica si nu plange, se ridica, scutura mainile si merge mai departe (ca tot era vorba de laudatul copiilor )

Ma duc sa atac mormanul de rufe de calcat, of, sotul ata al meu are 1000 de camasi, ca sa nu mai pomenesc de lucrurile Cristinei!

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata buna tuturor!

Va anuntam cu mandrie ca astazi am intrat in 37 de saptamani , adica bebitza a ajuns la termen, desi eu sunt convinsa ca va mai sta vreo 3 saptamani in burtica pe putin!

Hai ca vin si eu la cafelutza, mai cu intarziere, ma primiti?!

Mickyyy (37 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Mickyyy - ba primim, sa fac un decofeinizata? Uau, ce putin mai ai!

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Neata fetelor ,mama ce matinale ati fost! Laura vine la munca dar tu Ela?
Ieri am fost in parc si am cunoscut doua fete de pe DC Rain si Bunny,tare dragute fetele si amandoua aveau copilasi pe care ii chema Alexandru si Alexandra ,se pare ca e explozie de Alexandrii anul asta.
Fetelor spuneati ceva de servit jucarii de la alti copii.....fii-mea se duce ,mai,si cauta in carucioarele fetelor ,mi-e asa o rusine ,nu are nici un fel de retinere ,cum apare un carucior se duce inspecteaza si da sa fure jucariile din cosul caruciorului cele agatate ,nu conteaza toate sunt bune pentru ea si pe cuvant daca nu o cert mereu!
Mickyyy iti tinem pumnii iubita si ne gandim la tine.
Ela sa stii ca si eu snt tare multumita si mai linistita decat celelalte mamici cand vad cum se chinuie sa isi sustina la mers copilasii ,Alex acum incearca alergatul ,e haioasa rau ca dupa ce ca e cracanici cand alearga da picioarele intr-o parte si e caraghioasa rau.
Clau dormi sau esti la plimbare ,cum mai e Raul tot te tine treaza noaptea?

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Eu mai primesc cafeluta?
Simo ,Daniela, noi nu supoertam nimic pe cap are o gramada de palarii de toate materialele si culorile ,ca mami are o obsesie mica,si nu le suporta deloc le scoate si le arunca cat colo.
Si nu ma mai ofticati cu dintisorii vostri ca mie mi-e frica rau de maselutele astea

Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Unde sunteti fetelor ? Ati deschis un alt subiect si eu nu m-am prins ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Io's pe-aici...ratacita in tranzitie...n-am chef de nimic deocamdata....ma chinui sa fac niscaiva falsuri in acte publice ! ssss....sa nu mai spuneti la nimeni.....vreau sa iau un credit de la banca si-mi cer aia viza de flotant, si cum a mea e expirata iar proprietareasa in Belgia, deci nici o sansa sa vina in tara doar sa-mi faca mie niste hartoage....n-am alta solutie decat sa-mi fabrik una. O eticheta mica, lipita pe spatele buletinului....oricum nu verifica nimeni nimic....acu' sa vad si daca iese ceva din prelucrarea fostei vize, ca daca nu e naspa!.

Mickyyy (37 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Aici sunt

Martie-Aprilie

Mergi la inceput