Copilasi martie aprilie 2004(55)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Bravo Mickyyy, esti inventiva si descurcareata !
Oana, tu cu ce iti umpli timpul ? Chiar eu habar n-am daca tu postezi de acasa sau de la serviciu ???!!!
Eu ma chinuiesc cu niste balante, dar la cheful pe care il am ma mir cum de n-am gresit inca ! ( sau poate n-am descoperit inca greseala )

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

salutam si noi copilasii de martie-aprilie, ca toti sint dulci si frumosi ...acum avem cunostinte pe aici, pe Alexandra si Oana!
poate ne vedem si astazi prin parc!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Rain ,sigur iesim cum se trezeste gonguta mea.
Laura de acasa postez si mai fac mancare strang dupa Alex mai citesc oe forum spal ,calc ,eeeeheeeee

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Am inteles, Oana, esti un mic Napoleon ( ca toate mamicile care stau acasa de altfel) numai ca iti tii ascunse calitatile !
Si noi te salutam Rain !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Buna dimineata. Am sosit si eu cu intarziere la cafea. Vorba vine - intarziere pt voi, ca la noi nu e nici 8:30. M-am trezit la 6, am facut dus, m-am urcat in tren si deja sunt la biblioteca. Harnica foc, asa-i?
Ce bine de voi, cele care aveti timp sa iesiti toata ziua afara cu puiutii... Eu ii scot numai seara si in weekend. In rest cu bunicii.

Laura, vreau sa vad si eu fusta Dariei. Eu n-o imbrac pe Mia des in rochita, poate ma inspiri. Dar am imbracat-o chiar duminica, a fost ziua tatalui meu si deci am gatit-o putin. Noroc cu sarbatoririle astea din familie, ca altfel ar fi ca un baietoi Mia mea, tot in pantaloni. Oricum, la noi e o adevarata aventura pana ii imbracam pe amandoi si iesim pe usa - suntem deja obositi inainte sa iesim. Ca nu stau la schimbat si deci alergam unul dupa un copil, celalalt dupa altul, distractie mare. Deci nu ne prea arde de gatit.

Micky, succes pe ultima suta cu sarcina. Chiar ca nu mai ai mult. Deci pana la urma o s-o cheme Daria?

Rain, bine ai venit pe la noi.

V-am citit in timp ce mi-am baut cafeaua, si acum la treaba, ca am destula. Va pup si cand mai fac cate-o pauza mai intru sa va citesc.

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

[red]Simona[/red], sa ai o zi usoara ! Am facut vorbele pentru aparatul de fotografiat asa ca pana la sf saptamanii sper sa vi le arat. Si Daria de obicei tot in pantaloni, mi-e mai comod asa , ea cade, se murdareste. Acum merge mult mai bine , nu mai cade nici macar o data si e vorba ta , pana cand baietoi ? Si eu am acelasi program de plimbare: dupa amiezile si week endul. Dar trebuie si cineva sa munceasca nu ?

Acum va pupacesc, plec acasa la mine sa fac rapid ceva de mancare si apoi la plimbarica !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Oana - eu sunt mai rau ca la servici! desteptarea cu noaptea-n cap, adica pe la 7, culcarea pe la miezul noptii. Foiala, foiala si iar foiala! Azi, totusi, a binevoit Cristina sa adoarma repede la loc, asa ca pana la 10 am avut "liber"!
Acum ma pregatesc sa plec la stomatologie, cu tot cu Cristina, ca n-am cu cine sa o las. Sper sa nu trebuiasca sa platesc oale sparte pe acolo! Dr. mi-a spus ca o sa incerce sotia lui (medic si ea) sa o tina in frau cat lucreaza el la maseaua mea. Tineti-mi pumnii!!

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Tocmai ce ma laudam mai devreme ca am intrat in 37 de saptamani si am ajuns la termen......
Am fost mai devreme la buda si se pare ca am pierdut dopul. Nu bag mana-n foc ca a fost dopul pentru ca era deja in buda la momentul cand l-am remarcat (e posibil sa fi fost o simpla scurgere vaginala mai consistenta, mai ales ca avea o culoare mai degraba albicioasa decat transparenta) insa nu bag mana in foc nici ca n-a fost.
Ramane de vazut in zilele urmatoare ce se va mai intampla....totusi e prea repede pentru bebitza, ca sa nu mai zic ca n-am de nici unele pregatite pentru spital.....doar trusa de epidurala am avut grija sa mi-o cumpar!

Mickyyy (37 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Mickyyy - hei, chiar asa de grabita sa fie bebita? Tine-ne la curent!

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Buna dimineata !
Mickyyy tu ma faci sa trec prin emotii prin care n-am trecut ( cezariana mea a fost ...pur si simplu , habar n-am ce-i ala dop, contractie sau durere ) .
Sa ne tii la curent ! Eu iti tin pumnii ! ( precis si fetele )

Claudelule, chiar de loc n-ai trecut pe la noi ? ca sa numai spun de linistea asta de peste noapte, de peste ocean doar Simona , Europa nik, Luminita oare ce face cu Bebeul ?

Intru dupa cafea ( cine vine cu mine ?) Poate e mai multa activitate !

Mergi la inceput