Copilasi martie aprilie 2004(55)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

La multi ani Katalina!!!

Pe mine ma scuzati in dimineata asta, da' are fie-mea ora de , de cand am ajuns la birou loveste in continuu, nu-mi gasesc locul pe scaun, nimic nu-i convine, parca vrea sa iasa afara, da pe undeva prin dreapta sus, tot se-mpinge acolo, am o galma uriasa....nu stiu cum o sa scap de ea! Oare copila asta nu mai oboseste si ea, ca am obosit eu de cand boxeaza ea !

Mickyyy (36 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Oana, n-ai pe ce sa fii invidioasa iubito, e drept ca din cate imi dau eu seama Daria a reactionat bine fata de alti copii ( adica pe timp indelungat : din decembrie pana prin martie , dar la modul zilnic si lejer ), dar eu doar am pierdut momentul strapungerii gingiei, in rest am avut parte de tot showul de rigoare.
Imi pare rau ca ati pierdut "dadaca " dar poate se ofera una din fetele de Bucuresti . Daca fac haz de necaz imi cer scuze . Si pentru ca mi-ai adus si mie aminte :

LA MULTI ANI KATALINA !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Laura acum nu pot decat sa fac haz de necaz ca sa imi treaca supararea ,asa ca e ok poate se ofera ..
Ruprich nu pot sa deschid atasamentul din mailul primit de la tine.

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Buna ziua, fetelor!
Hop si noi, sa semnam condica, dupa ce mai tot weekendul am stat pe afara sau prin vizite. Ieri, ca sa ma "razbun" ca sunt fara sot, mi-am dat intalnire cu mamici cu copii si ne-am invartit pana seara prin Herastrau. Seara am picat eu mai obosita decat Cristina. Dar noaptea asta nu stiu ce a avut, s-a tot trezit si cum incercam sa ies din camera, cum incepea sa planga. Prima trezire, plansete, la 2 si ceva, de-am crezut ca visez, cand am gasit-o uda, cu tot pampers-ul schimbat inainte de culcare. A trebuit sa o schimb de sus pana jos, astfel ca i-a cam sarit somnul si la 3 inca nu adormise, dupa toate incercarile mele. In final, a trebuit sa o iau in pat cu mine, ea care niciodata nu a vrut alt pat decat al ei; s-a foit ce s-a foit, dar in final a adormit, pana pe la 6:30, cand a inceput sa dea semne foamea. Am reusit totusi sa mai trag de timp si sa o fac sa mai doarma pana la 7:30 cand s-a ridicat hotarata in fund, cu degetul in gurita si maraind de foame.
E cam rau fara tati, mai ales dimineata, ca el ne facea lapticul inainte de a pleca la servici si cand se trezea Cristina eu ma duceam doar sa i-l aduc. Azi a trebuit sa o las maraind si scancind pana i l-am preparat (fac si eu mofturi acum )

Oana - sper ca nu s-a intamplat nimic grav in week-end-ul acesta si ca plecarea in Grecia ramane in picioare! 2-10 iunie
Noi vom merge cu masinile (3 masini), exclus cu autocarul, am trecut prin experienta asta prin 2001 si m-am lecuit . Avionul ar fi fost o solutie, insa tot ne trebuia un mijloc de transport de la Salonic (aeroport) la Katerini. In plus, daca piticii nu au stare, oprim frumos si ii lasam sa iasa la aer, apoi ne continuam drumul. O sa va povestesc atunci in cate ore am ajuns la destinatie

Ma duc sa-mi mai fac o gura de cafea, ca-s cam ametita...

Clau - pune o maseluta si la noi, chiar daca e iesita doar pe jumatate! Si referitor la dinti (Simo), dr. noastra ne zice mereu ca nu e nimic anormal ca dintii sa iasa si in alta ordine decat cea din carti, deci don't worry!

Poze cu noua "masina" a Cristinei nu am facut inca - nu e cine stie ce, dar merge. Poate fac azi si le pun sa vedeti.

PS. Credeti ca azi mai am probleme cu vreo tasta? Va inselati

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Uite ca mai arunc un ochi pe forum inainte de a pleca! In cateva ore ne suim in masina tot impachetand aici la haine am zis sa vad ce mai faceti.

Laura, sa stii ca daca prinzi gustul plimbarilor si calatoriilor greu te dezveti.
Am vazut pozele de la intalnirea voastra. Daria e o scumpa, sa-i pup eu falcutzele dulci! Cum ai facut-o sa pastreze pe cap baticutzul acela??? Lara isi smulge si agrafele din par, nu mai zic de palariutze sau alte chestii!!

Elena, spor la mutari si nervi tari!

Simo, si eu cred ca dintii pot sa apara in orice ordine vor ei. Pupam gemenusii cei frumosi!

Apropo de dintzoci, Oana, pe mine trebuie sa ma invidiezi fiindca eu chiar nu am avut nici-o problema cu Lara!! Nu are nici-o modificare de comportament cand ii ies dintii.
Acum are patru masele (cred ca am si uitat sa va zic!) si 8 dinti. Mie mi se par uriase maselutele alea si chiar am vazut ca are putin sange pe gingie. Dar n-are treaba puiul meu, nu o doare nici in...cot!
Apropo de concediu, eu zic s-o luati si pe Alex cu voi! Nu e chiar imposibil, crede-ma.

Ela, deci nunta e la Botosani! Eu credeam ca e la Bucuresti si o sa fie cineva care sa aiba grija de Cristina. In cazul asta ai dreptate, cred ca e mai bine sa stea cu bunicii. Nu de alta, dar voi chiar o sa fiti ocupati.

Clau, il pupam pe Raul cel necajit de dintisori!! Pe voi chiar va chinuie dintzocii astia de ceva vreme!

Alona, cum stai cu pregatirile de plecare?? Cred ca nici tu nu te mai vezi dintre bagaje. Spor la treaba!

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

La Multi Ani cu intarziere Katalina!! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri alaturi de sot si de baieteii tai frumosi!

Daniela, spor la impachetat si drum bun. Sa fie la fel de cuminte ca si pana acum in toate excursiile Lara scumpa.

Laura, scumpa foc Daria. Si Mia isi tine palarioarele in cap mai tot timpul. Dar baticute inca nu i-am pus. Aici nu am gasit. Tu ai vazut pe undeva, Daniela?

Oana, si eu trebuie sa ma laud cu Mia. Nici ea nu plange si pare ca nu o doare deloc cand ii ies dintii, desi, exact ca Lara, era plina de sange pe gingie uneori. Iti dai seama, ca i-au iesit doi canini si nici n-am stiut!! Ea nu prea mananca, dar asa era si inainte de dinti, asa ca nu stiu daca e vreun simptom.

Clau, pup si eu pe Laur sa treaca durerea. Lucas se mai necajeste si el cand ii ies dinti, dar nu prea tare. Mi-e mila de voi ca plangeti si nu dormiti nopti intregi, dar va trece…

Anca, iti urez si tie spor la impachetat!

Elena, si tie la fel, ca vai cate sunt de impachetat cand te muti. Noua nu ni se arata nici un mutat in viitorul indepartat, si nu ma supar deloc , ca daca ma gandesc la toate boarfele si jucariile copiilor sa trebuiasca sa le impachetez... vai...

Ela si Daniela, multumesc de rasunsuri referitor la ordinea dintilor (daca mai raspuns cineva si am uitat, scuze...)

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Simo, n-am vazut baticutze pentru copilasi dar e drept ca nici nu am cautat. Eu i-am cumparat Larei recent o palariuta alba, tare frumoasa (dupa parerea mea!) dar ea n-o tine pe cap nici o secunda. Cum o simte, cum o smulge cu par cu tot!! Si zau ca n-as vrea s-o tin in soare cu capul descoperit dar nu prea am ce sa-i fac.

Mergi la inceput

Daniela, stiu ca multi copii nu suporta nimic pe cap, unii au probleme si iarna sa le tina caciulile in cap. Eu ii mai dau la Mia si sepci dinastea baietesti, cu cozoroc, ca tare bine ii stau (iti place cum imi laud puiul...) si le mai tine si alea. Ai incercat cu ceva palariuta care se prinde sub barbie (legata sau cu scai)? Poate daca ii e mai greu s-o dea jos, se da batuta (ma indoiesc dar cine stie...) Si eu sunt stresata sa nu ii bata prea mult soarele in cap, mai ales ca imediat ce se mai incalzeste un pic vrem sa mergem in fiecare weekend cu ei la ocean.
Nici eu n-am cautat baticute dinalea, dar ma gandesc ca le-as fi vazut eu undeva daca erau...
Pupici Larei fara palariuta

Mergi la inceput

Simo, pai d'asta i-am luat acum, de se leaga sub barbie dar o da jos fara probleme. Mi-ai dat o idee buna insa, sa incerc sa-i pun sepcuta cu cozoroc. Poate-poate...
Ce bine de voi ca aveti ocean!!! Cred ca Mia si Lucas vor fi tare fericiti sa mergeti in fiecare weekend! Va pupam pe toti!

Mergi la inceput

Daniela, am inteles... Ma gandeam ca eu nu-ti tine cu ea... Dinalea cu cozoroc sunt unele speciale care sunt asa mai lungi in spate, cica alea sunt cele mai bune pt. soare puternic, dar mie mi se pare ca tin cald copiilor. Parca ar purta caciula in toiul verii. Eu am luat una (o gasisem f.f. ieftina, vreo $2, la Gymboree) dar sa vad cum s-or comporta cu ea. Uite ceva de genul asta (dar a lor e alba complet si f.f. subtire)

http://www.gymboree.com/shop/dept_item.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=2598233&FOLDER%3C%3Efolder_id=1473889&bmUID=1116272314175&productSizeSelected=0

Mergi la inceput