Copilasi martie aprilie 2004(55)
Raspunsuri - Pagina 12
mariana tache spune:
Salut!
Iata ca am rezistat si azi pana la ora asta. Dar azi nu am logoree.
Ela, saracuta de tine, ma intreb cum ai rezistat psihic cu copy-paste pe litere?!?! Asa ceva nu am mai auzit si suna teribil de enervant! Succes in lupta cu maselutele! A! Voi mancati 2 feluri la masa de panz? Ca noi nu mai unul avem in meniu.
Clau, nu tu te ocupi de listuta? Nu tie trebuie sa-ti cer sa ne treci si cei 4 premolari?
Maine mergem la nunta. Am un chef nebun de zbenguit. Pacat ca sotul e cam legat de picioare la dans .
Sa aveti o duminica faina!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si (23 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
Claudelu spune:
Mariana, imi cer scuze dar sincer am sarit peste un mesaj de al tau, abia acum l-am citit...nu-mi explic cum de nu l-am vazut...am citit primu mesaj si cred ca pana ai scris tu mesaju 2 eu m-am mai uitat pe forum (ca eram prezenta) si am trecut direct la urmatoarea pagina...uite chiar acum modific!
Distractie placuta la nunta!
Nici sotul meu nu se stie cu ale dansului dar daca mergem la vreo nunta, vreun chef dansam pana nu mai putem
Ela, chiar asa cum ai rezistat sa scri unele litere cu copy/paste?? Mama eu cred ca as fi lasat totul balta
Noi azi am fost mai aproape tot timpu pe afara, devreme super super faina, dar cica de maine se duce si asta Offf ce m-am saturat de ploi
Raul azi a fost din nou in mare forma, a umblat de nu mai pot de sale, a dansat, a ras...de mult n-a mai avut asa zile Mi-era chiar dor!
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
SimoV spune:
Hop si noi printre treburi si iesiri.
Mariana, bine ai revenit. Ma bucur ca te simti bine!
Daniela, bine v-ati intors si distractie placuta in St. Louis! Lara e o "trooper" ca rezista la attea drumuri! Asteptam poze cand va intoarceti.
Ela, e mai bine ca mergeti fara Cristina la nunta. Exact asa ar fi, la biserica ar vrea s-o luati in brate.
Mia are 4 premolari si DOI CANINI!!! Pai nu-i de mirare ca nu prea mananca... Lucas are 7 dinti si 2 premolari. Oare e normal sa iasa premolarii inainte de toti dintisorii din fata? Care stiti sa-mi ziceti, va rog??
Noi azi am fost la gradina zoologica (Bronx Zoo - e renumita, de mare ce e.). Au fost tare scumpi copilasii. Le-a placut si ne-au zdrobit, ca dupa ce i-am louat din carucior in brate sa vada ursul polar (adica primul animal peste care am dat...) n-au mai vrut sub nici o forma in carucior. Si uite-asa am carat noi copiii prin toata gradina zoologica. Mia mai mult pe jos, dar eu o tineam de mana ca inca mi-e teama s-o las singura pe aleele de asfalt (mama prapastioasa ce sunt), deci va dati seama cum mi-e spatele si pe urma in brate, ca sa inaintam mai rapid . Si sotul cu Lucas in brate. Suntem franti dupa cateva ore de sport dinasta. Oricum, se pare ca inca mai rezistam din moment ce acum imediat iesim la o bere cu niste prieteni. Asteptam doar sa ne sune, dupa ce-si culca si ei odrasla, ca ale noastre dorm deja. Ma duc sa ma imbrac. Va pup si va doresc duminica placuta.
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)
Rayuela spune:
LA MULTI ANI DRAGA KATALINA!!!
sa ne traiesti mamico frumoasa'
sa ai parte de multe impliniri si bucurii alaturi de baieteii tai dragalasi!!
Claudico nu fii supalata pe moa,in 2 saptamini ne mutam si am treaba pina peste cap,nici sa mor nu am timp!
Elena si pisicutza Amelie
Claudelu spune:
Katalina
Multi ani fericiti!
Scuze de intarziere, bine ca nu e trecut de 00.00 dar azi am sot acasa si deci nici loc la calculator!
Noi avem inca un dinte In total 7 A iesit fara prea mari probleme
Elena, yupi yupi, ce ma bucur pentru voi ca ati reusit! Dar asa pretena esti tu sa nu ma anunti?? No ca acum sunt trista
Martie Aprilie 2004
LauraFlo spune:
Buna dimineata !
Mariana ma bucur ca avem vesti bune de la tine ! Sa nu ne parasesti !Aveti ceva dintisori !
Elena spor la impachetat ! Sa ne arati poze cu noua casa !
Daniela ce bine ca sunteti plimbareti ! Eu nu prea sunt si sotul sufera din cauza aceasta , dar poate ma schimb !
Simona ce bine ca mai gasiti energie si pentru voi ! Pupam gemenei pe gingiutele harnicute !
claudico, ce bine ca a iesit dintisorul fara dureri !
Ela, te inteleg iubito ! Stiu si eu ce inseamna sa ai termen de predare ! Trebuie sa uiti de toate si ...sa termini ! Eu nu pot lucra acasa de loc ( poate doar noaptea ) din cauza Dariei care vrea doar cu mine , asa ca lucrez aici la serviciu ( si treburile mele personale ). Sper sa nu ma prinda nimeni ! Da' ce meniu imbietor aveti !
Aveti aici linkul cu pozele de la intalnire, dar va povestesc mai tarziu cum a fost ( fug la cafea cine vine cu mine ?)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/liliana29s/detail?.dir=/ca59&.dnm=97d6.jpg&.src=ph
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Claudelu spune:
Buna dimineata!
Ce va ziceam ieri ca au iesit dintii fara probleme?? Au viata mea ce noapte am avut...n-am pus geana pe geana, decat acum spre dimineata...cand ziceam gata s-a linistit si piticu meu si pot sa ma culc numa incepea sa urle, de parca stia ca vreau sa ma culc...ingrozitor, nu-mi amintesc sa fi avut pana acum o astfel de noapte...dar vin si eu ca si Simo cu o intrebare: e posibil ca dupa doar 7 incisivi sa iasa un premolar?? asa are Raul acum...2 dinti in 2 zile
Acum va las, merg sa ne pregatim pentru plimbare!
Martie Aprilie 2004
georgescu oana spune:
Buna fetelor! Ne-am intors si noi de la Pitesti unde am avut un weekend greu in urma caruia se pare ca nu vom mai avea cu cine sa o lasam pe Alex in timpul concediului ,asa ca Grecia mea cred ca ramane in ceata.
Simo m-ai facut curioasa cu Zoo ,o sa o duc si eu pe Alex sa vad ce reactie ae ca ii plac asa animalele dar nu a vazut prea multe.
Mariana pupici pe burtic ,felicitari pentru dintisori si bafta la strans banii.
Rayu chiar ,ne arati si noau casa ?Succes la mutat.
Claudelu hai la o cafea sa iti revii,stim cum e cu scandalul pentru dinti si Alex tare greu suporta durerea,sunt invidioasa cand aud atatea mamici ca nici nu stiu cand le-au iesit dintii copiilor lor (Invidioasa in modul admirativ Laura)
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
georgescu oana spune:
Ela ia sa vedem masinuta!
Mickyyy las pe mai tarziu reteta ta de ingrasat ca parca m-as simti mai bine slaba decat cu colici ,cel putin acum,oricum am notat-o ,am pus-o bine si o pastrez cu drag.
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie