Copilasi de oct-noi-dec 2003 (57)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Mai, fetelor, lamuriti-ma si pe mine care e treaba cu subiectul moderat.
Postai si eu un ditamai mesajul la Copilul si Televizorul si cica sa astept sa fie aprobat de moderatori. E prima data cand mi se intampla asta. Ce moasa-sa am facut, am calcat pe bec si acum ma au in vizor? dar eu, de felul meu, nu sunt certareata. Deci, nu stiu ce sa cred.
Apoi, nu stiu ce am facut cu pozele. Nu am setat nimic ca sa fie privat. Cum ati spus voi ca se face asa am procedat. So, unde am gresit?
Help.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

ciuf iubita , sigur nu ai calcat pe nici un bec.
SI eu am patit la fel cu subiecte moderate si ne-moderate.
Cred ca trebuie verificat de moderatori inainte sa fie public pe forum.Eu asa am primit raspuns cand am postat si imi aparea 'moderat(ne-moderat)...

despre poze sunt publice doar ca nu ai scris corect adresa cand ai introdus prescurtat.(cred!!!)

Noi azi avem Birthday party la vecina care face 2 anisori(gagica lui Alvaro ca Andrea a la parasit deocamdata)iar maine avem alt party la vecina care face 3 anisori.
L-am tuns pe ALvarica si l-am gelat frumos sa fie baiat gigel la party.
Deci merg sa ne pregatim de aventuri la birtday party si o sa fiu ready sa pozez tot.

Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna mey fete cucuiete

Bey, io va rog sa nu mai vorbiti de vopsitul parului ca-mi faceti pofta...io dupa ce am nascut am hotarat sa nu ma mai vopsesc, imi cadea groaznic parul, nici nu mai stiu de unde am atata par pe cap... sa vad cat ma tine!

Elena, si eu tot roscata am fost, dar cu suvite blonde (asa se purta atunci...in 2003)si ma luptai pana se duse blondul, mama-mama, Ia zi, cum a fost la petrecere de copilasi? Cred ca-s adorabili. A, si am uitat sa pupacim pe Alvarica, mey da ce s-a lovit cu geamul mai, of,of

de noi, ce sa mai zicem? ieri am fost prin IOR la un gratar mic si Mariuca a stat pentru prima data pe anul asta la bulanasele goale, chiar a umblat desculta prin iarba..., a prins-o putin soarele, a fost fain, a alergat dupa aproape toti cateii din parc... a cazut franta!

No, mai vorbim

Gabriela si Mariuca

POZE CU MARIUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Paula,
Felicitari pentru bebe 2 sau 3....Sa fie intr-un ceas bun si cu mult noroc si fericire!

Fetelor,va doresc tuturor o saptamana buna si numai bine.Pupici la cei mici....

Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Poze-de-familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

Dragelor nu stiu ce se tot intimpla pe forum ca am mai scris 2 mesaje si vad ca nu sunt.
Acum sa va spun pe larg ce am mai facut,la Gl a fost frumos,ne-am intilnit cu Vilma si Vikinga,Aldito e un scump,iti vine sa-l maninci,si e tare cuminte.Pe Julia a trantit-o un baietel care era nesupravegheat cu capul de ciment,imi venea sa-l strang de gat,noroc ca nu a patit nimic Julia.
Julia e iar racita de o sapt,are doar nasul infundat si nu-i trece deloc.
Alte noutati nu prea avem,Julia e tot neastamparata toata ziua si face doar ce vrea ea.I-am cumparat leagan si o dau uta toata ziua sau o plimb cu bicicleta ca doar asa mai sta si ea cuminte.
I-am tuns eu bretonul ca-i intra in ochi si parca e baietel acum.

Izzy,felicitari,sa-ti traiasca baietelul si sa te bucuri de el!

Paula,felicitari pt bb 2,iti doresc sarcina usoara si un bb sanatos!

Elena,distractie placuta la party!

Va pupam

Adriana si bb Julia(06.11.2003)
http://community.webshots.com/user/julia062003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

La party a fost super la iarba verde cu apa in piscine mici de copilashi.Alvaro a fost in mijlocul atentiei ,dansa , canta si pupacea fetitele.
AZi la party de 3 anisori am ajuns prea tarziu ca eu am crezut ca este la ra 12 si cand sotul a deschis invitatia scria la 10 si deja era 11 ceasul.Am ajuns la 11:30 la party si la 12 party a luat sfarsit...dar bine ca am apucat sa merge sa ducem cadoul la fetita

Julia, despre copilashi nesupravegheati am si eu oroare.Am patit si eu faza cu impinsul , adica un baiet ceva mai mare ca Alvaro l-a trantit tot asa cu capul de asfalt si pe topogan i-a facut vant...
Imi pare rau de julia ca este racita dar o sa ii treaca
aveti 2 catelusi!!!ce este cu puiul ala mic de catel?!
saptamana care vine ii cumparam pisica lui Alvaro sa vedem ce reactie are ca afara alearga dupa toate urataniile.

La intalnire cu Vikinga si Vilma nu a-ti facut poze ?!!!!

p.s am vizionat pozele 1 an si 3 luni si imi place de JULIA cu bretonel , adica nu seamana a baietoi doar ca se manifesta ca un baietel

Uki acum am vazut in poze ca tu esti bruneta.
Ai poze cand erai roscata cu suvite sau blonda !!!vreau sa vad si eu.
Eu am poze cand eram toate culorile de la albastru pana la Alb metalizat si rosu pana la blonda

carmen , cum se numeste vacinul de la 18 luni !
Multa sanatate lui Matei si refacere cat mai repede dupa vacin.

sanatate si sa auzim de bine

Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

Elena,catelusul din poza este ai bunicii sotului,cand am fost la Gl i-am facut cu 2 in genul lui dar trebuie sa pun pozele,noi avem tot 2 dar copcker si lup care stau afara,de cand avem printesa nu-i mai las in casa ca lasa mult par si oricum iar chinui Julia.Si noi avem o pisica dar nu vreau sa o mai primesc ca mi-a stricat gradina,mi-a calcat si zgarmat peste tot si mai ales vreau sa o dau ca se urca si fura dupa masa si mai face si in casa,cand nu sunt atenta intra.
Eu pe Julia de abia am tuns-o,in pozele alea nu este tunsa.
La intalnire a facut doar Vikinga poze si a zis ca le pune cand ajunge acasa ca la Gl ii merge prost netul.
Despre alti copii nu mai vorbesc,nu sunt ei de vina ci parintii,cel care a impins-o pe Julia era cu bunicii care parca nu erau,el a trantit-o de 2 ori,a 2 oara l-am cam zguduit putin pt ca Doamne fereste dintr-o chestie de asta poate sa pateasca ceva copilul.
Eu cand merg cu Julia in parc stau numai langa ea cu toate ca ea se duce la copii si-i ia in brate sau ii pupa dar pt orice eventualitate sau pt accidente neplacute ca cel de la Gl.Am mai patit asa si in Buc in parc,o fetita de vreo 3 ani a imins-o dar atunci a cazut doar in fundulet si pe iarba.
Pupicei

Adriana si bb Julia(06.11.2003)
http://community.webshots.com/user/julia062003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata mamicute,

Am intrat si eu asa cu noaptea in cap ,sa vad ce ati mai scris....
Ieri nu prea am avut vreme,dar acum Luana doarme,ca s-a trezit o data cu Alex,sa mearga si ea la scoala si am culcat-o la loc.Cred ca in juma' de ora face si ea ochisori....
Adriana,insanatosire grabnica Juliei!Si Luana are muci de vreo saptamana si nu mai scapam de ei.Nici nu stiu daca ar trebui sa folosesc ceva,vre-un spray nazal sau picaturi....Habar n-am!Si nici nu m-am dus la dispensar,ca e tare aglomerat tot timpul si mereu sunt oameni raciti acolo...Am preferat sa las asa,mi-am zis ca o data si o data o sa treaca...Nu e de speriat,dar uneori ii atarna mucii aia de zici ca e copil de tigan...
Elena,ce fain cred ca a fost la party....!Cred ca s-a distrat grozav Alvaro!Ceva ....victime....printre fetite?!N-a plans niciuna dupa el?!Ma gandesc ca dupa atati pupici cati a dat ....si a si dansat si cantat....!!!!Cred ca nazdravanul tau artist se face! Pupici la cantaret!
Fetelor,si eu am mai patit accidente de genul celor patite de Julia in parc...De obicei copilasii mai mari o imping pe Luana.Ea se duce sa ii mangaie si sa-i pupaceasca sau daca are vre-unul minge,sa se joace...Cate trante a luat si Luana...!!!Eu nu o iau in brate imediat,s-o alint,ii spun doar sa se ridice de jos si ca nu are nimic.Sunt un pic mai dura cu ea,ca sa se descurce si singurica.N-as vrea sa fie o plangacioasa.Ma gandesc ca va merge la gradinita peste un an si acolo eu nu voi mai fi cu ea si... cu alti copii...
Va pup pe toate si sa aveti parte de o zi buna....

Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Poze-de-familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Si Alex a facut 39.2 doua zile la rand, acum nu mai are nimic. Tot eu sunt de vina ca nu am aer conditionat decat de la geam si cum este zbenguita si ma mangae tot timpu si se joaca in parul meu automat ca ....vine febra. Am fost si noi in week-end in Herastau si parcul Carol. A mers fetita asta de am gafait amandoi dupa ea.... Cand am ajuns acasa a adormit instantaneu si nici masa de seara nu i-a trebuit. Eu cu greturi de nu mai stiu ce-i cu mine, cred ca-i baiat dupa cat de rau imi e.

paula2003 &
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Dupa 25 de ore de mers cu autocarul, opriri, vami, etc. am zis s ma opresc la birou putin si sa-mi iau macar mailul. Ca acasa oricum nu ma pot duce sa ma dusuiesc, etc pt ca fi-miu doarme si daca fac zgomot se trezetse imediat.

Si cand colo, citind eu pe diagonala, ce vad? Paula are bb2 pe vine! Paula, feliucitari, te rog sa iti mentii o atitudine optimista, sa ai grija de tine si sa fii increzatoare. Ma bucur enorm de mult pentru vestea asta si iti tin pumnii sa fie totl foarte bine!

povestesc maine mai pe larg cum fu deplasarea mea in Grecia. Obositoare dar tare frumoasa.

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput