Copilasi de oct-noi-dec 2003 (57)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Hai ca poate acum reusesc sa mai scriu si eu cate ceva.Mi-am descretit fruntea cu povestile voastre..sunteti niste comice.Imi pare rau ca nu ne putem vedea odata asa toate..si-atunci sa auzi tu povesti...
Elena....se pare ca tot o bila neagra are fii-mea de la Alvaro...na, asa-i trebuie daca e rea...Caciula....si eu m-am mirat ca a lasat-o pe cap..dar nu-ti imagina ca o tine prea mult.Daca plecati in Columbia...ai sa fii si tu o doamna....o sa respiri si tu mai usurat nu sa fii tot timpul cu ochii dupa copil.Cum mai Elena de s-a spart usa aia????daca n-ati avut si voi la aventuri!!!Bine ca toate s-au terminat cu bine...Un pupic la Alvarica...s-a speriat????
Paula.....te mai felicit o data ca nu ma pot abtine.Fericito!!!!!Sa dea Domnul sa-ti fie tot asa ca acum....asa ca in momentul in care ai aflat ca esti insarcinata..adica fericita le maxim...Intrebai de laptic...pai Andrea bea la lapte de ma dispera....are cel putin 3 sticle pe zi..dimineata, la pranz cand face nani si seara la culcare. Sucuri sau ceai nici vorba....lapte si apa.In schimb ea nu vrea iaurt decat foarte rar...si nici branza nu-i place.Poate pentru ca eu am mancat in disperare la branza cu rosii cat am fost insarcinata.A fost singurul lucru care as puteam sa-l mananc 24 din 24 fara sa-mi dai altceva.
Ciuf...de ce nu incerci sa-ti decolorezi parul si pe urma sa-ti pui o vopsea de aia rosie sa vezi poate iti prinde bine culoarea.Eu asa am facut anul trecut in Romania..si mi-am adus o gramada de vopsele cu mine aici..ultima s-a terminat chiar inainte de-a ne intoarce din Florida, adica acum o luna.As fi vrut sa merg si eu mai "aranjata...adica macar proaspat vopsita" in Romania..dar imi e ca o sa-mi stric iar parul cu cine stie ce nuante, de tre' sa-l decolorez iar.Asa ca..o sa merg nevopsita, sa vada lumea cat par alb mi-a scos fii-mea.Dar, din cate-am vazut in poze parul tau e deja rosu...il vrei mai deschis?Dragutul de Luca...il si vad printre picioarele tuturor pe-acolo pe topogan...si pe ceilalti copii gelosi pe el ca se baga-n fata
Ven....multumim pentru complimente...pai blonda de la neamuri....si ochii albastri tot asa...De fapt Liviu a fost mai blondin cand era mic..dar ochii albastri numai de la matusi si strabunici.Stii tu vorba aia ca seamana cu postasu'???Numai ca aici nu tine ca ala-i 'negru"
Continui mai tarziu...ca mi-au venit musafiri....pupici...

http://community.webshots.com/user/sympa200
http://community.webshots.com/user/sympa2000
http://community.webshots.com/user/sympa20
http://community.webshots.com/user/sympa2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare,
Paula, felicitari si sa fie bine, sa ai o sarcina usoara si bebele sa fie sanatos.
Deci sa inteleg ca ai facut testul? A iesit a doua liniuta? Fericito.
Mai fetelor asa as vrea si eu sa am un bb, dar daca s-ar putea sa am asa burta cam din luna a patra, cand stiu ca-s scapata de toate problemele din primul trimestru. Asta imi e temerea cea mare.
Sympa, o sa incerc sa ma decolorez singurica. Sper sa nu raman cheala. De acasa mi-am luat niste nuantatoare care functioneaza destul de bine, dar deja ma irita sa vad radacinile avand alta culoare.
Aseara l-am avut ca musafir pe un prieten, Scott, cel care ne-a ajutat sa venim in USA, si ca sa nu vina cu mana goala ne-a adus-o si pe cateaua lui, un lup, Henna. Mai-mai si ce par mi-a lasat in toata casa. De dim. cand ma trezii si vazui atata par pe covoarele si parchetul meu, sa mor nu alta. Nu se mai pune ce o fi si pe carpeta, ca acolo macar nu-l vad.
Doamne, e asa de bne cu fiara noastra de catel, ca are parul scurt si nu naparleste. Parca era o veverita pe langa dihania aia de Henna.
Luca a fost cam speriat cand a vazut ditamai animalul. Ca apoi sa se imprieteneasca, mai avea putin si vroia sa o calareasca.
Gata, v-am lasat,
Paula, inca o data, felicitari.

Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Salutare,
tot eu, ce sa fac.
Azi incercai sa ma vopsesc cu un nuantator Palette din Ro. Dupa ce ca chinui bietul copil ca sa ma lase in pace, nici macar nu-s multumita de rezultat.
Dar, dupa cum v-am promis, am pus doua poze sa ma vedeti.
Nu stiu daca-mi iese figura cu scurtatura, daca nu, ma veti gasi in albumul meu.
So, oglinda-oglinjoara si zana zanelor
Hai sa vad ce branza am facut.
V-am lasat,
Ciuf si Luca

Mergi la inceput

Ptiu, drace, ca tare desteapta mai is.
Paula, scuze mai, dar tara arde si baba se piaptana. Cam asa e la mine.
La multi ani pentru micuta, sa fie sanatoasa si frumoasa.

Ciuf si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Ciuf, eu nu pot sa vad pozele, imi zice ca un error has occured .. ca nu sunt autorizata sa vad albumele . Poate ai introdus ceva gresit in adresa ....

Matei

PozeNoi

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

ciuf , am vazut pozele cu intrare direct pe album.
Imi place nunata mult si te prinde super bine la tenul tau alb (te-ai si tuns , nu?)
Imi vine si mie sa ma tund mai scurt la spate poate luna ce vine , cat despre culoarea rosu am fost si eu pe vremuri si roscatasi cred ca o sa ma vopsesc iar ca imi place, sper sa reusesc nunata ta ca tare mult imi place.

p.s despre caine si par prin casa iti spun ca eu cred ca ma urc pe pereti de oftica sa vad asa par peste tot prin casa...

carmen incearca sa intri din album ca merge.

Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Cu Alex nici nu am stiut ca sunt gravida pana am poftit ceva si ...am trimis o colega sa-mi ia un test. In schimb cu bb actual nu mai pot de grata, imi e foame si nu stiu ce sa mananc ca sa nu vomit. Multumesc pt. urarile facute pt. Alexa la implinirea a 1 an si 5 luni(si 6 le face la mare) A, am uitat, pe 3 plecam la mare pana pe 15, in Mamaia. Daca mai merge cineva sa-mi spuna ca poate ne vedem. In alta parte nu mai putem pleca anul acesta daca e pe drum bb. Poate la munte, dar exterior ....la anul poate.

paula2003 &
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Paula felicitari. Ma bucur asa de mult. Na' ca mi-au dat si lacrimile (de bucurie si emotie).... Iti doresc din tot sufletul sarcina usoara, nastere la fel si bb sanatos si cuminte. Unul, doi sau trei...sanatosi sa fie.
Cand afli cum stau lucrurile ?
Va tin pumnii cu analizele.
Elena mai in gluma mai in serios prin octombrie ne gandim sa vizitam prietenii din Miami. Ne tot cheama, dar pana acum a fost mai complicat. Teoretic in octombrie venim in Miami....Hollywood se cheam oraselul. E aproape de voi?
Mey ce am mai ras la faza cu ratele, parca te vad macanind dupa ele prin casa...
Bine ca nu a fost mai rau cu geamul ala, si mie imi ingheata sufletul cand Isabel e pe cale sa pateasca tot felul de minuni. Mai tineti minte cand am cazut cu ea in brate....wow saracuta storcita de tonajul meu ....plus izbitura....
Asa sunt copii, ce sa facem. Imi zicea pedi "primii 20 de ani sunt mai grei "Scuze fetelor, dar alpinista isi face de cap pe masa si nu pot sa scriu nimic....revin mai tarziu.
Pupicei
Alexandra si Isabelita

Mergi la inceput

Da, acum am vazut si eu pozele, pe album direct se poate intra. Iti sta super bine, Valeria, e super nuanta. Cat despre radacini, eu am vazut pe aici reclama la o vopsea care se aplica numai pe radacini, ca sa nu vopsesti tot parul. Am sa ma mai uit la reclame si cand o vad iti zic cum se cheama (dar poate o stii si tu, parca era ceva de la Clairol).

Matei

PozeNoi

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic ca noi am facut joi vaccinele de 18 luni si cu ocazia asta l-am si cantarit si masurat pe Matei, are 14.5 kg si 84 cm. E un grasan! . Dar sanatos sa fie.
Mi-a facut reactie de la vaccin , e prima data in viata lui cand face febra de la vaccin, si azi deja e a 3 a zi si tot marait e. Sper sa nu fie asa tot weekendul.
Va las ca vrea sa ne jucam.

Matei

PozeNoi

Mergi la inceput