Copilasi de oct-noi-dec 2003 (57)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Salutare!

Ileana welcome back! ASteptma povesti, detalii, poze!

Fetelor, noi am fost ieri la Expo chinologica la Bistrita, cu Big. Si trebuie sa ma laud, sa va zic ca frumosul si iubitul nostru patruped a castigat titlurile: CAC , BOB si BOG! Sunt tare incantata si mandra de el! Nu e prima data cand castiga, dar niciodata toate aceste titluri intr-o zi!
Am fost cu tot poporul, si cu Markus si cu tanti. Markus a mers la toti cainii de pe acolo, indiferent cat de mari sau fiorosi, sa-l pupe toti!
Ne-am bronzat tare la fata, toti 3 suntem rosii-rosii, ca din neamul lui Winnetou . Adevarul e ca am si stat, de la 10 dimineata pana la 16,30! Dar a fost fain de tot. Iubitorii de caini stiu despre ce vorbesc!
Apropos la Liliana, nu vreti sa ne-ncuscrim cumva?

O.K. Cam atat pe azi. Mai pove!

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
Poze - si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Ven! no,pai bine mai... voi incuscriti-va cu cine vreti, noi l-am iubit pe Markus mereu... da' el nu ne-a luat in seama, bine...lasa, ne gasim noi alt "ubit"
Si... ce inseamna toate alea? CAC, BOG... etc?
Si... sa stii ca Winnetou e al nostru!!!, dar, bravo pt distractie!!!

Ileana - pai, tu ce cauti pe-aici? te-ai si intors? mooaaama ce repede trecu timpul!!! a fost fain? vrem vrem!!!

Paula, of mama! 39??? cam mult, bine ca acum e bine!!! Bey mamico! vezi ca o sa ma uit "dupe" tine prin Herastrau!, voi fi un paparazzi, si cand o sa te gasesc... mooaaama, ce te mai invit la un suc ( ca deh' bere n-ai voie!)

Elena - n-am poze roscata cu suvite, mai, da eram asa frumoasa (si slaba - 49 Kg!!!), nu mai pup eu asa ceva..., sau cine stie?!?!

Cine mai era???
a, Julia - cum e gradina? plina de bunatati, nu?
Si Ana68... mai ce fericita tre' sa fii!!! cu asa copii frumosi!!!

Gabriela si Mariuca

POZE CU MARIUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Ileana, detalii, detalii, detalii vrem ... si pooooze multe!

Paula, ca fapt divers, sa stii ca eu cat am fost gravida cu Matei nu mi-a fost rau nici macar jumate de zi, nu mi-a fost greata, nu am avut absolut nimic, doar am fost mai somnolenta vreo 2 luni (dormeam la pranz cate o ora jumate). Si atat! Si uite am am baiat. Deci dupa semnele de greata nu cred ca poti ghici inca sexul bblui . Dar din popor se zice ca o sarcina cu greturi indica un bb sanatos ... nah ... eu zic ca is povesti, ca nu are legatura, dar zic si eu ce am auzit ... pentru greata (din nou din auzite, de la verisoara mea, care a trecut prin ce treci tu acuma), manca biscuiti din aia mici sarati, putini, multa apa ... eventual limonada cu lamaie, si cam asta. Ideea e sa rontai ceva des si putin, mai taie din greata. Sper sa functioneze.

Ven, Felicitari! pentru Big , si eu iubesc cainii si in general toate animalele, si se pare ca Matei m-a mostenit, ma innebuneste prin parc (se repede la toti cainii ), asa cum zici, nu conteaza ca e doberman sau pechinez.

la mamici si la copilashi.

Matei

PozeNoi

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Uki, de ce ma faci batrana, si la 39 daca as avea, tot tanara as fi. Abia peste 10 ani vorbim si de varsta asta. Abia astept sa te vad, si sa vad si bb.
Miercuri merg la ginecolog si va spun atunci exact cat am si ce mai e. Am emotii, dar mi-au trecut, mai tarziu....Deja ma framanta hainele, ce fac...le rezolv intr-un fel pana la urma.
Multumesc tuturor de urari si incurajari si sa vina si pe la voi

paula2003 &
Alexandra

Mergi la inceput

Sper ca bb 2-3 sa fie mai norocos. Cu Alex am stricat 5 cariucioare , noroc ca mai am unul sport si o bicicleta. O si fortez sa mearga dar nu mai cumpar altul, din decembrie aproape lunar se cumpara cata unul, imi vine sa-i omor pe nenorocitii care-i fac si le-am dat banii pe geam.

paula2003 &
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

of of Paula mama, io vorbeam de temperatura Alexandrei!!!

Nici nu ma gandeam ca tu ai 39 de ani...doamne feri! poate 19!!!

Gabriela

POZE CU MARIUCA

Mergi la inceput

Mey, uki, se pare ca azi nu te faci inteleasa / nu intelegi deloc
Sa-ti spun de ce: noi o 'ubim, mai, pe Mariuca , dar vrem sa ne incuscrim cu Liliana cu Big, mey, labradorul nostru, ca ea are doua frumusele de femele de labrador
No, amu' ai priceput?

Poze - si

Mergi la inceput

No, ca uituca mai sunt!
- CAC = Caine cu Aptitudini de Campion (sper sa nu ma insele memoria!) - asta se acorda celui mai valoros din masculii din aceeasi clasa (adica varsta - la Big - clasa deschisa, adica masculi maturi) prezenti la acel concurs
- BOB = Best of Breed [cel mai bun al rasei) - se acorda celui mai bun labrador prezent in concurs in ziua respectiva
- BOG - Best of Group (cel mai bun al grupei) - se acorda celui mai valoros caine din grupa de care apartine (labradorul face parte din grupa a 8-a - a cainilor de apa si de aport)

Am participat in final si la Best in Show , dar deoarece Bistrita e leaganul ciobanestilor mioritici si carpatini, se duce o campanie foarte asidua de omologare internationala a acestor rase, drept urmare, a castigat un Ciobanesc Carpatin BIS.

Si acum sa va marturisesc si faptul ca, deoarece Markus s-a lasat asteptat cam mult (3 ani), eu, in fazele in care eram pesimista si trista, ma hotarasem deja ca daca nu pot avea copii sa-mi cumpar si o femela de labrador si sa-mi fac canisa, adica sa ma fac crescatoare profesionista de labradori!

Ei, dar Markus creste, cine stie? Never say never!

Asa, ca v-am lamurit si cu pasiunea mea chinologica, va pupam si va dorim o seara placuta!

Poze - si

Mergi la inceput

Partea a III-a:

Am pus si cateva pozici noi!

Poze - si

Mergi la inceput

Imi pare rau, din context asa a reiesit. Sa stii ca beau si bere, cere bb. Si cu alex am mai baut bere din cand in cand.

paula2003 &
Alexandra

Mergi la inceput