Copilasi de oct-noi-dec 2003 (57)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Alvaro este la nani de pranz asa ca intru si eu repede sa recapitulez

Davidutza , in legatura cu jucariile iti pot spune din experienta cu Alvaro si Andrea(printesa lui SYMPA)am tot incercat sa impart jucariile in asa fel sa nu se certe dar degeaba ca dupa 2 minute de jucat incepea balamucul ca al meu vrea jucaria acea si Andrea tot la fel...deci parerea mea este degeaba ii tot zic eu "share" (a imparti)de mai multe ori ca el tot jucaria lui sau pe cealalta o vrea.
Felicitari pentru prima propozitie

super mami,pupam dansatoare mica si frumoasa Isabelita si asteptam poza noi.

ciuf,Bine ai revenit, superbe pozele si descrierea iar tu tot mai slaba apari in pozaspune-mi si mie DIETA ta ca eu pe zi ce trece ma tot ingras.
Pretul de $27 super convenabil pentru cele 55 de minute , vorba lui Adriana ...si mie imi place chestia asta.
ciuf ce camera de fotografiat folosesti!(pozele voastre sunt super clare)
rabla noastra de Kodac 2.0 mega pixels nu vrea sa faca poze de nici o calitate

adameasca , multa sanatate lui LUCA.
Am citit ca vrei sa pleci in Grecia !!! ce frumos.
Si chiar daca este interes de serviciu eu iti urez distractie placuta lasa ca Luca cu o asa armata sigur o sa fie bine.

uki, zici ca vrei la mare eu sa sti ca te tot invit la Ocean (aici la crocodili si rechini) dar vad eu ca nu vrei sa vi.

adriana, wow cat de multe spune olguta.
Am vazut pozele si sunteti tari dulci toti 4.

zeeva, si zici ca ai vazut si crocodili LIVE.hihihih va spun eu ca asa este ...de multe ori oprim masina in loc sa vedem ditamai iguanele care se plimba lejer pe strada sau pe langa lac vedem ditamai aligatori sau pui de crocodili.
Am vizionat pozele si sunt sigura ca va place la Florida, deci sa veniti mai des.

Ana68, doar ce am patit si eu cu Alvaro ieri aceasi poveste cu urlatul...doar ca la mine nu a tinut asa de tare ca l-am si urecheat...si a adormit plangand in brate la mine.Asa imi face de obicei ,se apuca sa faca crize exact cum face Luana si de multe ori ignor adica ma afc ca nu il vad dar de cele mai multe ori imi vine sa imi smulg parul din cap

ghizela, superbe pozele cu sprotivul LEO care este un cavaler si ce se mai danseaza el si are si diploma...o frumsete de baiat iar partenera este tare simpatica.
Luca a crescut si este si el un dulce si ochisori lui albastri care seamana cu taticu lui.

ven , cred ca ai primti o gramada de raspunsurisi esti lamurita cum stau lucrurile.
Distractie placuta in grecia tara de vis.
Nu imi aduc bine aminte cate ore sunt pana in grecia dar nu cred ca sunt mai mult de 1/2 ore.(sper sa nu vb aiureli)iar despre bilete eu stiam ca nu se cumpara bilet la copil sub 2 anisori.

adriana-mihnea, am vazut poza cu mihnea cu buba la gurita.Off saracutzul il pupam sa ii treaca si sa aibe grija sa nu mai faca alta cum face Alvaro ii trece un si apare alta

carmen77, am vizionat pozele voastre mai devreme cand eram cu Alvaro in brate, si cand l-a vazut pe Matei langa Andrea a spus A-maaa MU MU ,(ce inseamna MAMA NU NU)deci stie el ce zice

sympa, tu vb serios de piscinaadica Andrea vrea sa inoate singura asta inseamna ca ia priit cursurile de INOT de aici din Florida.
Am vizionat si pozele voastre si sunt surprinsa ca de pozele "in cautarea unie veverite..."cum de isi lasa caciula pe cap

Paula si pozele voastre sunt superbe si Alexandra este fetita mare si tare dulce.

sper ca nu am sarit pe nimeni

Eu va multumesc mult pentru frumoasele complimente.
de vopsit nu am avut timp zilele astea dar oricum astept o comanda din germania sa ma vopsesc gri metalizat cum eram eu pe vremuri.
Alvaro face rele si tot rele.
In august avem si noi planuri sa merge in COLOMBIA la rudele sotului.
Soacra este in al-nu-stiu-cate-lea-cer de bucurie....eu sunt asa si asa adica mai putin happy dar mergem ca sa profitam de ocazie ca nu platim bilet pentru Alvarica si asa are si ocazia sa il vada nemurile si poate ma relax si eu putin.

In rest toate bune si la locul lor.

pentru cine nu a vazut pozele cu noua mea frizurica va poftesc aici
frizurica

Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Ven ai aflat deja tot ce trebuie.
Isabel a stat la mine in brate, a dormit (are un somn in avion....mama mama ), s-a uitat pe revistele lor,...a gasit cate ceva de facut...a stat cuminte si nu a coborat de la mine din brate. O mai tragea din cand in cand pe tanti din fata de freza.Sa le spui clar de la inceput sa nu iti coboare carutul la bagaje. Asa am patit noi ultima oara si era varzaaaaa carutul cand l-am luat. Murdar si demontat...te umpli de nervi. In general il pliezi si il pun ei undeva langa cabina, dar uite acum. In plus a durat si f mult pana l-am primit inapoi.Sa ai apa si suzeta daca foloseste domnisorul. Isabel a introdus degetelele in gurita cand i s-au infundat urechile si a fost ok.
La decolare si aterizare cate ceva de baut sau supt si e ok.Oricum, nu poate fi un zbor lung, asa ca pana va asezati, pana vine tanti cu papa, mai rontaie si el ceva, mai rupe o revista, bubuie 10 min cu masuta din fata, se hlizesc toti care stau prin zona la el, el la ei....gata ati ajuns.
La Alitalia ii mai dadeau si jucarii, dar nu e regula. Da' nici nu o sa aiba timp.Cand plecati ? Ciuf....mi-a placut ce am citit S-a trezit miss Isabel cu pampersul in sus, undeva pe tavan de fapt.
Cred ca o sa avem o zi mai grea....
Nu-mi mai convine cu dintii astia, intru in greva. Sa vina bunicii....
Lesin de ras singura in casa...auzi bunicii...astia nici nu stiu ca Isabel e creata, sau ca ii ies dintii, sau ca ....orice ca nu stiu nimic.
O iau razna,
Va pup, ma duc sa vad ce mai vrea duduia sa facem... sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Am si eu o intrebare. Copiii vostri mai beau lapte dimin/seara? Alexandra are o luna de cand nu mai vrea sa auda de asa ceva. Acum ii dau iaurt cu cereale facut in casa inloc de lapte. Voi ce la dati dimineata?/ seara?
Multumesc.

paula2003 &
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Paula, Matei nu mai bea de vreo 3 luni lapte de nici un fel, imi arunca biberonul dupa mine cand ma vedea cu lapte , am incercat si i-am pus in el si miere, si Nesquick, dar degeaba, nu vrea si gata! Singura modalitate cand mai papa 200 ml e daca ii iau cereale din alea care se fac ca un porridge (aici le zice Oatmeal), si le amestec cu lapte). In rest papa in schimb branza, cascaval, iaurt, asa ca nu imi fac mari probleme, important e sa isi asigure calciul necesar.

Matei

PozeNoi

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Paula, eu ce sa zic, ca la noi asta e masa principala: laptele. Cate un biberon la fiecare culcarica. Si tot asa, laptele il combin cu cereale Mixed Grains.
Elena, esti o frumusica si o slabuta. Am tras eu un ochi asa mai indeaproape si am vazut. Esti o mama cool.
Ref. la aparatul foto, avem un Olympus C-740, de care suntem foarte multumiti. Inainte am avut unul cu film, clasic, era un Canon, si sotul cand s-a dat jos dintr-un taxi in China l-a scapat pe jos si s-a cam paradit. Il tin ca poate candva il voi duce la reparat prin Ro, ca aici m-ar costa o avere.
Si inainte de a naste am zis ca meritam si noi un aparat digital sa pozam pe bb la nastere.
O sa fac si eu o poza cum ai procedat tu in baie sa ma vedeti cu frizura mea. Dar cred ca ar trebui sa ma vopsesc si nu stiu ce sa mai fac,. ca rosu de-l vreau eu nu prea prinde pe pacatosul meu de par.
Ileana, cu intarziere, spun Drum bun si sa faci multe poze.
Dragelor, pe Luca l-am dus la o psicina in Santa Fe si nu va pot spune in ce forma a fost. Se uita lumea la el si nu-i venea sa creada, cum poate un prichindel asa de mic sa se bucure la maxim de apa.
Aveau in zona copiilor, un tobogan in forma de broasca, la ceafa ei erau scarile, iar la omulet iti dadeai drumul si alunecai pe limba ei.
Luca nu stia ce e aia sa-si astepte randul, sa stea dupa alti copii. Se baga printre picioarele lor, mai erau din astia nehotarati, carora le era frica sa-si dea drumul, al meu odor se aseza langa ei si trecea ca vantul.
La baza trebuia sa-l prindem ca pica cu capul in apa, dar nu zicea nimic. Se ridica si se ducea din nou pe scari, ii impingea pe ceilalti si uite asa a tinut-o vreo ora. Cand l-am luat de acolo s-a lasat cu tipete monstruoase.
Ma bate gandul sa-l duc la inot. Sotul zice ca deja copilul a facut un pas si anume ca atunci cand cade cu capul in apa isi tine respiratia.
Davidutza, sunteti cei mai vorbareti. Pupicei pentru David.
Luca spune: "pana, agipana, pana" Ce moasa-sa o fi, n-am idee. Imi arata cu degetelul catre camera lui, iar eu il intreb ce vrea, ma duc dupa el sa-mi arate si aiurea, ceva in imaginatia lui. Dar este un dulce cand trancaneste pe limba lui.
Il intreb: Luca vrei banana? El: ba.
Ieri a plouat pe la noi, a dat si cu pietre, as ca am stat in casa.
M-am trezit obosita de dimineata, nu stie ce se intampla dar ma doare foarte tare spatele si nu ma pot odihni prea bine noptile. Asa ca am tinut-o toata ziua pe cafele, de seara eram iritata la maxim. Speram sa vina sotul acasa si sa ia copilul sa se duca la fitness. Da' de unde. Fara mine nu se duc. Si eu credeam ca scap de ei pentru o ora si ceva. Nu e chip. Daca merge sotul undeva cu copilul, musai sa fiu si eu.
Asa mi-e dor sa-l las cateva ore cu copilul si sa-mi fac si eu de cap.
La Santa Fe, aveam de vizitat atatea expozitii, dar ce sa te faci cu bestia mica. Il apucase zbieratul, va imaginati intr-un loc unde se vorbeste in soapte, l-am scos repede de acolo, dar ce, ca el vroia in strada pe unde treceau masinile, il luam de acolo, incercam sa-i explic care e treaba cu strada, iar el urla ca un nebun si se tavalea pe trotuar. Asa imi venea sa plang de draci, ca nu reusesc sa-mi educ copilul. Am ajuns acasa rapid si lui cica ii era foame. S-a linistit rapid.
Auzi, cica Zodia Scorpionilor e o zodie a iubitorilor de arta.
Si eu ma gandesc sa-l tund pe copil ca i-a cam crescut parul, e asa de blondin si moale parul, ce-i drept e cam sculatel, dar cand alearga parca imi imaginez o papadie sau floarea soarelui.
In vara, sotul imi va fi plecat vreo trei saptamani in Oman si Dubai. LOL. Ce as vrea sa-mi plimb si eu piciorusele pe acolo. Dar e prea scump si numai cand ma gandesc ce lung e drumul. Dar si cate ar fi de vazut.
Hai ca va las,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Moama Ciuf, da ce rabdare ai tu sa scrii atat

Auzi, sa stii ca imi place sa povestesti despre... excursiile tale, eu de mica visam sa-mi iau un cal pe la 18 ani si sa plec in Vestul Salbatic, sa traiesc pe langa indieni, era o perioada in care citeam non-stop Winnetou...

Paula, pai cum mai sa nu vrea Alexandra laptic...Mariuca inca mai bea, 250 dimi, 250 seara, deocamdata!

Ven, distractie placuta, vezi ca grecilor le place sa invete turistii sa danseze

Elena, pai ... io daca vin, mananc rechinu, ca-mi place tare mult pestili, mey, io glumesc, da nu-i periculos pt copii, sa stea pe langa astfel de oratanii

Va pupacesc mey

Gabriela si Mariuca

POZE CU MARIUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Elena, esti o draguta, cum ne-ai luat tu pe toate la rand sa nu uiti vreuna
Paula, fata mea tot asa, papa laptic la culcare, o data seara, si inca o data la pranz... cam 500 ml pe zi... Daca nu vrea laptic Alexa, foarte bine, inseamna ca poti sa-i dai altceva in loc de lapte, cascavalul are un comtinut mare de Ca, poti sa inlocuiesti cu el...
Eu abia astept sa renunte la lapticul de seara ca sa-i scot pampersul

----------------------------------------------------------------------------------
Adriana, mamica lui Codrin(19 aprilie 2002) si a Olgutei(6 decembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Valeria, esti absolut delicioasa cum povestesti tu, asa, cu mult haz si multe detalii. Imi place la nebunie sa te citesc!
Apropos de Scorpioni si arta, sa stii ca sotul meu (Scorpion) n-are absolut nimic nici in clin nici in maneca cu arta!

Uki, hai ca esti simpatica cu Vestul Salbatic! Si de tine-mi place ca esti mereu bine-dispusa si haioasa.....ma, de ce nu m-o fi facut si pe mine mama intr- zodie mai..... vesela?

Paula, Markus bea aprox. 650 ml lapte / zi. Am mai scris, 210 ml dimineata, iar seara, pe la 20 si pe la 22, inca doua ture a cate 250 ml, respectiv, 210 ml.
Dar nici eu nu cred ca-i problema daca Alexa nu mai vrea, atata vreme cat e inlocuit cu alte lactate.

Mariana, tot am vrut sa spun ca-mi place la maxim de Andrea, care a devenit o blondina super! Eu intotdeauna am admirat parul in culori.... extreme, ca sa zic asa, adica negru din ala ca abanosul, sau blond super, natural, of course!
Dar cu cine seamana blondina?

Elena, iti sta foarte bine freza, dar ce ai facut, l-ai scurtat si l-ai tuns in scari, nu? Oricum tu esti o mamica foarte frumoasa si cu sex-appeal, acuma pe bune! Pupam la nazdravanul Alvaro!

Oare ce-o fi facand Ileana la ora asta?
Dar vikinga? Mai e in Romania?

Mai fetelor, m-am mai inveselit si eu, ca a vebit un pic de soare si pe la noi, ca am avut niste dureri de spate crunte vreo sapt., cat a plouat, de-am chemat maseuza sa-mi faca masaj terapeutic, ca eram in ultimul hal, nici cu antiinflamatoare nu-mi mai alina deloc. E asa de pacatoasa zona asta a Bistritei d.p.d.v. al afectiunilor reumatice, de nu se poate!
Si sunt si foarte meteo-dependente, deci mi se schimba disopozitia fantastic de tare in functie de vreme, si asta verificat de mult timp incoace.
Concluzia: vreau sa locuiesc in Grecia, sau in Spania, ca sa fiu mereu vesela!

V-am pupat si noapte buna!

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
Poze - si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

ciuf, taci tu ca nu sunt slabutza deloc.aveam pe vremuri 60kg asta cand am venit in Florida acum 3 ani.Dupa ce am ramas insarcinata am ajuns la 70 cu toata sarcina am avjuns la 90kg dupa ce am nascut am ramas cu 80 care si la ora actuala tot 80 mari si late am pe mine.
Sa faci poze sa te vedem si pe tine cu noua frizurica.
Despre camera foto cred ca si noi tot olympius o sa cumparam.
parca il vad pe Luca printre picooare la copilashi la topoganul cu apa.Sa sti ca asa este daca a cazut cu , capul in apa si nu se sperie eu zic ca este un pas super mare si la inot va fi foarte fericit.
off ce bine zici tu acolo de sotul tau cu Dubaiul....si eu vreau sa ma plimb prin Dubaieste superb!

ven,da m-am scurtat mult.adica imi crescuse parul lung pana pe la mijloc si nu mai avem nici un chef de el si tare aiurea era sa stau 30 de minute sa ma usuc la par sau de multe ori dormeam cu el ud si ma trezeam cu parul de ziceai ca am bagat degetele in priza.
despre sex-appel - no comment(...hahaha...)
concluzia draga ven este sa vi sa locuiesti in florida sa te tot saturi de caldura.Eu ma topesc daca ies afara pe timul asta.Astept cu Alvarica sa vina seara (5pm) ca sa pot sa il plimb afara ca de nu si el incepe sa se topeasca langa mine
...cat de spre veselie , eu te vad vesela si bine dispusa dar sigur ai fi si mai bine dispusa daca ai locui in FLORIDA

uki,taci tu ca te obisnuiesti cu urataniile cum ma obisnuisem si eu cand ream mica cu caiini vagabonti de la tomberoane si de pe toate strazile.Asa si cu aligatori,fazani,vulturi,iguane,crocodili,soparle..deci sunt pe langa casele oamenilor cum sunt la noi cainii si pisicile

adriana , pai daca uit pe cineva striga fetele dupa mine ca de ce pe ele nu le bag in seamasi doar pe vikinga

paula , si eu abia il astept pe ALvarica sa termina odata cu lapticul .Acum el are biberon de 250 dimineata -dupa amiza -seara si altul noaptea.deci bea mult laptic dar asa cum a spus si carmen77, importnat este sa isi asigura calciul necesar.

carmen, asa facea si alvaro cu biberonul cand incercam noaptea sa ii bag apa in biberon de cateva ori direct in cap m a nimerit cu biberonul.

super mami, lasa tu si ce daca bunici nu stiu multe despre isabela ca este creata si ca ii ies dintisori...suntem noi aici si te sustinem si noi stim cele mai multe despre isabelita cea creata si frumoasa.
Astept sa vad pozeeeesi sa nu o iei razna te invit si pe tine la gradina ZOO aici la mine in Florida...ce zici viii !!ca pe uki o tot chem si degeaba

despre vikinga stiu ca tot in romania este deocamdata, se mai relaxeaza si ea putin(adica inca ceva kg in plus pe mijloc ca acolo se pune cel mai bine)

Ileana , cred ca sparge farfuri prin buzukia la ora asta

sympa pe unde umbli!!! sa sti ca iti simt lipsa enorm.Sper sa reveniti la FLORIDA.

ACUM sa va spun cum l-am vazut pe Alvaro ieri in mijlocul gemului spart in mii de bucatele.

Ieri l-am tot certat ca nu are voie langa TV sa deschisa si sa tot inchida usa unde avem Dvd,video,radio,toata electronicele sotului care sunt conectate langa ditamai TV-ul.
Eu eram in fata lui Alvaro la 2 metri distanta si Alvaro era in fata Tv cu mana pe geamul de la vitrina.El a luat manutza de pe geam eu am mai facut un pas , Alvaro a facut un pas spre mine si prin fata baiatului a trecut ditamai bucata de geam care sa facut tandari inprejurul copilului de eu am vazut negru in fata ochilor pentru 30 de minute.
Am ridicat imediat copilul din cioburi si l-am strans la piept tare si de la mana ii curgea sange ca cioburile au sarit si pe el.
Dragelor a fost o alta zi neagra pentru mine.
Eu sunt foarte slaba la chesti de sange(nici nu stiu cum a fost cand l-am vazut despicat in doua ca un pui cand a fost operat la inima)...eu daca vad sange lesin...l-am spalat singurica la manutza si am pus un bandaj mica(leocolplast sau cum le zice)si sa ma fi vazut cum am strans la cioburi 2 ore iar bebe de frica a adormit pe canapea cu ochi la mine.
Stie ca a facut o prostie ca imi arata buba la manutza si se duce unde s a spart geamul si zice bu-bu si se face ca plange cu manutzele la ochisori.

deci asta a fost pe ziua de ieri.

Azi de dimineata am lasat usa la terasa deschisa sa scutur niste covoare si sa il vedeti pe alvaro in pijamale alerga dupa Rate afara si le-a adus in casa.Am crezut ca inebunesc ca au inceput sa se sparcaie ratele prin toata casa si se macaneau de ziceai ca le strange cineva de gat.
Le-am dat afara cu chiu cu vai si Alvaro suparat foc a venit si mi-a tras cu o jucarie direct in spinare.
Si asta pe ziua de azi...si sa vedem ce vine pe ziua de maine.

Multa sanatate .

Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Mai, Elena, sunteti de pomina, parole d'honneur. Cu voi nu se plictiseste omul. Auzi tu, ieri mai sa o pateasca nasol Alvaro cu geamul ala, iar azi va napadira ratele. Da' de unde mama rate? Le cresti pe terasa sau cum? Lamureste-ma. Ca doar nu au intrat in casa, precum vrabiutele. Sau mai stii. Or fi zburat bietele rate, au obosit si ce s-au gandit "hai sa poposim un pic la Alvarica ca stim ca el ne va trata "regeste"". Asa jucarii vii pentru un copil e fain de tot sa ai.
Elena, dar unde sunt kg alea de zici tu ca le ai? Ca nu le vad. Inseamna ca esti foarte inalta.
Uite si eu m-am cadorisit cu un kg jumate cat am fost la santa Fe. Ca sa nu mai zic ca eu cred ca s-au umflat muschii pe mine, ca la momentul cand m-am cantarit (inainte de a pleca in vacanta) aveam aceeasi greutate, dar simteam cam stramti pantalonii. Bun, am facut muschi. dar ma intorsei din vacanta si am niste colacei la burtica, de mi-e rusine sa ma uit la ei. Cred ca am facut-o in spirit de solidaritate cu Laura, sa nu se simta prost.
Doamne, copiii astia nu prea au multa minte. Dar ce sa zic de a mea...
Luca acum e fascinat de furnici. Cum vede cate o furnica pe terasa zice ceva "isici", adica furnici. daca ii zic furnica, bietul de el e in ceata totala. Se uita la mine de parca i-as vorbi de alt animal.
Si sa ma vedeti pe mine cum alimentez furnicile cu zahar ca sa aiba printul de fiu-meu entertainment. Si el se amuza teribil. pana m-or napadi furnicile in casa de o sa ma auziti ca sunt in cautare de tot felul de solutii toxice sa scap de ele. Si sa te tii atunci ce mama criminala voi fi in ochii lui Luca.
Asa. Apoi copilul e debusolat total. Meaaaaaaau este: leu, tigru, leopard, pisica. Deci in concluziune, toate animalele astea sunt pisica in ochii lui. Cum moasa-sa sa-i explic copilului ca or face toate parte din categ. felinelor, dar pisica e pisica si numai ea face meaaau.
taica-sau i-a cumparat un DVD cu animale, facut de o firma destul de renumita si scumpa, de altfel, baby Einstein. Si acolo arata ce animale traiesc in savana, in padurile tropicale, blah-blah-blah. Pe langa faptul ca al meu copil inca nu are rabdare sa se uite prea mult la TV, il cam plictisesc cu comentariile ca vezi Doamne leul traieste in savana, pisica pe langa casa omului ca e domestica, etc. Si drept urmare trebuie sa-l invat despre animalul pisica.
Idei?
Gata, v-am lasat ca ochiul lui Uki cam clipeste, ca iar a scris asta mult de citesc numai despre ea.

Numai bine,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput