Copilasi de oct-noi-dec 2003 (57)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Ven, eu am un singur raspuns: calatoria dureaza o ora si jumatate pana in Atena. Altceva...nu mai stiu nimic ca n-am fost cu bebelul.

Poate reusesc sa mai scriu si eu cate ceva, dar intr-un viitor apropiat. In afara de cazatura de ieri cand si-a spart buza si si-a julit obrazul, este in regula! www.2and2.net/Uploads/Images/PIC_0368x.JPG" target="_blank">Aici dovada!

Ileana, erau 27 grade azi la Atena. Cald nene, nu gluma!

Va pup,

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Ven, eu am calatorit cu Matei pe avion, dar era mult mai mic si a fost si cursa trans-atlantica. El a avut cosulet in care a dormit aproape tot timpul, asa ca nu prea stiu ce sa iti zic. Despre loc, stiu sigur ca nu esti obligata sa ii cumperi separat la varsta lui, si nici nu cred ca are rost, oricum nu va sta . Centura de siguranta de pe scaunul tau sau al sotului se poate modifica de catre insotitorii de zbor (iti mai ataseaza una mai mica) asa incat sa il puteti tine in brate pe golan. Si va fi (cred eu) oricum mai bine la voi in brate decat pe un scaun separat. Parerea mea ... Ce sa iti mai zic? Jucarii, jucarii, jucarii ....
De lasat sa mearga prin avion nu cred ca il lasa, cel putin noi cand am calatorit erau si copilasi mai mari, dar toti au stat pe scaunele lor. Hope this helps! .

Noi ne-am intalnit ieri cu Mariana si Andrea (care sunt niste frumoase) , copiii s-au jucat putin, vremea a fost superba (pacat ca tine numai cateva zile ), am pus poze in albumul parcuri.

Matei

PozeNoi

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

quote:
Originally posted by Ven

Buna, fetele dragutele!

Intrebari-intrebatoare pentru cele care ati calatorit cu copiii cu avionul!

1. E obligatoriu sa cumperi loc si pentru copil? Nu poate fi tinut inbrate/pe jos daca e o calatorie de numai 2h?
Trebuie sa platesti pentru copil numai 10 sau 15% din bilet, nu mai retin exact, abia dupa 2 ani se plateste intreg biletul, pentru ca-i da loc. Acum nu-i da loc pentru astia 10%
2. Daca nu ii luam loc si lui, poate sa se plimbe prin avion in timpul cursei? E voie?
Ohoo.. sa indrazneasca cineva sa tina copilu pe loc e de preferat un copil care se plimba prin avion, decat unul care urla nonstop. Pentru un zbor asa de scurt, de obicei iti dau si jucarele, depinde de companie
3. Cat ore sunt pana in Grecia?
Asta nu stiu.
4. Caruciorul intra in limita de kg admise pt. bagaj, sau e extra, adica intra pe langa restul bagajelor?
Nu intra. Poti sa-l pliezi si sa-l dai la avion, cand urci, il vor pune undeva aproape, si ti-l inapoiaza la aterizare... in cele mai multe cazuri
5. Cat e limita de kg/persoana la bagaj? Sau de ce depinde? De aeroport, de companie aeriana etc.??
Cam 30 de kg, da cautare pe google dupa compania aeriana si o sa vezi exact.
6. Ce lucururi vi s-au parut basolut indispensabile cand ati zburat cu copiii?
Lichide multe, ceva de rontaiala, de colorat, de zanganit.. pune-l langa fereastra si poate sta cuminte
7. Orice alt sfat/tip legat de calatoria cu avionul / vacanta in Grecia cu copilul sunt binevenite!
Nu te stresa mamico, stai sa vezi un zbor de 12 ore cu copchilu.. Relax. Distractie placuta
Daca imi mai vin intrebari, revin
Mersic.

Cu placere

----------------------------------------------------------------------------------
Adriana, mamica lui Codrin(19 aprilie 2002) si a Olgutei(6 decembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

VEN - Grecia este o tara foarte frumoasa si nu cred ca ai avea probleme cu copii. De avion, din cate stiu eu, se iau locuri pt. toate persoanele, dupa ce ajunge la o anumita inaltime se da voie sa se circule dar depinde si de personalul de la bord. Cu avoinil 2 ore pana in GR. Bagaje - de la companie la companie, Tarom in jur de 25 de persoana, ce se depaseste platesti la kg. De carucior nu stiu ce sa spun, doar daca-l pui la fragil, noi de fiecare data am venit cu un geamantan bucati, depinde de noroc. ce sa ai la tine pe drum - sa ai de toate in mici cantitati, atunci ai sa ai nevoie de ceva. Copiii au sa se distreze de minune, apa e superba, nisipul, localnicii, si daca mai stii si cateva cuvinte in limba lor(stiu majoritatea engleza dar si romana...la greu). Vacanta placuta si vreme buna.

paula2003 &
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

Ven, raspunsurile date de Adriana sunt comlplete, eu am zburat asa de mult cu fetitele asa ca mai indraznesc sa adug cate ceva:
1. La copil pana la doi ani nu esti obligat sa iei bilet cu loc separat (care este cam 75% din costul celui de adult); pentru ca tu faci un zbor scurt poti sa il tii in brate; doar la decolare si la aterizare esti obligata sa-l tii in brate iar, asa cum scria si Carmen, el va fi prins cu o centura de siguranta de centura ta, sau a sotului.
2. Daca iei loc separat (sincer nu te sfatuiesc pentu un zbor de 2 sau 3 ore), poti sa-l instalezi cu centura de siguranta pe locul lui. El nu are voie sa se plimbe pe culoar decat atunci cand avionul este la altitudine; dar regula asta e pentru toti pasagerii nu numai pentru copii.
Eu, de pilda, eu am cumparat loc pentru copil (fiindca la tansoceanic ai intre 12 si 15 ore in zbor si nu ai realmente cum sa stai cu un copil un brate non-stop chiar si daca ar sta, mai ales daca nu esti insotita de sot sau alt adult) am instalat scaunul de masina pe scaunul de avion. Asa e foarte comod, copilul doarme se joaca.
3. Depinde de companie, fara escala este de 2 ore.
4. Carutul il lasi la usa de imbarcare si il primesti la iesire chiar la usa, nu se pune in cala.
5.La bagaje de cala limita este 32 kg per pers. la cel de mana din avion 15 kg. (nu ai cum sa te depasesti limitele nici dca il iei pe Big cu tine..)
6.Ia pentru Markus acele jucarii (mici daca ai) care stii ca il intereseaza, carti daca-i plac, nu lua obiecte multe de joaca si nici prea mari ca te incurci; ia ceva de schimb la indemana ca e sigur ca ceva suc sau lapte se va varsa pe el; evident si pampersii de cuviinta; ia mancarea pe care stii ca o prefera ca nu stii daca papa ce e pe avion, la zbor scurt nu este decat o gustare oricum, ceva biscuiti, apa, lucuri care nu murdaresc.
7.NU TE AGITA, asta e ceea ce ti-as sugera extra; zborul e scurt si usor; printul e destul de mare sa fie mai mult interesat de ceea ce vede decat obosit de drum, Grecia este o tara de vis, are cel mai frumos albastru din lume si cea mai grozava combinatie de soare, apa si roca; va fi minunat, vacanta faina vadoresc,
Z.
http://community.webshots.com/user/lmureseanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

La fel si tie Ileana draga iti doresc, bucura-te de Grecia si de vacanta ca sa te relaxezi la maximum,
Z.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

1. Tu platesti numai 10% din valoare biletului pentru Markus. Si eu zic la fel ca nu are rost sa-i cumperi bilet intreg ca isi va petrece mai tot timpul la tine in brate.
2. Ai voie sa te plimbi cu copilul prin avion, adica printre randuri, atata timp cat nu e afisat semnul de centura pusa.
Noi am zburat cu Lufthansa si ne-au cadorisit cu o zornatitoare de bebelusi, un avion gonflabil si niste creioane cu o carticica de colorat.
3. Nu stiu cate ore sunt.
4. Ti se va cere caruciorul atunci cand urci in avion si iti vor pune un tag pe el cu numele vostru.
5. Depinde de la companie la companie. Cu ce zburati?
6. Jucarii noi. Gen lego, ceva care sa-l tina concentrat mai mult timp.
7. Sa ai o caciulita subtire sa i-o pui in cap, ca s-ar putea aerul conditionat sa fie mai rece si o hainuta ceva.

Cam astea imi vin si mie in cap.

Numai bine,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Mai fetelor, voi sunteti o comoara la casa omului!
Sar'na de o mie de ori, la asa raspunsuri detaliate nu speram eu nici in vis!
Sunteti niste scumpe si va multumesc mult!
Pupam la voi!

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
Poze - si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Ven,iti doresc petrecere frumoasa si sa va distrati pe cinste in excursie...
Ileana,de asemeni iti doresc distractie maxima....Ce bestial!Sa mergi sa te relaxezi fara baietii tai....Asa imi doresc si eu o escapada de genul asta...
Pupici la copilasi si multa sanatate tuturor....

Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Poze-de-familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Ven..cred ca fetele te-au lamurit deja in legatura cu zborul.Nu trebuie sa te stresezi, ai sa vezi ce repede o sa treaca.Mai ales ca o sa fie si sotul tau acolo.Cand am fost anul trecut in Romania..nu prea am avut probleme cu Andrea in avion.Insa, in toamna am fost pe coasta de vest a Canadei....a facut circ Andrea mea in avion.Pe atunci nu mergea..si cine se plimba in 4 labe prin avion dint-un capat in celalalt al culoarului...Toata lumea se uita la ea...mai primea cate o bomboana, mai un zambet..sa fii indraznit sa o tin pe scaun.La fel mi-a facut si cand ne-am dus in Florida..cand am plecat doar singura cu ea.Pe tot zborul am fost in picioare dupa fundul ei.Dar a trecut!!sa vedem cum o sa se comporte anul acesta...cand tot singura o sa calatoresc cu ea in Romania, si mai trebuie sa si fac escala de nu stiu cate ceasuri in Germania si la dus si la intors.Dar...cu gandul la cei dragi de-acasa sunt sigura ca o sa treaca repede.
Ieri...in sfarsit ne-am vazut cu Matei si Carmen.S-au jucat copilasii...Andrea a pus stapanire pe intrumentele de nisip ale lui Matei...si nu ne-am mai inteles cu ea.Au fost..asa ca la prima intalnire.Cu priviri pe-ascunselea...ca nu prea le placea sa stea unul langa celalalt..decat cu scop bine definit.O sa ne mai intalnim..si poate o sa indrazneasca sa-si spuna "ofurile" pe fata.Am mai pus si eu poze in ultimul album de 18 luni...
Ciuf....super super faine pozele.Misto tare trebuie sa fi fost...si felul cum ai descris mi-a placut.Cred ca merita o vacanta acolo..o sa-i arat si sotului pozele...
Ileana, distractie placuta in Grecia....fericita trebuie sa fii asa cateva zile fara barbateii tai...
Ce mai fac celelalte fete???Elena???Ce face regele tau???Nu ne mai spui nimic???Julia???ce mai stiti de Allya?
Am uitat sa va spun ca ieri am fost cu Andrea la piscina..am stat si ne-am balacit o ora in apa...mai nou urla de numai-numai sa-i dau drumul singura in apa sa nu o mai tin in brate..Pana la urma ma supara si chiar o sa-i dau drumul o data...Ii place la nebunie..mai ales ca vede si multi copii si toti o cam baga in seama...ea fiind cam cea mai mica.
Merg sa pregatesc ceva de haleala ca indata vine sotul acasa...
Pupici si numai bine....

http://community.webshots.com/user/sympa200
http://community.webshots.com/user/sympa2000
http://community.webshots.com/user/sympa20
http://community.webshots.com/user/sympa2100

Mergi la inceput