Copilasi de oct-noi-dec 2003 (57)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Hello mamici si copilasi frumosi.
Adriana am vazut si eu pozele voastre. Ce a crescut domnisoara....
Aveti niste copii superbi !!!!
Ileana....drum bun si sanatate puiului.Eu azi n-am chef de nimic, asa m-am trezit....se mai intampla.
Isabel o sa aiba pana maine un dintisor nou...uraaa.Aseara a vorbit cu mama la telefon si intamplator a zis "smantana". A iesit frumos si clar. Normal ca toata lumea a inceput sa rada...vai, vai ce a zis iubita......na' ca bunicii...
Copilul incantat a stat 15 min cu tel la ureche "smantana, smantana.."
I-am zis mamei sa inchida cand se plictiseste, ca de Isabel nu te puteai apropia. Era in stare sa ne muste, doar sa nu-i luam telefonul.Azi s-a catarat in patul ei de jos, adicatelea copilul de pe covor...s-a introdus in patut....am facut si poze cu maimutica in exercitiu...Astea sunt ultimele nazdravenii ale printesei noastre.
Ma tot chinui sa pun niste pozici noi, dar nu am apucat...poate mai pe seara.
Va pupacim tare, sa fiti cuminti
Alexandra si Isabelita linda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davidutza spune:

BUNA,

Aseara a vrut David sa se uite in geanta mea si l-am intrebat ce am eu in geanta,iar el mi-a raspuns:chei,da-da-da(adica telefonul),bobo(adica bomboane) si uj(adica ruj).
I-am luat galetusa cu lopetica(ii zice tzica) si ii face mare placere sa se joace in nisip.
In rest toata ziua ar vrea la plimbare,ne ia de mana ne duce la usa si ne zice pa-pa,sau ne aduce pantofii de la usa in sufragerie doar doar ne incaltam si plecam.
A format si prima asa zisa propozitie,l-am trimis la tati sa ii duca telefonul meu si cand i l-a intins i-a zis:"Il dadu mama".

Mariana si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Salutare!
N-am avut net in we si am fost ca turbati

Elena, nici eu nu vad poze in album

Zeeva, Ciuf, bine ca v-ati distrat! Miruna si Maia sunt superbe , Valeria asteptam poze si de la voi!

Adriana, Olguta si Codrin sunt cuplul de frati ideali, ti-am mai spus!

Ileana, distractie maxima in Grecia! Si sanatate multa haiducului!

Pupici si vorbaretului David! Mai, dar asta e copilul cel mai vorbaret din gasca, nu-i asa? Sa faca el propozitii! Pupam la el mult!

Va pupic, ca ma cheama datoria!

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
Poze - si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
Tocmai ne-am intors din minivacanta de vreo 3 zile din Santa Fe.
Impresiile as vrea sa le impart cu voi, ca si pozele, de altfel.
Acesta este primul oras cultural pe care l-am vizitat pana acum. Inca nu am avut ocazia sa le vizitez pe cele faimoase, dar ma multumesc si cu ceva mai mic.
Santa Fe-ul are o multitudine de porecle printre care "orasul Diferit", "Sfanta Credinta", este localizat la poalele Muntilor Stancosi la o altitudine de 2,132 m, un pic mai sus decat Colorado Springs, un oras cu o lunga istorie si o bogata mostenire culturala.
Este al treilea, dupa New York si Los Angeles, renumit prin piata culturala ce o are. Spui Santa Fe si gandul te duce la cultura, turism si arta culinara. In prezent sunt vreo 250 de galerii de arta si studiouri.
Am vizitat cateva, asa cam cat ne-a permis copilul. Foarte multe erau gratuite.
Cultura locala este provenita din cea a spaniolilor si a americanilor nativi, reflectata in arhitectura istorica a orasului si a vanzatorilor pe trotuare de bijuterii si ceramica (ce aveau preturi astronomice).
Arhitectura este pastrata si in timpurile de azi. Constructiile nu mai sunt facute din adobe (gen chirpici), dar se respecta liniile, curbele, acoperisurile plane si trasaturile sugestive din constructia traditionala adobe, iar textura trebuie sa fie stucco care sa reflecte stilul istoric (au dat o lege ca sa se respecte constructiile din districtul istoric), in felul asta pastrand aerul de veche colonie spaniola.
Culoarea caramizie a cladirilor se potriveste perfect cu peisajul de desert.
Toate curtile erau pline de sculpturi exterioare, cu un stil ce oscileaza de la baroc la post-modern.
Chiar ne amuzam teribil pe chestia asta, ca ziceam ca astia stau si se gandesc ei bine, vad ca gradinile lor sunt cam chele si ce zic: Hai sa mai trantesc o statuie sa imbogatesc peisajul.
In fine, toate puse cap la cap, mi-au placut, nu am vazut pana acum o concentratie asa de bogata de artisti, cred ca este un paradis pentru ei.
Imprejurimile orasului iti ofera prilej de ski, rafting, hiking.
Imi pare rau ca nu am putut vizita pueblos (orase) indiene unde inca locuiesc indieni.
Ah, este situat pe raul Santa Fe, afluent al lui Rio Grande.
Apoi de ziua mamei sotul a dorit sa-mi faca cadou un tratament cosmetic la un spa japonez, destul de renumit, undeva la periferia orasului. Numai ca totul era ocupat.
Ce mi-a placut acolo a fost acel hot tub privat, unde te puteai duce cu partenerul, te schimbai undeva intr-o camera, aveai numai un kimono pe tine, apoi mergeai pe aleile din gradina, te bucurai de miresmele copacilor infloriti, de peisaj si apoi intrai intr-un loc ingradit unde erau izvoare termale, si stateai cu al tau partener intr-o baltoaca la pielis golis. Afacerea costa vreo $27 de persoana pentru 55 de min.
Cam astea mi-au fost impresiile.

Numai bine,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Dragelor, mi-am luat ieri pasaportul, deci azi plec spre Grecia, 4 zile fara sotz si copil, o sa-mi fac de cap. :)) Avem si o seara disco in program, deci chiar imi fac de cap. :))

Luca e ok, azi noapte a dormit neintors, nici nasul nu i s-a mai infundat, i-am pus picaturi in urechi ca pan' la urma o ureche l-a suparat ieri noapte.

Va pup

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

quote:
Originally posted by ciuf

Salutare
.......
Ce mi-a placut acolo a fost acel hot tub privat, unde te puteai duce cu partenerul, te schimbai undeva intr-o camera, aveai numai un kimono pe tine, apoi mergeai pe aleile din gradina, te bucurai de miresmele copacilor infloriti, de peisaj si apoi intrai intr-un loc ingradit unde erau izvoare termale, si stateai cu al tau partener intr-o baltoaca la pielis golis. Afacerea costa vreo $27 de persoana pentru 55 de min.
Cam astea mi-au fost impresiile.

Numai bine,

Ah ce mi-a placut chestia asta Ciuf draga

Foarte frumos descris, interesant oras.. fata de NY

Ileana distractie placuta... cred ca e tare frumos acum in Grecia, caldura, mare.. eehhhee... (vreaaau si iooo)

----------------------------------------------------------------------------------
Adriana, mamica lui Codrin(19 aprilie 2002) si a Olgutei(6 decembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Ciuf, tare frumos povestesti... Mai vreau povesti, eu n-am asa talent la povestit si sunt incantata sacitesc relatarile altora din diverse excursii.

Adriana, sper sa fie cald in Grecia ca la Buzau ploua de nu se mai opreste si asa am o stare de tristete de la vremea asta...

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghizela spune:

Buna fetelor! L-am culcat pe Luca si pot sa va scriu linistita. Noi suntem bine. Am vazut ca si voi sunteti bine aproape cu totii.

Ciuf, foarte frumos ai descris mini-vacanta si am vazut si pozele. Cred ca v-ati relaxat intr-adevar!

Ileana, drum bun si distractie la max! Cred ca era si cazul!

Ven, nu ti-a fost greu sa-l tunzi pe Markus asa scurt? Si noi l-am tuns pe Luca dar mai putintel.

Adriana, frumoase pozele, dar superbi copii! Si moi am fost la mare de Paste!

Ana 68, cum va mai descurcati cu Alex cu scoala? Ca noi (Leo) avem un program asa incarcat. Ieri a avut meditatii la engleza, azi are dansuri si in curand vom relua si inotul.
Luana tot asa bine papa?

Zeeva, dragut sa puteti merge la Disney. Am fost si noi in Italia intr-un parc de genul asta, dar probabil ca nu se compara!Cum e cu 2 fete? Sunt scumpe foc! Noi cu baietii...Noroc ca sunt cuminti!

Pentru cine nu a vazut mesajul meu anterior, avem si noi poze1

GHIZELA, LEO, LUCA

http://community.webshots.com/user/ghizela102

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Mamicutelor,
V-am cautat....uf!...Mai ,dar harnice mai sunteti...!Sa nu va mai gasesc si nu altceva!
In primul rand doresc multa sanatate la copilutii bolnaviori si sa se faca bine repede...Pupici!
Ciuf,mi-a placut tare mult cum ai scris despre excursia voastra...Mai ca citeam si parca vedeam in minte si locurile acelea...Cel mai mult mi-a placut si mie cum ai scris despre hot tub(sper ca am scris bine).Cred ca e tare relaxant sa mergi acolo!
Luana si-a mai revenit cu raceala.Am reusit s-o scot la aer si luni si marti,a fost soare si un pic mai cald....A ramas cu mucii,care inca ii curg,dar ma bucur ca nu mai are fata aia plangacioasa ..asa...ca la raceala si nu-i mai lacrimeaza ochii intr-una...In rest tot zapacita este!Ieri am zis c-o zvarl ,asa rea a fost.Mi-a urlat intr-una pe strada,nimic nu-i convenea,nici in brate,nici pe jos,nici in carca...nicicum...Parca daduse nebuneala in ea.Am dus-o la leagane,degeaba:ea vroia pe topogan.Am dat-o si acolo,dar nu mult ca e tare abrupt si am scapat-o de cateva ori si a dat cu curuletul de pamant...Ce vorbesti?!Parca a luat foc cand am luat-o de acolo...Mai fetelor,se uitau oamenii pe strada la mine ca la ciumati...Imi era asa jena,iar Luana mea urla cat o tineau bojocii...I-am cumparat pufuleti si am pacalit-o putin.Noroc ca ne-am intalnit cu prietena ei,Diana,care are 2 ani si o luna,si s-a jucat cu ea...Abia atunci s-a calmat,dupa ce urlase vre-o ora...
Ghizela,cu Alex ma descurc bine.Am noroc ca invata bine si in privinta invataturii nu imi fac griji.Atat doar ca sunt multe lucruri noi pentru mine,cum am mai scris despre portofoliul ala,care inca nu stiu daca e corect facut(aflu maine) si la care eu ,sincer,nu fac fata,caci sunt depasita de situatie...Eu primul referat cred ca l-am facut in liceu.Si pe urma sunt o groaza de bani de dat,asta ma streseza,caci le cere sa cumpere tot felul de carti pe care nu le folosesc la ore,iar daca nu le cumpara....incep comentariile doamnei...In fine,mai am o problema,ca sa zic asa,ca Alex e primul din clasa-arata a lauda,dar cu modestie spun ca nu ma laud si mi l-a laudat chiar doamna lui invatatoare-si pe chestia asta Alex face mai multe teme decat toti ceilalti colegi ai lui si trebuie sa mearga la tot felul de concursuri si adunari scolare,sa nu greseasca ca imediat il capatuieste cu nota mica...s.a.m.d.Ca invata mai mult nu-i rau,dar toate pretentiile doamnei fata de el ii scurteaza timpul liber si il enerveaza,il tin intr-un fel de stres.I-am zis o data sa le lase naibii si sa iasa o ora -doua la joaca...Parca i-am dat foc la valiza:ca el trebuie sa-si faca tema intai,ca il cearta doamna....Ce mi-a facut!Si daca ii spun ca merg sa discut cu doamna sa-l mai lase in pace,iar nu-i bine si iar se supara ca ma bag eu....
Iar Luana...tot mancacioasa este!Am fost cu ea la controlul de 1 an si jumatate si doctorita ne-a spus ca arata ca un copil de 2 ani jumate,ca e foarte dezvoltata,are 13kg si 86cm inaltime...Ne-a intrebat daca vorbeste si i-am explicat ce si cum zice si ne-a spus ca e alintata si puturoasa,de aia nu vrea sa rosteasca cuvintele corect.
Cam asta e cu copiii mei...
Fetelor,va doresc tot binele din lume si sa aveti parte numai de bucurii...Pupici la printisori si printese!
Fug ,ca Luana urla prin casa ca n-o bag in seama...Cred ca trebuie sa vine Mos Ene,asta e!
Pupici!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Poze-de-familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Buna, fetele dragutele!

Intrebari-intrebatoare pentru cele care ati calatorit cu copiii cu avionul!

1. E obligatoriu sa cumperi loc si pentru copil? Nu poate fi tinut inbrate/pe jos daca e o calatorie de numai 2h?
2. Daca nu ii luam loc si lui, poate sa se plimbe prin avion in timpul cursei? E voie?
3. Cat ore sunt pana in Grecia?
4. Caruciorul intra in limita de kg admise pt. bagaj, sau e extra, adica intra pe langa restul bagajelor?
5. Cat e limita de kg/persoana la bagaj? Sau de ce depinde? De aeroport, de companie aeriana etc.??
6. Ce lucururi vi s-au parut basolut indispensabile cand ati zburat cu copiii?
7. Orice alt sfat/tip legat de calatoria cu avionul / vacanta in Grecia cu copilul sunt binevenite!
Daca imi mai vin intrebari, revin

Mersic!

P.S. AM postat sub. si la "Parintii intreaba...", dar de la voi, care-mi sunteti mai apropiate, astept raspunsuri mai detaliate

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
Poze - si

Mergi la inceput