Copilasi de oct-noi-dec 2003 (57)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna dragelor!

Si, cu intarziere: CHRISTOS A INVIAT!, mai bine mai tarziu decat niciodata, nu?

Am citit ce ati scris dar aveam asa... o... cum sa-i zic nene?...LENE??? Da ma! asa-i zice

Noi suntem bine, ne ies doua maselute jos, stanga-dreapta, pana acum, fara probleme, vaccinul tot nu l-am facut...

Vrem sa vina vara si sa stam numai pe afara, cred ca luna viitoare plecam la tara la Copsa-Mica, si stam pana la... toamna!
Asa vrem... mai vedem, ca vrem si la maaare

Hai ca va pupsi pe pui si pe mamicile lor!

Gabriela si mariuca

POZE CU MARIUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Hristos a inviat!
Vesti si de la noi: am fost la mare, la soare avem si poze cine vrea sa ne vada: http://pg.photos.yahoo.com/ph/ada_nuc/my_photos albumul Marea
Olguta saraca, e in plin proces de iesire a maselelor, caninilor si toate relele.. are toate 4 maseluta iesite.. pe jos, pe sus, pe unde se poate, plus un canin care sta sa sparga gingia.. ma apuca raul cand o vad ranjita cu gingiile alea albe
In rest, mananca, nu prea e maraita.. vorbeste tot ce aude la frate-su.. se scoala din somn cu nu veau in gura, zice Codinel, palalelele(pasarelele), apoi numeste animalele numai cu terminatia , adica: letzul(ursuletul), ashul(iepurasul), tzelu'(catelu), pintzul(printul),tanti, foentina(Florentina), Nicu, etc.. e vorbareata tare, dar nu trebuie sa se ia nimeni dupa ea(Elenalove ) caci fetele oricum sunt mai vorbarete ca baietii, si pe langa asta Codrin al meu a fost si el mai lent la vorba, adica a inceput pe la 2 ani si 8 luni sa lege cuvintele...
Va pup si sanatate la copii,

----------------------------------------------------------------------------------
Adriana, mamica lui Codrin(19 aprilie 2002) si a Olgutei(6 decembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare, dragele
Tocmai ne-am intors din Santa Fe, New Mexico unde a fost foarte frumos. O sa va scriu mai detaliat in alta zi.
Elena, eu nu vad noul tau look.
Pupicei
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Adriana, superbi copilashii tai, mai, mai, cand ii vad, mai ca imi vine si mie sa ma mai apuc de unul . Cum a fost la mare? E deja cald? Sau ati fost pentru aer si plimbare?

Matei a fost racit o tura, a fost mucos 3 zile, dupa modelul canadian ... (pe aici virusii cica tin 3 zile), acu se pare ca ii trece, a venit caldura si pe aici si ne plimbam cat cuprinde in parc. In rest ... nimic nou.

Ileana, sanatate lui Luca si sper sa nu aveti nici un streptococ, eu am avut beta-hemolitic acum cativa ani si greu am scapat de el! .

Fetelor, sa aveti copii sanatosi si cuminti, eu va citesc zilnic, dar cum spuneam, lenea e boala grea .

Matei

PozeNoi

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Ce vreme superba a fost azi aici!!!!Nici nu ne venea sa mai intram in casa!!!I-am gasit si o piscina lui Andrea pe-aici prin zona...si dupa-amiaza o sa incercam sa mergem sa ne balacim cat de des putem.
Adriana, v-am vazut pozele de la mare...ce copii frumosi aveti!!Sa va traiasca...Vorba lui Carmen...cand ii vezi asa cate doi parca te indeamna sa te gandesti mai mult la al doilea...Si lui Andrea ii plac tare mult copiii...in curand cred ca ma declar si eu pregatita pentru urmatorul...
Ciuf, bine ati revenit din vacanta.Asteptam s ane povestiti cum ati petrecut..poate aveti si poze sa ne delectam...
Haideti ca mi s-a trezit printesa..si merg sa-i dau sa pape...si o sa iesim iar la plimbare pana se lasa intunericul...
Va pupam ....si numai bine...

http://community.webshots.com/user/sympa200
http://community.webshots.com/user/sympa2000
http://community.webshots.com/user/sympa20
http://community.webshots.com/user/sympa2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

Dragele mele harnicute,

Pana sa mai trec eu pe aici ati schimbat deja capitolul. M-am delectat cu pozicile dragutilor si dragutelor, tot ma minunez cat de mari suntem deja. Am inceput sa am nostalgii cu gandul la fetitele mele cand erau bebite mici, mici...

Am facut 2 albume noi: Florida si Disney; am ales din cateva sute de imagini doar cateva ca sa pot reda o nota cumva generala.
separat.....brrrrrr..si uuuuu....am facut un album care se cheama Solzosul unde va invit sa vedeti crocodiloiul cum se odihneste pe marginea drumului; eu l-am pozat din masina ca nu am indraznit sa stau pe mal...si ca dumnealui sunt peste 2 mil de codati solzosi in Florida. Asa ce scria si Elena ca sunt multi si nu am vazut nici o balta fara gard de protectie. Ca sa nu se plimbe lighioanele pe te miri unde. O fi cam frig la mine in Ontario da' stiu sigur ca nu am nici o sansa sa dau peste vreo zaluda de reptila agresiva daca ma duc cumva in natura. Asta e!

Imi cer scuze draga Ciuf (bine ai venit din vacanta)mi-am adus aminte ca ma rugasesi de niste idei si detalii legate de perdele si geamuri. Cu plecarile mele am uitat de rugamintea ta, da' am trecut acum ceva imagini in albumul Detalii, asa sa-ti faci o idee, nu stiu daca ti-e de folos; pe scurt, am pus perdele si draperii (variante de agatare cat mai simpla ) la dormitoare, la living, dining, si great room - combinat la geamurile laterale cu jaluzele de lemn(alb neutru sau culoarea lemnului asa ca maple); la bai si la camererele fetelor am optat pentru jaluzele colorate, sunt faine si inveselesc foarte mult decorul (le-am luat de la Blinds To Go, in Canada asta e un magazin bun pentru jaluzele nu stiu daca il aveti si voi acolo). Nu stiu daca ti-am fost de vreun folos, scuze multe de intarzaiere.
Ce sa mai zic, fetele mele sunt intr-o mare amicitie la prostioare dar si la joaca. E o mare incantare sa le vad impreuna. Ne jucam in fel si chip.
Pe Maia trebuie sa o duc la controlul de 1 an si jumatate. Si la vaccin. Maia vorbeste non-stop, pe limba ei, ceea ce e absolut normal. Important este ca intelege si comunica, in proto-vorbire, nu cat de multe cuvinte spune. Asa spun medicii pediatri. Maia sta pe olita dimineata, face doar pipi, dar am observat ca isi controleaza bine sfincterele caci peste noapte papersul ramane curat.
Vad ca vorbiti de vaccinul contra Hepatitei B, si eu am sa-l fac la fete.
Sanatate la copilasii bolnaviori,
pupici de la fetite dulci,
Z.
Maia si Miruna
http://community.webshots.com/user/lmureseanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

am scris ditamai mesajul si l-am sters din greseala. Asta ca-s tare odihnita, Luca a stat treaz vreo 3 ore jumate spre dimineata si am ochii scosi de somn. Va imaginati ca am ajuns la birou si mi-am dat seama ca nu m-am spalat pe fata? Cred ca il doare o masea care tre sa iasa sau o ireche, cu toare ca urechea nu prea cred, ca l-am tras de ea, l-am apasat de jur imprejur si nu a bazait... I-am dat niste Nurofen si pe la 6 jumate dimineata a adormit iar.

Am vazut pozele, sunt frumoase, copii Adrianei pe malul marii mi s-a parut mortali, dar nici fetele Zeevei nu sunt mai prejos. :))

Cred ca maine plec o tura in Grecia, inca stau in suspans daca imi iau azi pasaportul sau nu. Daca dispar din zona inseamna ca am plecat. In interes de serviciu, evident. :))

Pupam

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Neata'!

Am vazut pozele de la mare - ale Adrianei, vreau si eeeeeu... super, dar cred c-a fost frigut...

Ileana - mda... deci asa zici... pleci, bine domne! Putem sa mai zicem noi ceva? Calatorie frumoasa si distractie placuta!
Si Luca? vine si el?

Pupici

Gabriela si Mariuca

POZE CU MARIUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Uki, io asa sper, sa plec. :)) Atata m-au frecat astia la politie cu pasaportul ca nu mai cred nimic pana nu ma vad cu actul in mana. mai bine te lasi pagubas decat sa vrei pasaportul repede... Niste magari, nu are rost sa mai povestesc aici. Luca ramane acasa cu tac-su, bona si bunicile, deci e pe maini bune. Plec cu inima cam indoita ca il las bolnavior, dar se descurca o asa armata de oameni cu el.

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

quote:
Originally posted by carmen77

Adriana, superbi copilashii tai, mai, mai, cand ii vad, mai ca imi vine si mie sa ma mai apuc de unul . Cum a fost la mare? E deja cald? Sau ati fost pentru aer si plimbare?

Carmen, e foarte bine cu 2, iti spun eu , se iubesc tare mult si se completeaza reciproc: Olguta e mai iute, Codrin e mai domol, totusi el este baietelul si Olguta isi da tot timpul aere de mare printesa, cum vede un baietel, isi arata toate maselele si face numai fite..
Nu are nici unul timp sa fie prea alintat, si fiecare are parte de iubirea lui. Adica pe fiecare ii iubesc, dar altfel.

E adevarat ce se spune ca iubirea unei mame nu se imparte la copii pe care ii are, ci se inmulteste cu fiecare prunc care mai apare..

La mare am fost pentru ca ne-a recomandat doctorita sa facem aerosoli, si cum lui barbati-miu nu-i place aglomeratia, am mers acum cand a fost super fain: vreme calduroasa(se putea face plaja, nu baie, dar mie mi-a fost frica sa nu raceasca copii ca batea un vaaant!), preturile la hotel erau foarte bune(am dat pe o camera cu pat dublu 500 mii/noapte) si plaja era a noastra toata, fara rezervatie, fara bataie de cap...

Acum as vrea sa plecam la Olanesti cateva zile, dar nu prea stiu cum o sa fie, fara sa stiu cum ajung acolo, unde dormim... o sa fie cam hazard

----------------------------------------------------------------------------------
Adriana, mamica lui Codrin(19 aprilie 2002) si a Olgutei(6 decembrie 2003)

Mergi la inceput