Copilasi de oct-noi-dec 2003 (57)
Raspunsuri - Pagina 6
Elenalove27 spune:
ciuf,pai in afara faptului ca avem atatea iguane si soparle si crocodili,aligatori,...avem si rate salbatice ,care sunt iubitele lui Alvarica care tot timpul arunca mancarica in spate acolo unde stie el ca sunt ratustele (adica in spatele casei avem un lac adica este un fel de canal cu apa unde stau ratele si brostele testoase si multe altele).Acum ratele au pui mici si se plimba peste tot cu ratsusei mici si tare frumoshi.
Am in spate o usa de plasa care se deschide numai decit si pe acolo vin ratele sau daca nu vin prin fata la usa din fata este la fel usa de plasa si daca o las deschisa intra ratele ca la ele acasavecini fac murte ca ele dupa ce manaca acolo se gaineata si nu prea le convine ca ele fac pe alee...dar Alvaro le alearga peste tot, nu o sa imi fie de mirare daca gasesc ratele in camera cu el in pat.
nu am decit 1,70 si 80 de kg dar sunt osoasa de fel asa zice mama
Ai grija cu "isicile" lui Luca sa nu te prisopsesti cu toata ceata de furnici in casa
va pup si astept poze
Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA
paula2003 spune:
Va dati seama ca nu las copilul flamand si ii dau iaurt cu cereale, cascaval, ou carnita fripta la gratar(e inebunita dupa asa ceva), ciorbita, de toate. Am vrut sa stiu daca si ai vostri mai mananca. La varsta asta pot sa trec la cereale mai mari(nu de bb)? Nu prea vrea cu lingura si singura dar o mai pacalesc si mananca.
Multumesc de respunsuri tuturor.
paula2003 &
Alexandra
ghizela spune:
Mai fetelor ieri nu mi-a mers netul, o fi fost legat de ploaie si nu am putut sa apar . Acum v-am citit pe toate, m-am delectat, ca sunteti tare haioase si dragute. Eu de felul meu sunt spirituala, dar mi-e teama sa nu deranjez cu spiritul de gluma pe care il am si incerc sa fiu mai rezervata. Daca ne-am intalni live ar fi altceva! Dar chiar nu sta nimeni pe aproape de mine prin Bucuresti?
Elena, ma bucur ca ati scapat cu bine la faza cu geamul. Dar cum de s-a intamplat sa navaleasca geamul peste Alvarica? Ar trebui sa le blocati daca e asa periculos!
Ven, sunt de acord cu tine legat de vreme buna cu soare. Si pe mine ma influenteaza. Ce ne mai spui de Markus?
Paula, vad ca Alexandra din ce spui tu mananca foarte bine, deci nu ai de ce sa-ti faci griji. Si oul contine foarte mult calciul si parmezanul adevarat. V-am vazut si ultimele albume. Sa stii ca ai fetita super! Cu bb 2 si noi am insistat vreo 6 luni si uite ca am reusit. Deja are 1 an jumate. La primul a mers "ceas".Exact cand am vrut. Sa stii ca marea are o mare influenta, asa ca incercati "reteta" in vara asta!
Uki, tu asa vorbesti de obicei sau numai cu noi. Oricum imi place ca esti glumeata si pe deasupra o draguta. Cred ca tu erai in ultimele poze cu mariuca in parc.
Acum va pup, am sa revin! Ma pregatesc sa plec cu Luca sa-l luam pe Leo de la scoala. In fine a sosit we! Uraaaaaaaaaaaa!
GHIZELA, LEO , LUCA
http://comminity.webshots.com/user/ghizela102
Ana68 spune:
Salut mamicute,
Elena,si mie imi vine sa urlu de ciuda si sa imi smulg parul cand Luana e tembela pe strada...Ma face de imi vine s-o strang de gat.Imi dau seama pana la urma ca de fapt e vina mea si a tatalui ei pentru ce face,ca o alintam si ca la unele prostii care le face radem in loc sa o certam.Si e normal sa zica copila ca asa e bine,cum face ea....Si pupici multi lui Alvaro pentru patanie...Cum Dumnezeu s-a intamplat cu geamul ala?Doamne-fereste!Iar cu ratele....cred ca erai disperata sa le dai afara mai repede...Cand era Alex mic incapea perfect in cotetul cainelui.Vreau sa-ti spun ca intr-o zi l-am cautat o ora dispeata prin toata curtea,m-am dus la ghiol sa-l cau,am crezut ca e in apa....ce vorbesti?Unde crezica era?Dormea in cusca cainelui ,cu capul pe caine(un ciobanesc german) si cainele nici nu respira saracu',ca sa nu-l deranjeze pe copil....Iti dai seama!
Paula,Luana bea lapte ,dar nu tot timpul.Ea dimineata mananca 2-3 felii de paine cu unt si ceva peste unt si iaurt de fructe sau lapte.De obicei serveste iaurt.Lapte ii dau mai mult seara.Mi se pare ca ii convine mai bine asa,ca dimineata nu prea bea.Si ii dau laptele cam o data la 2-3 zile.Daca i-as da mai des nu l-ar mai bea.Mananca si multe altele din lapte:branzeturi,iaurturi,smantana uneori....Cerealele nu-i plac,am tot incercat sa ii dau,ia o lingurita,doua si pe urma scuipa,nu mai vrea.Dar din ceea ce scrii,Alexandra mananca tare bine...Felicitari!
Ciuf,pai tu ai un barbatel in devenire cu Luca....Sa nu-i fie de deochi!Zici ca era curajos la bazin....Bravo lui!Las' sa fie bagacios si curajos!Felicitari!
Cu spatele....uf! si eu am problemele astea de foarte mult timp...Nu stiu de la ce pot fi.Unii spun ca de la sarcina,alti ca e batranetea...iar eu spun ca de la ambele si in plus pentru mine cred ca de vin e si faptul ca sunt grasa!
Sa imi spui si mie metoda cu explicatul animalelor....am nevoie:si la Luana toate fac meau sau ham...nu conteza ce sunt,cum se nimereste...
Uki,tare amuzanta treaba cu vestul salbatic....Mai povesteste,ca uite ca mi-am mai descretit fruntea...!
Ven,sa stii ca si eu sunt meteo-dependenta...Tare nasoala treaba asta!Cum se innoreaza putin...hop si eu : ba cotul,ba umarul,ba genunchiul....Sunt de belea!Eu am facut niste proceduri la Techirghiol,acu' ceva timp mai mult in urma.Am zis ca nu mai fac asta in viata mea,ca dupa ce am terminat ma durea fiecare oscior din corp...Imi venea sa urlu de dureri!Iti doresc sanatate si sa fie numai soare!Sa vina vara asta o data...
Mamicute,va pup si va doresc tot ce-i mai bun pe lume...Pupici la nazdravani...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Poze-de-familie
uki spune:
Mey fetelor, pai ce ne-am face de n-ar fi hazul...in fiecare zi, io, una daca n=as rade cred ca as muri, imi plac sotiile - shotiile, ... si vad ca pe zi ce trece si Mariuca e la fel - un ranjet
Apropo, nici nu v-am spus ca ea se uita printre picioare? de vreo doua luni...dar cred ca asta fac toti copiii, nu?
A, si se trezeste foarte tarziu domne... parca sta numa la petreceri...ora 10,30 va spune ceva? atunci face ea oki
si noi facem destul zgomot, degeaba...
Mai vreau sa va intreb ceva - pana nu uit
Ce sucuri le mai dati la copii si daca le dati zilnic, cam cat...ca Mariuca sta cam prost cu apa... nu prea ii place, cred ca am invatat-o cu narav cu suc de porto..., si acum ca vine caldura, vreau sa ii dau numa apa
Hai, plimbare faina
Ciuf, scrie, scrie, mie-mi placeimi dau seama ce-ar fi daca ai putea sa povestesti... pe cale orala, cred ca asa mi-ar place sa adorm... in povesti
pupacim fetili
Gabriela si Mariuca
POZE CU MARIUCA
paula2003 spune:
Sunt insarcinata.....cu bb 2 sau 3???Azi m-am simtit foarte rau si cu greturi si pofte si am spus sa fac un test, cine stie, sunt insarcinata! Deja am emotii mari, sa-mi tineti pumnii ca am de facut o serie de analize pe care cu Alex nu le-am facut si sper sa fie bune tote si bb sa fie sanatos. Imi vine sa plang dar ma abtin ca sa nu supar viitorul bb. Curaj gaina ca te tai.
Pupici si sa se prinda si la cei ce au doar un bb.
paula2003 &
Alexandra
Ven spune:
URAAAAAAAAAA, PAULA!
FELICITARI, SA FIE INTR-UN CEAS BUN SI BEBE2 SA FIE SANATOS TUN!
SI O SARCINA USOARA, FARA PROBLEME!
Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
Poze - si
adriana_mihnea spune:
Felicitari din toata inima!! Si cat mai multa sanatate!!
P.S. De ce zici bebe 3?? E posibil sa fie o sarcina gemelara? Aveti in familie asa ceva?
Ar fi nemaipomenit...
Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)
paula2003 spune:
Multumesc din suflet si am emotii cat carul. Plang si nu stiu de ce dar sper sa treaca repede aceste luni lugi si chinuitoare pana la nastere.
paula2003 &
Alexandra
paula2003 spune:
Da, sunt in fam si sper sa fie si la mine, ne-am dori sa fie gemeni. Am sa-l sun pe ginecolog si va spun dupa ecograf daca avem 2 gemeni.
paula2003 &
Alexandra