Copilasi de oct-noi-dec 2003 (57)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Alexandra , Chamomilla si Arnica se numesc pastilutele homeopate, sunt de la Boiron, si da, din Ro le-am luat, dar in fiecare tara Boiron are brandul propriu (aici sunt picaturi care se numesc Calmilia). Cere in farmacie pastilute/sirop naturist pentru calmarea durerilor cauzate de eruptia dentara, si va sti sigur farmacistul spre ce sa te indrume. Dar cel mai bine functioneaza calmantele gen Nurofen pentru copii/Motrin/Tylenol, nu stiu cum s-or chema pe la voi, oricum, ceva care sa aiba ibuprofen in compozitie. Asta daca esti convinsa ca totul e de la dinti.

Eu din experienta proprie iti spun ca mai toti copiii trec prin fazele astea mai devreme sau mai tarziu, incearca sa isi impuna vointa in fata ta, e un fel de adolescenta precoce . Sfatul meu: fii ferma pe pozitii, nu ceda mofturilor. Am vazut o manifestare de genul asta acum 2 zile intr-un magazin, iar mama era suuper calma, l-a pus intr-un cos din ala de cumparaturi si racnea copilul, ea l-a ignorat pur si simplu si in 2 minute s-a potolit. Cam asta e ideea, se tranteste pe jos, las-o acolo 2 minute si nu o baga in seama deloc, pana ii trece. Eu asa fac cu Matei, intai aplic varianta cu ignoratul, si daca dupa 5 minute tot nervos si incapatanat e, atunci ii distrag atentia cumva, cu fraze de genul: unde e catelul, Matei? ...
El e innebunit dupa animale si asta functioneaza, la voi intreab-o ceva ... ce stii ca ii capteaza ei atentia. Sau arata-i ceva: uite, mami, pisica! .. sau whatever.

la mofturoasa.

Matei

PozeNoi

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Bey fetelor, ma omorati, ori dispareti cu toatele in ceata ori scrieti o mie de pagini in cateva zile. Am lipsit si eu o saptamana si abia mai apuc sa citesc.
Am fost in Africa, o alta lume, pt. mine a fost si o lectie de viata pe care am primit-o de la copiii de-acolo.
Ven, vezi mama ca-mi fac dusmani pe-aici din cauza ta . Felicitari pt. premiile obtinute de Big, multi pupici de la mine si de la fete pe boticul lui. Dragut din partea ta ca ne faci oferta cu incuscritu', mai ales cu asa un baiat titrat, da' ma vad nevoita sa te refuz, voi mamicile de baieti n-aveti nici o treaba, da' noi!!! Avea Laura un an cand Tina a avut pui, 11, si doua luni de chin pt. mine. Le dadeam cu biberonul de vreo 5 ori pe zi, spalam cate doua masini de rufe, balamuc curat. In plus am plans ca dupa un copil dupa fiecare pui pe care l-am dat si-am zis ca nu mai vreau. Cel putin nu pana ne mutam la casa, iti dai seama ce-ar fi sa mai am si pui pe langa ele doua si celelate doua "fiare"(Laura si David). Si-apoi nu sunt sigura ca n-as mai pastra unul, ceea ce-ar fi cu adevarat catastrofal.
Cand am plecat, in aeroport era o familie de olandezi cu 3 Goldeni Retrevieri si vreo 6 puiuti, erau bestiali, o gramada de custi, aia mici chitaiau de numa', in drum spre avion s-a oprit tot echipajul de la KLM sa vorbeasca cu ei, ii bagau la cala, saracii. chiar ma-ntrebam daca luasera tot cuibul din Ro sau a fost vreun CACIB pe 7? ca eu habar nu mai am de calendar, nu le-am mai dus pe fete de vreo 3 ani la nici un concurs.
Ileana, ce frumos ai povestit de Grecia, acolo chiar n-am fost niciodata dar dupa ce-am citit ce-ai scris parca mi-ai facut pofta de plecat.

Pozele noastre
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Liliana, pai cum mai, vii asa ne spui ca ai fost in Africa si atat? Asteptam impresii, poze, cand ai tu timp. Sa ne plimbam si noi un pic.

Numai bine,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata mamicute,
Liliana,nu povestesti mai multe?
Mai mamici,Super Mami si Ciuf,intru si eu in
clubul vostru ....Si eu am monstruleti la usa casei,dar cel mai "adevarat" dintre ei e Luana...La noi nu prea tine pacaleala cu distrasul atentiei...Aveti vreo alta metoda sa imi ziceti si mie?Si sa n-o bag in seama....vine si ma trage de pantaloni sau de bluza,ca s-o bag in seama....Plus ca pe strada si in parc....e jale:am ajuns sa speriem copiii!
Pupici la copiluti si multa sanatate tuturor....

Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Poze-de-familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Alexandra, si eu cred ca e mai mult o "criza adolescentina" decat durere sau ceva de genul asta.
Sincer, cred ca toti copiii trebuie sa treaca prin faze din astea, noi trecem de mult timp deja , eu chiar o admiram pe Isabel si te invidiam pe tine cand ne tot povesteai cat de cuminte si cooperanta este....
Lasa, mamico, ca trece pana se marita, vorba bunicii
Serios vorbind, si eu la fel fac, ignor crizele. Si pana la urma trec. Ma lupt insa cu Cristi si cu bona, care se reped sa-l ia in brate cand se tranteste pe jos, incet-incet ii aduc si pe ei pe calea cea buna!
Multa rabdare si multi de la noi frumoasei domnisoare nervoase!

Liliana, chiar asa, ne arunci pastila cu Africa si pleci
Ei, cu mamicile de femele imi imaginez ca e greu, iti dai seama ca am spus-o mai mult la gluma, dar sincer, noi vrem, ca are baiatul 4 ani si inca e virgin
Asa ca suntem in cautare, daca auzi vreo doritoare de baiat chipes si manierat, sa ne spui

Paula, tinem pumnii pt. control!

Valeria
, multa rabdare si pupici pentru voi, sa treceti cu bine si de perioada asta de maraiala si lipsa de tati!

Ileana, astept cu nerabdare pozele.

Fetele, mersi de info legat de taxa de aeroport la pitici!

No, gata, ca sare baiatul meu pe clanta de zici ca scoate usa din balamale, de nervi ca eu m-am incuiat aici, la calculator (el e dincolo cu tanti ) si urla de aude tot cartierul!

O zi buna!

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
Poze - si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna!

Ana, hai ca e mortala Luana cu pisulica peste tot... m-am hlizit!!! si... tati ce zice? e ferice nu?

Liliana, cum domne sa-ti faci dusmani? Pia daca e vorba doar de catei, merge...
AFRICA, AFRICA, AFRICA SALBATICA, bine nene, plimbati-va toate!, da' pe bune, sa ne povestesti, ca acolo... nu stiu cate dintre noi ar putea ajunge, vreodata. Cred ca e tare frumos, in Africa de Sud, la Capetown avem niste prieteni, plecati de cativa ani. Super, spun ei.

Paula, succes la doctor. Si pe noi ne intereseaza vaccinul, suntem in urma rau.

Intrebare: ce se intampla daca nu vaccinam copiii???

Carmen, Ciuf, Supermami - pupici multi multi la coltatii vostri mici, sa treaca repede durerili... of, e un stres si pt ei si pt noi!, bine ca trece.

Hai ca plec la plimbare, ca maine... cica...

Gabriela si Mariuca

POZE CU MARIUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Saliu! Am pus poze din Grecia! Va invit sa le vedeti!

Am multa treaba azi, e nebunie la birou, maine sper sa ma linistesc putin si sa am timp sa va citesc.

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Ileana, fruuumoase pozele, m-am delectat cu ele. Din ce am vazut eu, seamana destul de bine cu Muntenegru, combinatie intre munte si mare, cu diferenta ca in Grecia ai si multe manastiri si orase frumoase de vazut.
In Muntenegru e foarte frumos in statiuni, dar nu ai mare lucru de vizitat in rest.

Paula, succes la control, sa ne zici vesti bune!

Alexandra, la Isabel si multa rabdare ... ca trec toate. Si noi credeam ca nu o sa mai vina vremea cand o sa putem sa mergem in masina cu Matei, ca vreo doua luni s-a crizat rau de tot, el numai pe jos vroia, si uite ca acuma e cumintel, deschide singur usa la masina si se urca inauntru de bunavoie si nesilit de nimeni .

Liliana, impresii si poze ... Africa e si un vis al meu ... sau mai bine zis un proiect .

Matei

PozeNoi

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
Mama-mama ce lene pe mine. Dadu Luca scularea la 5.30. Ma tot rugai de el sa mai doarma un pic, sa-i fie mila si de mamica lui, da' 'geaba. Ii facui repede laptele ca sa nu-i fuga somnul si-l apucara iar istericalele, de trebui sa-mi fac cafeaua ca altfel nu aveam rabdare cu el.
Aseara, ca niciodata, s-a culcat la 9. Uf, si ce bine a fost, dar pe la 10.30 a tras niste chiote de durere si apoi a adormit.
Referitor la crizele de isterie ale lor sau cum spun astia tantrum si eu cred ca metoda cea mai buna este ignorarea, consecventa si pastrarea tonului.
Observ la Luca se enerveaza ca nu incape prin te miri ce ungher al camerei si tipa ca un nebun. Nu-l bag in seama. In doua minute e gata. Cand se loveste si realizez ca nu a fost asa de rau, la fel plange. Daca intradevar il doare vine la mine fuga-fuguta. Altfel, se linisteste singurel.
Nu stiu ce sa zic, e o perioada tare dificila, in care sunt, in acelasi timp, mai independenti si mai dependenti.
Mai fetelor cand citesc cum povesteste Paula de greturile ei ma apuca asa un dor de un fluturas in burtica de nu va pot spune. Parca imi vine sa ne punem si noi pe treaba. Ca stau si ma gandesc ca trebuie sa profit cat mai sunt parintii nostri in putere ca sa ne ajute.
La noi a venit primavara si e atat de frumos!!! Ca sa nu mai spun de miresmele pomilor infloriti, pur si simplu te imbata cu parfumul lor.

Pupicei,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Azi am avut o zi foarte grea, am stai pe usa dr. pana am intrat...si am un bb de 6 saptamani si 4 zile, nasc tot in decembrie ca pe Alexa. Sarcina e bine, ma va vedea saptamanal sa vada evolutia si intre timp am de facut multe analize. Ma doare capul. Am bani cheltuiti pe luna asta(programati...)si nu va spun cat costa analizele maine si mai am si luni de facut altele. Cred ca soul va fi cu bani pt. analize. Mai am si Alexei un med....gata nu ma mai plang ca Doame vegheaza.
Va pupic si eu si.... un bb.

paula2003 &
Alexandra

Mergi la inceput