Copilasi de oct-noi-dec 2003 (57)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Am primit si CDul cu poze, ma ocup de ele si va dau de veste cand le pun pe site.

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna!

Ileana, bine ai revenit, cu refreshment-ul de rigoare!!! Zici ca... in interes de serviciu, ha? Auzi? Da' mai angajati pe-acolo? ca m-as baga si io,
Apropo, daca pot sa te ajut cu ceva pt la munca ... ca tot stau degeaba, ca zici ca ai un munte de treaba, da e bine nu? altminteri ar fi prea plictiseala!

Pupam Luca mic (adica mai mare ca noi) sa se faca bine la gatlej!

Ven, of, scuze, nu stiam ca te referi la incuscritul cu cateii Lilianei, mama mi-a mai venit inima la loc, ca Mariuca inca mai e "ubita"de cineva!

Paula, daca-ai sti si eu cata bere am turnat cand am fost cu Mariuca, insa numai dupa luna 4...si ciocolata la greu, si... culmea, n-am luat decat 6 kile sa tot fii gravida asa...

Julia, eu stau pe la Domenii, sau Casin, sau Agronomie - depinde din ce directie vii ... sau pleci, in orice caz, aproape de Herastrau.
Hai, acum ca a venit caldura, incingem ceva?in parc? Eu de obicei merg la Teatru de papusi, acolo sunt mai multe bancute si e mai lejer...
Oricum, Mariuca inca n-are stare sa se joace cu lopetici la nisip, ar manca pietricele si... cam atat. A, si i-ar iubi pe toti copiii care sunt buni cu ea

Sa mai scriu? ca mai am... resurse!
Da' sigur mi-o iau pe coaja, asa ca va mai las si pe voi

No, uitasem sa spun ca Ileana imi face tare pofta de ... excursii. cred ca a fost frumos frumos. Ai invatat sa dansezi greceste?

Pa!

Gabriela si Mariuca

POZE CU MARIUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Venera, da. Copiii platesc taxa de aeroport. E 10% din val. biletului. Noi cand am fost in Ro, biletul a costat $3000, iar pentru Luca am platit $300.
Felicitari pentru Big.
Ileana, foarte fain a fost. Si zau ca nu ne plictisesti cu descrierile tale. daca ai rabdare mai zi-ne. Si eu as vrea candva sa vizitez Grecia. Dar cand ma gandesc ca e asa de aproape de Ro, parca m-as duce mai degraba sa-i vad pe ai mei.
Si asteptam pozele.
Va las ca trebuie sa-mi duc sotul la aeroport ca iar ramanem singurei.
Ca sa nu mai zic ca Luca e in perioada "maraita" cand ii dau caninii de jos si pur si simplu ma exaspereaza si n-am timp de nimic.

Numai bine,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Ileana, cred ca a fost super fain.Si cred ca aveai nevoie de cateva zile pentru reimprospatare .Da' te-ai 'dantzuit' nu gluma...Asteptam pozicile...si nu ne plictisesti deloc!!!!Tu stii ca noua ne plac povestile!!!
Ana, cu pasta de dinti si noi avem probleme...Toate bune si frumoase pana papa pasta de dinti de pe periuta, pe urma nu-i mai trebe'.Eu ii cumpar de aia speciala pentru bebelini care poate sa o inghita ca nu-i bai.
Julia...harnicuta esti draga de tine.Cum de mai ai timp de gradinarit???Banuiesc ca si Jiuliuta iti mai da o mana de ajutor la plivit...Cred ca sunt super mirositori bujorii aia.Si mama are acasa....si eu eram la fel, imi era mila sa-i tai sa-i duc in casa.Imi facea mama cate o surpriza si-mi umplea vezele cu ei...de Doamne, as fi stat cu nasul numai in ei!!!felicitari pentru reusitele la olita....Andrea nu da nici un semn de facut singurica la olita..m-am plictisit deja de tot spus si ea tot pe jos face de' am ce sterge una intr-una dupa ea.Poate bunicile o sa aiba mai multa rabdare cu ea!!!
Ven..pai tu ai ajutor serios acolo langa tine mey...face curat peste tot!!si mai si da cu mopul!!!Markus va fi barbatul ideal....sau poate le face acum sa nu le faca mai tarziu!!!V-am vazut pozicile...Are mami frumusete de baiat!!!!Apropo de bilet...lui Andrea a ajuns ceva mai mult de 25% din biletul meu.Ei spun ca pana la 2 ani platesti 10%...dar adauga ei o gramada de taxe...de aeroport, de securitate..s.a
Adriana..inca n-am reusit sa citesc subiectul ala...o sa intru imediat, desi o fac totdeauna asa cu o strangere de inima...sunt triste tare....
Paula, de ce nu incerci sa bei bere de aia fara alcool??Eu asa ma obisnuisem cu ea ca nu-mi venea sa mai beau de aialalta dupa...Sper sa iasa totul bine maine la doctor...Pupam pe bebelini...
Incet-incet ne pregatim si noi pentru Romania...parca incep sa nu mai am rabdare....desi, ma cam doare sufletul ca o sa merg numai cu Andrea...fara soturelu meu.In rest..avem program de piscina in fiecare zi...e bine ca si daca ploua acolo pot sa o duc.Vara se lasa asteptata aici in Canada se pare.Imi amintesc ca anul trecut pe vremea asta era deja cald.In rest...ne tot luptam pe-aici prin casa....fugim de numa' numa'...tropaie la greu, vecinii de jos o sa se mute cu siguranta...prin parc face si ea numai nazdravanii...si parasim cu greu topoganul... hinta...copiii si toate cele de-acolo.
Haideti ca am povestit destul...va pupam si numai bine...

http://community.webshots.com/user/sympa200
http://community.webshots.com/user/sympa2000
http://community.webshots.com/user/sympa20
http://community.webshots.com/user/sympa2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut mamici,
Ileana,am citit cu mare incantare tot ceai scris...Foarte frumos!Povestesti mununat!Abia astept sa vad si eu poze....Si,vorba lui Uki :nu aveti posturi libere pe acolo?Ca m-as angaj si eu la voi...
Mai fetelor,sunt pe fuga,Luana mea e in funduletul gol prin casa de vreo 2 ore si a facut pisu peste tot:unde calci e ud.Unde mai pui ca s-a urcat pe marginea recamierului umde doarme Marius si a facut pisu de acolo cam cum fac baietii si se uita incantata cum jetul uda perna pe care doarme tata-su..E jale!
Va pup..

Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Poze-de-familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Acum am reusit si eu sa intru pe net. Azi am fost la tratament, dr. cu Alex sa-i fac Havrix 720 si am venit pe seara. Am greturi tot timpul, permanent mananc un mar, portocala, ceva ca sa nu vomit si ma intind pe pat. Cu alex am vomitat doar pe la 23-24 noapatea pe la 2luni si ceva vro luna, dar asta e culmea de rau ca nu mai pot. Sa vezi ce sentati am dimineata cant tipa si Alex ca vrea papa pe la 5 si sar si cu voma si ce bb si cu lesin....un dezastru. Am mai auzit , dar nici asa de rau. Am emotii maine, ma anunta soramea la ce ora sa ma duc, cred ca vrea si ea sa vada bb si va sta cu mine.
Stau in Dr. Taberii/ aproape de Raul Doamnei~~~
Daca auziti de Varilix sa dati de stire.
Mai vorbim maine ca abia ma tin sa nu vars pe taste.
Pupici si noapte buna.

paula2003 &
Alexandra

Mergi la inceput

Cu berea, am incercat si ma arde pe cosul pieptului si nu vreau sa o mai vad, nu pot sa beau. Am baut intr-o zi si a fost ok, si pe urma ...dezastru, am incercat si azi si gata m-am lecuit.
Vorbim maine.

paula2003 &
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Fetelor eu nu mai pot. Copilul meu cel cuminte s-a transformat in doar cateva zile intr-un monstrulet care se arunca pe jos, se zbate si urla ca din gura de sarpe.
Azi imi venea asa de tare sa-i dau una la poponet...ar fi fost pt prima data. Noroc ca nu eram acasa ca am senzatia ca incalcam regula familionului (fara palmute inutile la nervi - ai nostri sau ai ei)
Toata lumea care o cunoaste se mira de toti nervii astia.
Are si momente bune, dar cam putine comparativ cu cele de isterie.
Nu mai vrea sa-i dau cu gel de dintisori. Pana acum venea cu el intins si casca o guraaa...nu mai scapam de ea.
Daca nu mai vrea inseamna ca nu o mai dor sau ca o dor mai rau ? Voi ce credeti ?A iesit un lateral acum 2 zile si perechea mai are f putin.Carmen te implor mai zi-mi o data cum se numesc pastilutele pe care le-ai fol cand pe Mateiutu il dureau dintisorii !!! De unde le-ai luat de la voi sau din Ro ?
Ileana cred ca ti-a prins bine mini vacanta. Ma bucur.
Paula...la mine mergea cu gref. Eu am baut cam toata sarcina cate 250 ml de suc facut in casa de 3 ori pe zi. imi placea si ma simteam mai bine. Inlocuisem cafeaua cu sucul asta, era necesar
Cica daca ai pofta de bere e domsoara. Da' astea vorbe doar. Lasa ca tu te bucuri si de baietel si de fetita.
Putem sa propunem nume ?
Pupacim nazdravanii si mamicile rabdatoare.
Pliz, am nevoie de incurajari cu dintosii astia ca nu mai pot !!!!
Idei, solutii....orice !!!!!
Cand ma gandesc ca abia are 5 dintosi si 4 masele....ma ia raul. Cat mai avem de indurat. Si fiecare a fost un adevarat spectacol...
Eu maine nu am net, asa ca vorbim maine super tarziu.
Pupicei
Alexandra si monstrulica Isabel

Mergi la inceput

Nu ma supar, sanatos sa fie. Mananc cate 1 kg de portocale, grefe, si 1 kg de mere pe zi. Abia astept sa treaca si sa fie ok bb.
Poti sa incepi propuneti de nume, vreau doar unul si bun. Eu am 2 si numai necazuri am avut si nimeni nu m-a strigat cu ambele sau cu celalalt.

paula2003 &
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Super mami, suntem colege de suferinta. Luca de cateva zile pur si simplu ma termina. Urla, sta cu degetele in gura si zic "auuuu" de mi se rupe sufletul de el.
I-am dat cu Orajel, un unguent pentru dinti, dar sunt durerile asa de mari ca ala actioneaza un pic pe moment si apoi gata. Astazi ii dadui Motrin. Vad ca se linisti si putu sa doarma. Dar cu mancarea stam jenant. Mai nimic. Nici macar laptic. A fost si constipat ca deh, n-are din ce sa faca, am incercat cu tot ce stiam eu ca-i place si nimic.
Bine macar ca bea apa.
Este agitat, iritat, se tavaleste pe jos, si eu sufar cand il vad asa ca doar il stiu cum ar trebui sa fie cand nu are nimic.
Poti incerca si cu Tylenol si ala e bun de dureri, si de febra, daca are. Luca vad ca se invarte in jur de 37.5.
Nu stiu ce sa mai zic ca si eu sunt tare suparata. Mai suntem si singurei.
L-am mai scos pe afara ca am zis ca poate uita. Dar sunt asa de pacatoase durerile astea ca nici macar peisajul nu-l mai fura.

gata, pupicei micutei si sa iasa pacatosii aia de dintisori mai repede.
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput