Mamici de mai-iunie 2005 (50)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Felicitari pentru mamicile care au nascut, sa fiti linistite si fara stres deoarece stresul contribuie la oprirea laptelui. Eu din pacate pe baietelul meu l am alaptat doar o luna dar si in acea luna a primit si lapte praf. Aveti grija si daca aveti pe cineva langa voi nu ezitati sa le cereti ajutorul.
Margott - si eu am durerile acelea jos in momentul in care ma ridic brusc de pe scaun sau din pat, persista daca fac cativa pasi si trece. Ai incercat cu nospa( de regula daca nu e vreo problema ar tb sa treaca). Proxima ocazie intreaba - ti medicul daca iti recomanda sau nu acest medicament.
Cele care ati nascut prin cezariana la cate saptamani ati fost programate pentru operatie?
Eu maine voi merge la medic si vreau sa fiu pe faza...
De curiozitate mai e cineva la sevici la 36 de saptamani?eu voi mai sta inca o saptamana si intru in concediu de odihna ca numai pot
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Neata Burtici si Mamici,
azi sunt matinala ca trebuie sa mergem sa semnam actele pentru masina, maine trebuia sa mergem, dar maine am in agenda o treaba foarte importanta si nu prea pot sa o aman
Mercedes, eu la prima nastere am fost operata la 40 saptamani, si acum pentru ca am placenta praevia se pare ca la 38.
Va pup si vorbim mai tarziu.

Mihaela , Mara si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Buna dimineata.

Nu am intrat vreo 3 zile pe forum si cand vin, vad ca s-a marit lista de mamici. Asa ca:

FELICITARI NOILOR MAMICI, MARIA, MIHAELA, CAROLINA, MARI, DOROTEEA !!!
SA VA BUCURATI DE BEBELUSII VOSTRI SI SA FIE SANATOSI SI TARE CUMINTEI !!!

Cornelia, esti fenomenala! Ce nastere super-rapida ai avut! I-am povestit si sotului meu si a facut niste ochi mari, mari de tot si mi-a zis ca nu si-a inchipuit ca e posibil asa ceva. Urmarea a fost ca m-a pus sa mai verific inca o data bagajele si le-a mutat mai aproape de usa.

Am vazut si pozele cu Stefanut si Maria Cristina. Doamne, ce dulci sunt amandoi!!

Hai sa va spun ce am mai facut eu.
Joi si vineri am eliminat dopul, vineri am avut contractii de am zis ca-s gata, au fost la 5-6 minute timp de vreo 3 ore, dar nu au fost toate dureroase si dupa asta s-au oprit, iar duminica si luni m-am simtit mai bine decat ma simteam inainte.
Ieri am fost la dr. si am aflat ca placenta e complet matura, bb a mai crescut un pic, colul a inceput sa se deschida siiiiiiii, vestea cea mai importanta, maine e ziua cea mare!!! Asta daca nu se intampla nimic azi, ceea ce nu prea cred. Am un bb punctual, se va naste exact cand e DPN-ul.
Si de cand am aflat trec printr-o gramada de stari - nerabdare, emotii, frica, panica, apoi reusesc sa ma linistesc putin, doar ca sa o iau de la capat. Trebuie neaparat sa-mi gasesc o preocupare azi, altfel nu stiu ce o sa fac pana maine dimineata.

Lili si bb Sergiu 40 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissi spune:

Io ma mai duk la munca, chiar daca am intrat in saptamina 37, si stau chiar full time.. eh.. am anuntzat in birourile din stinga si din dreapta ca in cazu' in care se aude vreun chiuit sa stie totzi ca sint io si mi s-a rupt apa, sau mi a sarit dopu' , sau oricum sa vina careva sa vada daca nu cumva nasc in birou, neasistata
Treaba e , ca am de gind sa merg la munca pina pot , adika fizic pot, inca, am luat 9 kg, iar baietzelul meu are deja 3 kg, si aproape o luna de stat la caldurika, sper sa nu fie nici prea mare , ca am hotarit sa nasc natural , cu epidurala...
in rest , toate bune, cu dormitu' stau destul de rau, si cu condusu' , ca mi s a cam acrit sa trag de covrig..Aa, si mai e ceva, acum la sfirsitu' sarcinii m am prostit la capitolu' cafea... si cola..
si precum banuiesc ca sint printre singurele care merg inca la munca, imi urez mie o zi usoara.. si puturoaselor bebici frumosi si o ultima perioada de sarcina frumoasa..

crissi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissi spune:

Io ma mai duk la munca, chiar daca am intrat in saptamina 37, si stau chiar full time.. eh.. am anuntzat in birourile din stinga si din dreapta ca in cazu' in care se aude vreun chiuit sa stie totzi ca sint io si mi s-a rupt apa, sau mi a sarit dopu' , sau oricum sa vina careva sa vada daca nu cumva nasc in birou, neasistata
Treaba e , ca am de gind sa merg la munca pina pot , adika fizic pot, inca, am luat 9 kg, iar baietzelul meu are deja 3 kg, si aproape o luna de stat la caldurika, sper sa nu fie nici prea mare , ca am hotarit sa nasc natural , cu epidurala...
in rest , toate bune, cu dormitu' stau destul de rau, si cu condusu' , ca mi s a cam acrit sa trag de covrig..Aa, si mai e ceva, acum la sfirsitu' sarcinii m am prostit la capitolu' cafea... si cola..
si precum banuiesc ca sint printre singurele care merg inca la munca, imi urez mie o zi usoara.. si puturoaselor bebici frumosi si o ultima perioada de sarcina frumoasa..
Crissi, 37+, Dr. Nayel

crissi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ada, multa bafta! Nu-ti mai face griji ca o sa fie bine, ai sa vezi!

Fetelor, toata noaptea n-am dormit. Am avut contractii, nici eu nu stiu cum sa le numesc dureroase sau nedureroase, ma rog balnde. Nu stiu la ce intervale au fost ca pana la urmatoarea contractie tot trageam un puiutz de somn si uitam cat fusese ceasul data trecuta. Oricum a fost cea mai lunga "sesiune" de contractii si tot trageam sperante... evident iar sunt dezamagita...

Lamuriti-ma si pe mine cum e treaba cu dopul asta gelatinos: adica eu sambata am pierdut ceva asa transparent, cam ca un cauciuc moale, alb-rozaliu, cantitate mica cam cat un bob de mazare. Eu am tras concluzia ca tre sa fie un inceput de dop. Si de atunci am tot asteptat si continuarea dar nimic. Pana azi dimineata cand am eliminat ceva moale moale, cu o consistenta mucioasa, de culoare galbena. Sa fie continuarea dopului sau doar o secretie mai ciudata? Ma iertati pentru detalii dar nu stiu cum altfel va puteam descrie ca sa ma ajutati si pe mine cu un sfat.

Andreea 38 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am vorbit cu Andutzy la telefon. Inca nu a nascut dar cred ca e chestie de 1-2 zile. Este in saptamina 39, deci este cam la termen. Zicea ca a pierdut dopul si este deja destul de dilatata. Probabil o sa auzim vesti de la ea curind

Crissi, cred ca s-a terminat deja materialul pentru statui, am citit eu asta undeva Chiar vrei sa te ia salvarea de la servici? Adu-ti bagajul de spital cu tine in portbagaj, macar sa nu te ia pe nepregatite. Noroc ca e spitalul aproape.

Lili, curaj pentru maine! Sa auzim vesti bune si de la tine. Hai ca imi place sa mai adaug cite o mamicutza pe lista!

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 25.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Androix- dupa parerea mea ceea ce ai eliminat azi ar fi dopul gelatinos. Eu cand am ajuns data trecuta la spital am avut dilatatie de 4 si simteam tot asa ca ceva nu e ok simteam ca sunt foarte murdara si chair ii spusesem medicului ca ma duc pana acasa sa fac un dus.La care razand imi spune ca voi naste in maxim o ora o ora jumate, nu ma mai duc niciunde in afara de sala de travaliu
Crissi tu cand ai avut um? eu am pe 30 august si ie imi ies doar 36 +( luni am avut 36 de sapt)) , mai calculez o data.
Si eu stau tot programul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

Felicitari noilor mamici!
Noi deabia maine mergem la control(maine facem 35 de saptamani).Ma apuca emotiile cand vad ca mai toata lumea naste!
Si eu am dureri ingrozitoare de spate si nu mai stiu in ce pozitie sa dorm....dar mai este putin...
Dureri de burta am doar uneori si contractii nedureroase seara...este foarte amuzant in ce fel burtica se tuguie iar formele lui bebica se disting din plin.
Ma bombardeaza cu picioarele sub coasta si in ficat de simt ca mor dar sunt fericita ca este activ
Sa auzim numai de nasteri usoare si bebei sanatosi

ANDRA si BEN STEFAN DNP15.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

crissi, sa mai pastrezi ceva din materialul ala de statuie si pentru mine !! Si eu sunt pe baricade, inca lucrez de pe la 9.30 pana pe la 17, adica aproape 8 ore, si am planuri sa vin pana la sfarsitul lunii mai daca totul va fi in regula!

Ba mai mult, zilele astea ar trebui sa-mi recuperez permisul si mi-am propus ca in week-end sa fac un drum (eu la volan, bineinteles, ca al meu barbat n-are permis) pana la Braila, la socrii, ca n-am mai fost de multicel. Insa totusi am zis sa-l sun pe doctor sa fac un control pana atunci, sa fiu sigura ca nu m-apuca nascarea prin Braila, ca au aia acolo niste conditii groazniceeeeeeeee.

Androix, la cum descrii tu, pare sa fie dopul, oricum nu-i obligatoriu sa nasti dupa ce-l elimini, pot trece cateva zile sau chiar cateva saptamanai pana la marea intalnire, iar dopul se poate reface bine-merci!

Mickyyy (36 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput