Mamici de mai-iunie 2005 (50)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Am vorbit acum cu Simonaeus si e bine, bebeutza nu are nici un gand de venire pe lume. Ea se simte foarte bine, si asteapta. Va pupa pe toate, felicita pe burticile ce au devenit deja mamici si le tine pumnii celorlalte burtici.
Margott, eu am durerile astea de multa vreme, cred ca e bebele ce apasa pe ligamente. Dar dupa ce faci cativa pasi, iti trece, nu?
Mihaela , Mara si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Gabitza, am vorbit cu dr si ma voi duce maine dimineata. Sper sa nu fie ceva grav. Pana acum m-am simtit bine si nu am avut nevoie de calmante.
Ma gandesc sa nu fi racit la burta, caci cu vremea asta....
Oricum DPN-ul meu este 10 iun, zic eu ca mai am timp pana vine bebe.
Margott

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

N-am facut o statistica, dar parca toate fetele au nascut mai devreme de DPN, nu a fost nimeni intarziat pina acum.

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 25.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Mihaela, ai dreptate, trec dupa ce ma ridic si fac cativa pasi, dar ma sperie ca au aparut brusc. Dar de dormit poti dormi pe spate, cu picioarele intinse? Eu nu pot.
Margott

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Mai dar cum ies un pic, gata un bebe... Pai, felicitari noilor mamicute. Sa fiti sanatoase si sa aveti bebei sanatosi. Si eu vreau sa nasc mai repede, ca parca nu mai pot, nu mai am rabdare!

38 sapt

beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Margott, intinsa doar pe o parte pot dormi, si amortesc si ma trezesc, si trebuie neaparat sa ma intorc pe cealalta parte.Pe spate intinsa de pe la 7 luni nu mai pot sa stau, ma sufoc.Sanatate maxima . Hai ca nu mai e mult si putem dormi(cand o sa avem timp) cum vrem noi

Mihaela , Mara si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

buna seara
De dureri ma pleng si eu si vreau sa se termine mai repede ,debea astept sa imi string puiul in brate.
Felicitari noilor mamici si la pui cei mici numai sanatate si sa fie mancaciosi si sa nu le planga pe mamici

Va pupic dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Felicitari Doro, Carolinah si Mstroe! Sa va traiasca bb-ii si s ava aduca numai bucurii!

Carolinah, deci surpriza ta se numeste Ana!

Fetelor, Anky ajunsese ieri la termen si parca azi nu a mai scris.

Margott, am avut dureri de care spui tu cam cu o luna inainte de nastere. Nu puteam sa ma ridic de pe scaun. De dormit pe spate, nici nu e recomandat si nici o graviduta cu sarcina avansata nu cred ca poate.

Pupici si multa sanatate!

Cornelia, mami de Stefan (4 mai 2005) si Maria (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Felicitari mamicilor si sa dea Dumnezeu numai bucurii si sa va bucurati de bebelusi.

Eu am intrat in saptamina 35...deja am emotii si vise ca nu o sa am lapte si ma apuca o frica de nastereeee. Chiar nu stiu de ce. Nu mi-am pregatit nici un bagaj pentru spital nimic, mai am inca lucrusoare de spalat.

Sint intr-o mare dilema ca nu stiu ce o sa facem cu Emma cind va trebui sa nasc, asta in cazul in care ajung la ziua programata pentru cezariana. Poate ma ajutati voi sa iau o decizie. Problema sta asa: imi doresc tare mult sa fie si Emma prezenta cu noi la spital...sintem numai noi 3 singurei, fara familie si vreau sa fim toti impreuna. Eu voi avea cezariana, deci tati va intra cu mine in sala numai pentru vreo 30 de minute, asta dupa ce ma taie si cind incep deja pregatirile dr. sa o scoata din burtica pe Diana. Dupa asta tati va pleca cu bebelusul in camera unde va fi spalat mai bine, cintarit etc. Problema e ca nu stiu cu cine sa o las pe Emma, sa zicem, jumatatea aia de ora pentru ca nu avem prieteni aici si pe cine cunoastem noi au si ei copii acasa, iar prietenii nostri sint la 200 km distanta. Imi doresc extraordinar de mult ca Emma sa ia parte la primele momente din viata surioarei ei, insa nu stiu cum sa fac. Stiu ca va fi greu pentru tati sa filmeze si sa faca poze cu Emma in brate, avind in vedere ca ajung acolo o jumate de ora mai tirziu. Chiar nu stiu ce sa fac.

Pentru mamicile de 2 ori...si eu am o frica de mor ca Emma va fi geloasa, insa stiu ca va trebui sa o implic si pe ea in activitatile surioarei (hranit, imbracat, spalat) ca sa nu se simta data la o parte. Tati va sta cu noi acasa o saptamina...maaaaxiiiim 2...deci voi avea ajutor. Deja o sa incep sa ii pun lucrusoarele celei mici (patut, leagan, toate chestiile astea) ca sa se joace Emma cu ele inca de pe acum si sa se plictiseasca de ele:), sa o las sa se joace cu hainutele surioarei si cu jucariile ei. Mi-e insa sa nu trecem din nou la biberon, mai ales ca Emma a scapat de el de la un an si 4 luni, deci de 5 luni bunicele. Ei, va fi cu adevarat challenging. Pina acum camera surioarei a stat inchisa...O sa o las deschisa, dulapurile toate deshise si daca e curioasa o las sa umble peste tot sa se obisnuiasca. Deja cadoul "de la surioara ei" e pregatit si il va primi ori acasa cind ajungem de la spital, ori la spital. ma gindesc ca logic ar fi sa o las pe Emma cu cineva acasa...sa ma dau peste cap sa gasesc pe cineva sa stea cu ea, dar uitati ca eu sint o sentimentala acum si nu prea pot sa gindesc logic:). Voi ce ati face in locul meu?

Eu ma simt f. bine, pina acum nu am nici un semn de pre-eclampsia, vremea vad ca tine cu mine (e destul de racoare pentru timpul asta) si nu am inceput sa ma umflu. Saptamina viitoare merg la dr si sper sa programam ziua cea mare atunci.

Pun si eu citeva poze de la baby-shower-ul meu pe care mi l-au tinut prietenii nostri ieri, de ziua mamei:). Si bineinteles ca si Emma a primit un cadou, nu numai surioara ei:).

Doresc fetelor care se apropie de momentul fericit mult curaj si copii frumosi si sanatosi. Va tin pumnii si va citesc in fiecare zi.

poze 1,poze 2,poze 3,poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Margott, cum te mai simti? Si eu am dureri cand ma ridic. Nici eu nu pot dormi pe spate. Ma panichez si eu si-mi vine sa-mi tin burtica, dar cand ma gandesc ca pruncul e deja maricel, imi dau singura raspunsul...Azi oricum ajung la dr si o sa-mi faca o echografie. Sa vad ce zice si el. Sunt tare curioasa sa vad cat a mai luat Ema in greutate, cand preconizeza dr.ca nasc..

Eu intru in sapt 36 joi. Bagajul de spital este 80%complet. Mai trebuie sa cumparam Pampers si vreau sa mai cumpar lenjerie pt mine. Ceva de "sacrificiu". Pompa de san nu cumpar pana nu vad cum sta treaba. Cineva aici spunea ca oricum la Elias au pompa de san. Daca o sa-mi trebuiasca si acasa, am sa rog pe cineva din fam. sa cumpere cat sunt la spital. Am Baneocin pudra si unguent. Pulberea este pt buricul copilului, dar crema? :) Se poate folosi pe taietura de la operatie?

mamicile care au nascut prin cezariana, v-as fi recunoscatoare daca mi-ati spune una-alta despre cum decurge o operatie, ce trebuie sa am la mine, cum este refacerea. Va multumesc!

Adina(+35)

Mergi la inceput