Mamici de mai-iunie 2005 (50)
Raspunsuri - Pagina 12
nelia spune:
Buna ziua la burticute si la mamici! Am intrat sa vad ce mai faceti si ce mai nasteti. Felicitari
Noi sintem bine, ne-am mai linistit un picut, lucrurile au inceput sa capete ritmul lor. Tudora are 4.300 kg si e un bebelus extrem de cuminte: doarme, maninca si murdareste multi pampersi... cam atit. E atit de linistita! Parca stie ca mamica ei trebuie sa o ajute pe surioara e mai mare sa se adapteze la noua situatie si la noua formula a familiei! Agata s-a mai linistit, dar tot are agitatia aia care nu e a ei si tot cauta sa atraga atentia facind prostioare. Am tinut-o acasa doua zile, am fost in parc cu bebe sau fara (cind dormea Tudora o lasam cu soacra-mea si eu ma ocupam exclusiv de Agata), seara ii facem impreuna baita si masaj si apoi o culcam si dupa aceea avem timp sa facem lucrurile astea si pentru „cea mare“. Cred ca totul va fi bine, astazi am dus-o eu la gradinita, i-am luat doua cutii de bomboane ca sa-si serveasca prietenii de acolo, m-am gindit ca asa se va simti mindra ca are o surioara mai mica si ca toata lumea o felicita si se bucura de evenimentul petrecut in familia ei. Duminica vrem sa-i luam trotineta, ca ea e fetita mare si vrea sa-i lase tricicleta lui bebe... are si bicicleta, dar nu e noua, e de anul trecut. Ea are nevoie de ceva nou, care sa-i ocupe timpul altfel de pina acum. Astazi, in drum spre gradinita, m-a intrebat daca ma voi gindi la ea cind voi fi acasa, cu bebe. Asa ii spuneam eu cind o luam de la gradi, ce ai facut astazi, lui mami i-a fost tare dor de tine si m-am gindit tot timpul la tine astazi. Nici la gradinita nu ar renunta, dar nici pe mine nu m-ar lasa chiar toata ziua cu bebe!
Mititica, asa ma induioseaza! Tare as vrea sa stiu exact ce e in mintisoara si in sufletelul ei! Numai asa as putea sa stiu exact ce trebuie sa fac ca sa o ajut sa inteleaga ca mami si tati o vor iubi la fel ca inainte!
Oricum, sint fericita cu problemele mele, vad ca fetele au probleme mai grave si sint obosite. Eu sint o fericita din alte puncte de vedere, bebelusul doarme mult, lapte am suficient si Tudorei ii place mult, mult de tot, de refacut se pare ca m-am refacut complet... Le doresc fetelor multa putere si bebelusi mincaciosi si somnorosi!
Cornelia – Agata (3 ani si 11 luni) si
Tudora (12 zile)
gabitzam spune:
Fetelor, am primit un SMS mai pe dupamiaza, dar acum am ajuns acasa si va anunt ca a nascut Nefertari ![]()
Freya are 3.5kg si 49cm.
Felicitari, Nefertari!!! 

Sa fiti sanatoase amindoua!
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 25.05.05
crissu spune:
Buna seara burtici,
Mi-a fost tare dor de voi si nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut cati bebelusi s-au nascut deja. Sa va traiasca fetelor si sa va aduca numai bucurii.
Despre noi ce sa va zicem..................nerabdarea ne macina si pe noi.
Am fost si la eco saptamana trecuta si fetita mea e cam micuta la 34 saptamani are doar 2 kg. Sper totusi sa mai stea in burtica si sa se faca si ea mai grasuta ca vioaie e nevoie mare
...........aaaaaaaaaaaaaaaaa si deja s-a intors cu caputul in jos gagica.
si are 136 batai de inimioara pe minut.
Mami, adica eu
, nu stau prea bine deoarece am orificiul intern al colului intredeschis, mai exact deschis pe jumatate (2 cm). Acest orificiu intern al colului e totuna cu colul?????
Si DPN-ul la stabilit putin mai devreme intre 17 si 25 iunie.
O sa merg si la consultatie la dr. Radoi vineri sa vedem cum stam....................sper sa fie de bine.
Sper sa reusesc sa va mai scriu.
Nastere usoara tuturor burticilor care sunt pe ultima suta de metri. Curaj ca pana acum suntem super bine...........bebei grasi si mamici care se refac repede.
Va pupa Criss si
35 saptamani
Florentina G spune:
Salutare!
Felicitari proaspetelor mamici, sa aibe bebei sanatosi, mancaciosi si norocosi!
Eu aseara am avut contractii care incepusera sa se inteteasca la 5-6 minute. M-am gandit ca se apropie momentul....am sarit repede in dus cu gandul sa ma pregatesc sa plec spre spital, insa cand am fost gata s-au oprit si contractiile!
Astazi am mers la controlul de rutina, doctorul m-a asigurat ca mai am cateva zile bune pana sa nasc, colul este deschis 2 cm, pozitia bebeului este favorabila...asa ca mai asteptam!
Acum pe ultima suta de metri au inceput sa ma pocneasca si pe mine poftele.....ma duc sa-mi cumpar ciuperci sa le frig pe gratar cu unt..si mi-e pofta de inghetata cu frisca si capsuni...
Va pupic pe toate!!!
Tina si
DPN 22 mai
pozele noastre
pengunica spune:
Ada74,Nefertari...felicitari si bebei sanatosi si mancaciosi!

ANDRA si BEN STEFAN DNP15.06.2005
Cornelia spune:
Nefertari, felicitari! Sa iti traiasca fetita! Sa se faca mare, frumoasa si desteapta!
Anky? Mai esti acasa?
Nelia, ma bucur ca ai asa fetita cuminte si ca si Agata e mai intelegatoare. Multa rabdare in continuare!
Fetelor cu bbi in brate deja
, nu ma lasati singura pe aici. Spuneti-mi si mie aveti probleme cu Pampers-ul nr. 1? Ce imi e clar e ca eu am probleme cu putzulica baiatului
. Face pishu si uda tot, inclusiv salteluta!!! Am mai intrebat in stanga si in dreapta si am inteles ca e mai bine sa ii asez putzulica in jos, ca sa nu mai am surprize. Ma straduiesc, dar tot degeaba! Mi-am pierdut de tot abilitatile de a pune pampers la bb mic? Se agita asa de tare cand il schimb, ca abia pot sa ii prind ariciul. Pai Maria cum o puneai asa statea. Puteam sa ii fac ce vreau. Stefan e ca un viermisor.
Va pup,
Cornelia, mami de Stefan (4 mai 2005) si Maria (2 iulie 2003)
Androix spune:
Nefertari, felicitari! Sa-ti traiasca fetita si sa fie cumintitca si norocoasa!
Anky cred ca e deja in focuri.
Io am o problema destul de naspa: de cateva nopti ma trezesc la 4:30 sa merg la baie si pana la 6:30 nu mai pot sa adorm. Apoi ma trezesc asa de obosita de zici ca sunt batuta... Sa vezi, vorba ta Cornelia, ce-o sa mai plang dupa somn...
Andreea
39 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
NewMami spune:
Mai dar ma uimeste cum apar bebeii astia, ca ciupercile dupa ploaie. Am vazut si eu la stiri ca a plouat cam mult in Ro in ultimul timp, dar chiar asa si cate trei bebei pe zi acolo la voi? 
Deci in primul si in primul rand vreau sa le felicit pe proapetele mamicute, sa va traiasca micutii, sa fie sanatosi, cuminti si sa va bucurati de ei.

Felicitari Doro76, Mstroe, Doris-Sirod,Alina Balan, Ada_74, Nefertari
Atat de mult imi ridica moralul cand aud ca majoritatea mamicutelor au nascut destul de usor si repede. Doamne da ca asa sa decurga in continuare pentru toate care am ramas inca burticoase.
Androix, lasa mama ca o sa vina si bebele tau, atunci cand crede el ca e timpul, nu te mai framanta si agita degeaba,ca o sa ai nevoie de toata aceasta energie cat de curand.
Loreen, capul sus si multa putere. Imi inchipui ca e greu dar nu trebuie sa disperi. Nu ai pe nimeni in preajma sa te ajute, ca sa mai ai si tu timp sa rasufli?
Anky, sper ca pana la ora asta sa fi deja cu micutul in brate, sa fi scapat cu bine si sa te refaci cat mai repede.
De abia astept sa aud vestea cea mare. 
Luni am fost la medic iar maine trebuie sa mergem din nou. Vrea sa ma vada de doua ori pe spatamana pentru ca am facut tensiune destul de mare si doctorul e cam ingrijorat. Nu stiu cum m-am pricopsit cu asta, ca de cand ma stiu am fost tot timpul sub tensiune iar de cand sunt insarcinata n-am mai baut nici cafea sau ceva cu cofeina. Intr-adevar ultima saptamana de serviciu a fost o nebunie, dar dupa weekend ar fi trebuit sa mai scada. Am avut noroc ca bebe e in regula, adica nu e stresat ca altfel nu ma mai lasa acasa. Mi-a spus ca daca mai creste ma interneaza in spital
si nu vreau ca mai am atatea de facut si nu am rabdare sa stau in pat.
Noi ieri am fost si ne-am tuns, facut suvite, ne pregatim de intalnirea cu bebe. I-am pus si hainutele pe categorii, acum mai urmeaza sa le spal. Sambata ii punem in camera si perdeluta si jaluzelele si e aproape gata. Problema este ca are deja atatea jucarii incat nu am loc sa le pun pe toate in camera lui. Asa ca va trebui sa le gasesc un alt loc.
Problema dormitului continua dar macar acum nu mai merg la serviciu. Contractii am inceput sa am din cand in cand iar uneori destul de intense incat ma si speriu ca o sa nasc in acel moment. Mi-as dori tare mult sa nasc pe 3 iunie, cand e si ziua nepoticei mele pe care o iubesc mult de tot. Si ea e singura la parinti, nici eu nu cred ca mai vreau un alt copil si macar asa chiar daca sunt departe sarbatorindu-si ziua in acelasi timp se vor gandi unul la altul si se vor simti mai aproape. Sper ca bebe sa vrea sa mai stea la caldurica pana atunci.
Va pup si doresc nasteri cat mai usoare si bebei sanatosi tutoror celor care urmeaza cat de curand.
http://community.webshots.com/user/newmami2005
NewMami &
Patrick
Mercedes spune:
Felicitari tuturor mamicilor care au nascut ieri/azi!
Despre noi pot sa va spun ca am fost ieri la ecograf caputul fetitei este foarte jos si desi am placenta praevia laterala caputul a ajuns in fata placentei.
Medicul deocamdata in aceasta situatie nici nu vrea sa auda de cezariana. M a chemat pe sapt viitoare la control sa vedem ce facem.
Sincer nici eu nu stiu cum ar fi mai bine. Medicul imi tot zicea ca avand in vedere cum sta bebe si daca nu se va ajunge sa preseze placenta capul lui bebe voi naste foarte rapid. Pentru mine acel daca conteaza foarte mult.
36+
Mickyyy spune:
Neata pe la pranz si de la noi.
Felicitari nefertari
. Sa-ti traiasca fetitza si refacere usoara!
Noi dupa ecografia de ieri am mers astazi la medic pentru un control de rutina si ceva analize. Si l-am prins in toane tare bune, desi nu-mi aduc aminte sa-l fi gasit in toane proaste la vre-un control, oricum ca azi parca n-a fost niciodata, pus pe glume, cred ca eram singura pacienta la momentul ala si se plictisea. Am fost la Municipal direct, si tot acolo voi merge si la urmatorul control (daca nu cumva nasc pana atunci), nu se compara cu nici o vizita la cabinet (unde-i mereu aglomerat, te tine 10-15 minute maxim si e deja obosit).
Asa, revenind, ca am luat-o deja pe aratura, la mine totul e super ok, col lung si inchis, bebitza pozitionat cum trebuie, nici prea mare nici prea mica pentru varsta ei si am primit si ok-ul sa plec la Braila in week-end daca vreau, pentru ca oricum n-o sa nasc prea repede. Iar daca tot am ajuns pana la spital, mi-am luat si trusa de epidurala, surprinzator costa tot cat anul trecut, adica 700.000 lei, deci partea cea mai importanta din bagajul de spital am rezolvat-o! Restul nici nu ma mai intereseaza, vata, pampersi, camasi de noapte gasesc eu la fata locului daca cumva nasc mai repede (desi doctorul zica ca nu-s sanse)!
Mickyyy
(36 saptamani) si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii