Mamici de mai-iunie 2005 (50)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

NewMami, multa sanatate!

Mickyyy, pt. cea mai relaxata mamica! Ma bucur ca totul e ok si bbica instalata comod.

Mercedes, mie imi suna incurajator ce ti-a spus medicul. Parca spuneai ca si prima data ai nascut normal. Poate e bine sa incerci, eventual pu epidurala, pt. ca in caz de urgenta sa intri repede la cezariana (dar sper sa nu se puna problema de asa ceva).

Androix, cam asta era ora la care ma trezeam si eu. Degeaba te sfatuim noi sa te odihnesti, ca stiu ce inseamna sa nu mai ai stare si somn.

EU azi am reusit s aii fac celebra "proba a suprului". Dupa 40 d eminute de supt (adica mie asa mi se parea) Stefan a reusit sa ia in greutate 7-8 g! De azi nu mai am nici un fel de mustrari de constiinta ca ii dau lapte praf. O s ail mai pun si la san, dar nu insist mai mult decat e cazul. Oricum, nu imi simt niciodata sanii plini, nu sunt durerosi, abia ies 2 picaturi daca incerc sa ma mulg.

Fetele cu bebei, daca mai aveti timp de citit, ii tineti cu caciulita in casa? Ca eu eram asa d eviteaza, pe Maria nu am tinut-o de loc (dar era iulie) si eram sigura ca nu ii pun caciulita nici lui Stefan. Socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ. Abia azi l-am lasat fara fesulet si sunt un pic ingrijorata, ca e tare friguros. Are manute, picioruse si nasuc reci tot timpul si urla din toate puterile cand il dezbrac. Baita partiala pe care o facem acum e tot un tipat... Ideea e ca in casa sunt 22 de grade, dar eu nu am curaj sa il tin in capul gol.

Pupici
Cornelia, mami de Stefan (4 mai 2005) si Maria (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ile spune:

Buna fetelor si felicitari celor care au nascut,sa le traiasca bb-ii!
Vreau sa va anunt,ca pe 8 mai ,am nascut prin cezariana, o fetita minunata, de 3300gr,50 cm jumate,scor Apgar dupa 5 min,10.
Sunt f fericita,dar si rupta de oboseala pt ca ieri am venit acasa si nu prea stiu de capul meu.
O sa mai intru sa va povestesc experienta nasterii mele,dar sa mai imi revin.
Doresc numai bine celor care sunteti in asteptare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bravo ILE!!!
Sa fiti sanatoase si sa aveti numai bucurii! Sa traiasca micuta si sa nu iti dea mare bataie de cap, sa fie cumintica si mincacioasa

Chiar ma gindeam ca nu avem nici o veste azi, nici o mamica noua. Cind ai timp, te asteptam cu povestea ta.

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 25.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Felicitari Ile!
Cornelia - din pacate desi sunt in partea de vest a tarii la noi inca nu se lucreaza cu epidurala. Asta e.....

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Felicitari Ile si tuturor mamicilor care au nascut!

Ieri ce mi-am zis daca tot ma doare soldul asa de rau hai sa incerc sa fac si treaba prin casa asa ca am bagat o de rufe, am calcat, am intins rufele, am facut mancare, doar doar m-o las durerea. Si spre surpinderea mea asa a fost. Probabil bebe s-a mutat in alta parte si mie mi-a trecut soldul. Copil cuminte!
Mai pe seara ne-am plimbat in parc mai incetisor ca pe mine ma durea abdomenul, apoi cand am ajuns acasa mi-am facut o si m-am pus in pat. Pai ce am putut sa adorm? Nici vorba... Ca au inceput turele... Si tot asa pana dimineata cand m-am trezit brusc strigand HELP, ma musca cineva de mana care ma urmarise prin toata Copenhaga si acum ma prinsese. Doamne ce vise!
Mai rezist un pic si gata, sper sa nu mai am vise din astea ciudate! Ce-or fi zis vecinii mei?

38 sapt si 4 zile

http://photos.yahoo.com/piticii2003

beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Felicitari Ile !!

Chiar, avem o gramada de mamici pe listuta, dar pana acum doar vreo 2-3 si-au facut timp sa ne povesteasca cum au nascut! Haideti fetelor, stim ca bebelusii va ocupa aproape tot timpul, dar acolo 10-15 minute nu gasiti si pentru noi sa ne povestiti cum a fost?! Mai sunt o gramada de mamici aflate la prima nastere care abia astepata sa mai afle cate ceva de la voi!

Mickyyy (36 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

fetelor, va multumesc de urari si felicitari celor care au nascut intre timp!

nu am avut timp sa citesc prea mult, dar mai recuperez eu zilele urmataore.

scriu mai telegrafic, ca deh, asta-i situatia.

am nascut luni 9.05 la ora 12:57 normal, as vrea sa spun ca cu epidurala, dar n-a prins deloc. a fost scurt (sub 2 ore), dar nasol. detalii nu dau. una peste alta sunt cam traumatizata psihic. sper sa imi revin.

pe de alta parte Ana este o dulceata si o cumintica, e mare si suge f bine si marti ne-a dat drumul acasa. evident ca a trebuit sa avem pt asta relatiile potrivite si banii potriviti, dar nu mai puteam sa stau acolo nici o secunda. noaptea de luni spre marti nu am dormit deloc. am avut in salon un bebelus f mic, care nu voia sa pape la san si a plans non stop. a fost groaznic... saraca mama si saracul copil, nu mai spun. si eu am fost varza, abia incep sa imi revin din oboseala, asa, incet, incet.

cam atat de pe aici ca astept sa vina asistenta de la dispensar, ca sa mi-o ia in evidenta.

va pup pe toate si mai vorbim.

nu mi-am schimbat inca semnatura. o fac si pe asta candva...

Editez ca am uitat sa va spun ca dr s-a ingalbenit la fata cand a vazut ca avea nod pe cordonul ombilical. am scos-o la timp. putea sa pateasca oricand ceva, exact ceea ce ma stresase pe mine in ulima perioada...
lina, cu Alina (12.11.02) si BB (DPN 9.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Nefertari, Ile, felicitari, multa sanatate voua si bebelusilor!
Androuix, sa stii ca am aceleasi simptome...la 3 jumate max. 4 ma trezesc, merg la baie si dupa aaia bantui prin casa. Daca stau in pat, in afara de durerea de spate si uitatul pe pereti nu ma aleg cu nimic...nu mai pot sa adorm si pace. Abia pe la 6 atipesc si eu. La fel ca si tine, nu pot sa stau o clipa... fac trasee prin oras, curatenie in casa, poate-poate am si eu un semn de nastere. Parca vad ca si la controlul de azi imi spune ca am colul lung si inchis. Nu stiu ce sa fac, mi-e frica sa nu ajung la cezariana ca si Ada 74. Nu vreau taietura pe burta.

Mygirl si Alexandra (39 sapt+)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Burtici, am si eu o nelamurire acum, la spartul targului: ce-nseamna "col scurt"? Ca pe mine a incercat sa ma sperie o doctorita echografista... ce-i drept, prin februarie i-a reusit manevra, si am stat ca proasta-n pat vreo doua luni de zile, asa aiurea-n tramvai.
Apoi am schimbat medicul, si m-a linistit, spunandu-mi ca am colul lung. N-am intrebat cati centimetri, ce-i drept. Insa in februarie aveam 3 cm (un alt medic mi-a zis tot in februarie ca 3 cm nu e deloc scurt, si ca as putea chiar sa merg linistita la schi).
Pana la urma, cat de scurt e scurt?

2 in 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cris, eu acum 2 saptamani (adica sapt 34+) aveam colul de 33 mm, nu mi-a zis nici ca-i scurt, nici ca-i lung, mi-a zis ca e ok, cu orificiul intern inchis. Dar parca se considera scurt sub 25 mm. Imi aduc aminte ca ne povestea sotul tau ca ai probleme si ca trebuie sa stai in pat.

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 25.05.05

Mergi la inceput