Mamici de mai-iunie 2005 (50)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Ada 74, Alina felicitari sa va traiasca bebei. Ce marisori bebei avem!! 4,100 WOW!!
au inceput si baietii sa apara.

Mickyy marisoara fetita! bravo!
Anky, multa bafta, te apropii repejor de fericitul eveniment.
Androix? unde esti?.

eu azi noapte nu am reusit sa dorm. am avut arsuri groaznice, dar dupa o pastila de rennie a trecut. si auzeam ca o bolboroseala!!! ca atunci cind iti chioraie matele, o fi fost stomacul, sau la bebe, habar nu am, ca eram chioara de somn. se poate sa fie de la bebe?? lichidul??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Ada74, Alina, felicitari mamicilor! Multa sanatate voua si bebeilor!

Anky, mai esti pe aici? Asa au fost si la mine contractiile. Nu le-am prea bagat in seama.

Mercedes, multumesc. Si eu am trecut printr-o experienta asemanatoare cu Maria. Am facut o depresie destul de urata. Cand am trecut la lapte formula, am fost amandoua fericite. Acum am zis ca macar sa incerc. Mi-am zis ca a doua oara nu mai ma stresez, dar am cam luat-o de la capat. o sa incerc si proba suptului, ca macar sa fiu impacata.

Va pup,
Cornelia, mami de Stefan (4 mai 2005) si Maria (2 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Cornelia,cit timp au tinut contractiile astea?.Dupa aceea ti s-a rupt si apa,la cit timp?.La prima nastere a fost cu totul altfel.

Anca 40sapt.+3 si Bianca Melissa 02.02.03

http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Felicitari la noile mamici! Puiuti mancaciosi si cuminti va doresc!
Anky si eu cred ca astea-s contractii la tine. Doamne ajuta sa scapi repede!
Loreen, nu stiu prin ce treci, dar iti doresc putere sa le duci.
Lucas, habar n-am ce o fi cu bolboroselile alea, da vreau sa-ti zic ca am cunoscut data trecuta la control o burtica de 36 de saptamani care zicea ca-i pocneste burta si nu stie ce este si nu auzea numai ea ci si lumea din jur.

Da voi unde credeti ca sunt? Iaca aici imi fac de lucru cu aspiratoru... Pur si simplu nu ma recunosc eu eram o nesimtita, acum cum vad o scama gata: dau cu aspiratorul in toata casa, spal cu mopul, o sa-l tocesc dreq , imi tot zic ca tocmai bine poate ma iau durerile da nu vrea, frate... Nu vrea si pace. Am momente cand zic ca ma calmez si las totul in voia sortii, ca prea am inebunit de tot si momente cand o iau razna

Andreea 39 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Anky, m-am trezit la 4 dimineata cu o senzatie ciudata. Pana pe la 8 aveam 3-4 contractii pe ora f. putin dureroase, dupa asta s-au inmultit si de la 9 le-am avut la 6 minute, dar tot f. putin dureroase. Nu mi s-a rupt apa! Si eu asteptam un semn, pt. ca la prima nastere intai mi s-a rupt apa. Am nascut la 11 fara 10.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Ma confrunt cu o deranjare la stomac,sper sa nu fie un semn de nastere.A mai patit cineva inainte de a naste asa ceva?
Contractiile dureroase in timpul sarcinii sunt la fel ca cele de nastere? Se pot deosebi cumva?

FIVULETZ DE 35+

Mergi la inceput

Androix, spor la curatenie ! Nu te mai grabi atat, ca ai auzit-o pe Loreen, ca ar vrea sa fie din nou graviduta si sa doarma!

Mygirl, tu tot nerabdatoare esti?

Laura-s, depinde de medic, de "obiceiul locului" etc. De la 100 euro in sus . Eu am dat 150 euro, cam mult, dar eram pregatita pt. nasterea cu epidurala.

Va pup,

Mergi la inceput

Denisa, poate sa fie, dar la 35 de saptamani sper sa fie vorba doar de un stomac mai sensibil. Eu la prima nastere, m--am deranjat la stomac in noaptea dinainte de nastere, iar acum, chiar cu vreo doua ore inainte de nastere.

Contractiile sunt un pic diferite. De obicei sunt mai dureroase si seamna cu cele d ela ciclu. Dar nici eu nu am reusit sa le deosebesc, avand toata sarcina contractii dureroase.

Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Cornelia,ti-au rupt ei apa la spital?.Ai nascut natural?Acum contractiile sint mai dese dar scurte,ma apuca groaza ca voi naste noaptea.

Numai bine

Anca 40sapt.+3 si Bianca Melissa 02.02.03

http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Anky, la mine contractiile durau cam jumatate d eminut. Mi-au rupt apa la spital si in 10 minute nasteam, surprinzandu-i si pe medici.

Poate ar trebui sa suni la spital.

Pupici

Mergi la inceput