Mamici de mai-iunie 2005 (50)
Raspunsuri - Pagina 10
laura-s spune:
Salut burtici si mamici,
eu sunt o mamica de iulie- august si imi bag nasul in capitolul vostru ca ma ajuta.
As avea o intrebare? cat e o nastere acum? Voi cat ati dat?
Multumesc anticipat pentru raspuns si va doresc sarcina usoara celor care mai aveti de tras si bebici sanatosi celor care ati nascut.
pupici,
Laura
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pitilau2004/my_photos
loreen spune:
Neata'
Nu mai pot...ma declar invinsa si in plin prag de depresie...
Azi noapte am dormit 2 ore si astea cu Delia calare pe mine.Ziua este cel mai cuminte bebelus posibil, doarme cate 3 -4 ore legate in patutul ei, papa bine si nu vomita.Cum vine seara, dupa baita, papa lapticul praf si dai agitatie pana ziua la care mai trage si niste varsaturi cu bolta...Aia mare mai vine si ea si pune paie pe foc...Spunea cineva, scuze ca nu mai retin cine, ca un psiholog poate ajuta acomodarea fratilor mai mari.Aiurea...am fost cu Bianca cu 2 luni inainte sa nasc si de pomana...manifestari are suficiente...nu fata de Delia ci in general cum se comporta prin casa...orice numai sa atraga atentia...chiar daca sunt lucruri negative in special...
Cornelia am lapte exact ca ICIL-ul. Mulg cate 150-200ml odata si ii dau cu biberonul ca sa fiu sigura de cat papa.Cu mancatul ce sa zic...Mie pediatra mi-a spus ca tot ce este crud provoaca deranj copilului si asta am vazut-o , fara sa stiu , cand am mancat niste rosii cu gratar in spital, aduse de acasa nu de la ei.A doua zi Delia a avut mare parte din scaune diareice...
La Bianca am avut tot asa mult lapte, insa transparent...Acum are culoare...
As vrea sa mai fiu gravida, cam pe la 5-6 luni, sa
pot dormi macar o noapte de la cap la coada sa-mi pot reveni cat de cat...
M-am luat cu ale mele si am uitat sa urez bun venit noilor mamicute si copilasilor lor...Sa le dea Dumnezeu numai lucruri bune...
Loreen, Bianca(15.10.96) si Delia 26.04.2005
mygirl spune:
Va anunt ca la ora 13.55, Ada 74 (Lili) l-a nascut pe bb Sergiu - 3,800 Kg. Nu am mai avut rabdare sa astept un semn de la ea si am sunat-o eu...mi-a spus ca a nascut prin cezariana, ca nu s-a dilatat colul cat trebuia. Acum era destul de bine, inca nu ii trecuse efectul anesteziei (rahie). Maine asteptam mai multe detalii...
Felicitari pentru noua mamica, si ptr BB Sergiu!!!! Multa sanatate si noroc in viata

Noi deocamdata nu avem nici un semn. Am facut curatenie, am atarnat stelutze fluorescente la lustra si asteptam....astazi implinim 39 de saptamani.
Mygirl si Alexandra (39 sapt)
Poze
gabitzam spune:
Bravo, Lili! 

Inca un flacau voinicutz! Felicitari! Sa fie sanatos si mincacios, sper sa-ti revii repede si sa te intorci aici sa ne povestesti!
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 25.05.05
anky spune:

FELICITARI ADA 74,multa multa sanatate va doresc si tie si bebelusului.Sa creasca mare,fumos si voinic.
Eu am acum niste dureri sub burta ca la ciclu cu intreruperi,sper sa nu mai dureze mult.
Anca 40sapt+3
si Bianca Melissa 02.02.03
http://community.webshots.com/user/anky2100
blackpanterro spune:
Buna fetele,
mai imi bag si eu nasul pe la voi ca s-ar putea sa nasc si eu in iunie - DNP este 4 iulie.
Felicitari tuturor noilor mamici 

Nu imi vine sa cred ce repede merge, in 11 zile din mai au nascut 16 fete.WOW!!!!
Am si eu o intrebare, se poate ca, contractiile BH sa fie dureroase?Nu o durere imensa dar oricum sesizabila.
Adriana si Aidan 32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
gabitzam spune:
Anky, nu o fi un inceput de contractii?
Adriana, mi s-a intimplat si mie uneori sa am contractii asociate cu o durere, de obicei cind fac ceva efort, cind ma zgaltaie masina sau merg mai mult pe jos. Dar dadeam vina pentru durerile cu pricina si pe ligamente.
Am citit pe alt topic ca la Mamaruta s-a aminat pe 13 nasterea, daca am inteles eu bine. Poate apare sa ne zica despre ce e vorba.
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Burtici&mid=9189&cid=14896" target="_blank">Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 25.05.05
blackpanterro spune:
Asa simt si eu o durere intepatoare, nu simt deloc strangere si nu tot timpul, poate 1-2 ori la zi.Se intampla cand stau mai mult pe scaun sau cum spui tu, Gabi,cand ma zgaltai in masina.
Adriana si Aidan 32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
Mickyyy spune:
Hop si eu, tocmai am aterizat de la ecograf.
Toate's bune si frumoase, bebitza e ca de obicei un pic mai mica decat ar trebui, adica in loc de 13 iunie mi-a mutat pe 18 iunie DPN-ul, e deja cu capul in jos, nu maia re nici circulara de cordon, placenta e ok, colul e lung si inchis, asa ca slabe semne de nascare in viitorul apropiat!
Si sa nu uit, are 2.700g, adica bine pentru varsta ei, mai are timp sa puna inca 1kg pana la nastere!
Ada, felicitari
si refacere usoara!
Mickyyy
(36 saptamani) si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii