FIV 34
Raspunsuri - Pagina 8

ardit spune:
lulico cu mama ie naspa, naspa pentru ea, naspa pentru noi, dar nu vreau sa deprim asa ca nu intru in detalii, cert este ca voi face FIV in toamna cu denisa p. Ma gandeam la un moment dat sa fac laparoscopie in ideea ca poate dl.T poate sa-mi desfunde trompa nesectionata (in ideea ca poate nu o sa mai fie nevoie sa fac fiv si raman natural prin trompa desfundata) dar cum intre timp am tot urmarit subiectele de laparoscopie si am vazut ca de fapt nu prea s-au desfundat trompe ci doar s-au verificat... nu stiu daca mai fac lapa! Ar mai fi varianta reconstructie tubara, dar... denisa se jura ca creste riscul de SE pe o trompa refacuta intr-un organism cu antecedent de SE, asa ca.. iaras nu stiu...
acum strang bani, sper sa reusesc sa acopar suma, si stau pe bara, ar fi si niste analize de facat dar mi-e cam lehamite, si niste hormnale ca sunt cam vechiute de vro doi ani de cand am facut fiv-ul
lachi fata, io te-am vazut si iesti bine, nu stiu cate kile aveai, da mie mi-ai placut!

ardit spune:
paciento nu-i musai lapa, poate eventual doar o histeroscopie sa vada daca nu ai vre-o aderenta la intrarea in uter, sau in uter, care ar putea sa impiedice ET-ul sau implantarea, in ceea ce priveste endometrioza parca am auzit ca un ciclu foarte foarte abundent si cu dureri foarte mari ar fi un semn pentru a fi banuita ca ai endometrioza. Dar acelas simptom (ciclu abundent) poate sa insemne si altceva

ceciserban spune:
Lachi esti super misto asa cum mi-am imaginat.Si catelul e bestial.Eu sunt asa bleaga ca nu am reusit sa pun nici o poza.In schimb am luat-o razna decand intru asa des.Am reusit sa intru in polemici cu o tanara aspiranta.Asta e daca vorbesc prea mult,mai bine nu raspundeam la subiect.Iti explic mai pe larg intru-n PM despre ce-i taina.
Te pupic.
cecilia

RaluD spune:
Mey, pai eu va citesc de mult.
Am citit de catelul tau, Lachi, da' pana acuma nu-l vazusem la mutritza.
Pacienta, Ardit spune bine.
Laparoscopia e o investigatie utila, iar daca ti-e frica de ea, fii atenta, vezi la Endometru ca s-ar putea sa ramai gravida de frica.

iliuta spune:
Fetele, Salut.NU MAI STIU CE SA FAC.AM VRUT SA FAC FIV IN SPANIA.AM GASIT O CLINICA DESTUL DE BINE LA PRET, DAR...............IMI FAC PROGRAMARE PESTE UN AN.CINE NAIBA MAI ARE RABDARE UN AN?
O SA SUN LA TIMISOARA PANA LA URMA. SPER SA NU PLECE DOCTORUL IN CONCEDIU IN AUGUST.SA-MI FAC MACAR ANALIZELE SI MA INTORC IN OCTOMBRIE.FETELE VOI STITI CE-I AIA SA FII DISPERATA?CRED CA NU, SIGUR.
DOAMNE...............
FLORINA CE FACI?ESTI BINE?
VA PUP PE TOATE.
podariumihaela

VIOI74 spune:
Mai fetelor nu stiu ce are DC-ul asta cu mine, ca din 3 mesaje pe care le scriu, 2 din ele se sterg;
Sa stiti ca va citesc, si astept vesti bune de la voi; Mai ales de la nounou care are o saptamana de la ET; sa ne spui cum te mai simti;
Ardit, si eu am fcaut laparo pt desfundare de trompe, dar din pacate s-au infundat la loc; eu zic sa-ti incerci si tu sansa ta; adica sa faci laparo ca e mai putin cvostisitor si e o operatie usoara; apoi sa incerci chiar din prima luna sa ramai insarcinata; si daca in 2-3 luni nu ramai natural, apapoi sa te gandesti la FIV.

nounou spune:
Buna seara, fetelor! saru'mana ca va mai ganditi si la mine uneori!
Nu sa va zic ce fac, adica ce simt, din ce in ce mai des ma gandesc ca e atat de putin probabil sa se intample ..; nu am nici un simptom, n-am pete maronii, n-am sanii umflati, nu ma doare burta (din ce in ce mai rar niste crampe); oare o mai fi vreunul viu inauntru?
in schimb mi-e fundul ciuruit de la nesuferitul de progesteron injectabil, sunt niste injectii groaznic de dureroase.
Astept cu incordare maxima sa mai treaca o saptamana ...

crinuta71 spune:
Lauion,Lachi si Ceciserban va multumesc pentru raspunsuri si incurajari. Nu stiu ce m-as face fare voi, fetele, de aici.
Crinuta

ceciserban spune:
Nounou nu te descuraja iti tinem pumnii o sa vezi ca Dumnezeu o sa te ajute,trebuie sa crezi ca macar unul mai e acolo.
Crinuta asta-i cel mai fain aici pe forum ca avem grija una de alta,ca cine poate intelege mai bine situatia noastra decat fetele de aici.Multa bafta si sa-mi zici daca pot sa te ajut cu ceva.
Lachi pe unde umbli sa nu-mi zici ca ai dat fuga sa vezi ce face Monica la munte?
pupici
cecilia