FIV 34

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

N-am dat nici o fuga la nici un munte,...desi tare mi-ar fi placut sa-l iau pe javrone si sa dau o fuga la mama la Brasov.... da' uite ca tot nu apuc, imi raman o groaza de treburi pe week-end si nu pot sa le las asa...
Eu n-am mai zis nimic, pentru ca eu nu am calculator si internet acasa, am avut dar le-am desfiintat si poate daca oi ramane gravi o sa le reinstalez, ca nu o sa pot fara voi.
Acum am venit pana la birou, ca tre sa fac 4 referate pentru masteratul asta la care am chiulit tot semestrul si luni vreau sa le predau...si uite ce fac eu: stau pe dc in loc sa scriu referate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Nounou iti tin si eu pumnii!
Cecilia: Multumesc mult pentru raspuns si sustinerea morala.
Va pup pe toate fetele
Crinuta

Mergi la inceput

Iliuta, dar tu nu esti in Romania? De ce sa faci fiv in Spania? Fa-l mama in Ro si nu te mai nelinisti!
Moni sper ca aveti vreme frumoasa la munte si mai sper sa ne vedem si noi pana te internezi....te pup dulce; ai vazut ce filmulet misto a pus lulu la mamici de iulie august? Cu bebeii intrauterin? Ca activitate au, n-as fi crezut, pai ei chiar nu se plictisesc acolo...

Luli hai odata la Bucuresti sa-ti faci analizele, pana nu s-o incalzi prea tare, daca va fi foarte cald sa-ti iei o gentuta termoizolanta cu tine neaparat! Daca nu ai iti fac io rost de una.

Pup toate fetele si ma duc acasa. Nu am scris nici macar un rand pentru cele 4 referate...asta e n-am nici un chef...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Lachi eu ieri am reusit sa-l plimb pe javrone putin dar tot prin oras ca la munte nu cred ca ajung prea curand.Te pupic si sper sa ai mai multa bafta azi cu referatul.

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Gata Lachi ne-am intors si am avut vreme buna sa sti si am fost si cuminti, doar am poftit la papanasi si sarmale si bineinteles ca am mancat. Ce zici tu de o intalneala vineri cand venim la dna dr eu si Luli?

Nounou nu trebuie sa disperi nici eu nu am avut nici un simptom in cele 14 zile decat o pofta nebuna in a 12 zi de muraturi si uite bocanila s-a instalat in burtica. Hai curaj fata frumoasa.

Denisa73 ce mai faci? Ne plimbam si noi acum pe ultima suta ca pana acum am stat tare cuminti, dar nu exageram stai linistita. Ai grija de bebita.

Dupa cate vedeti noi nu prea avem somn

Monica si bocanila de 32 sapt din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor,
Nounou, tinem pumnii in continuare si te asteptam cu vestea cea buna!

Moni, sigur ca da, cu cea mai mare placere! Doar sa-mi spui ora la care mergeti. Si mergeti acolo langa mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Da Lachi acolo langa tine la 18.10 suntem prezente. Daca da te sun eu cand ajungem acolo in jur de 18.00.
Pupici

Monica si bocanila de 32 sapt din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva47 spune:

Fetelor am si eu o mare rugaminte la voi!!!
ce parere aveti despre clinica SABYC? A lucrat cineva cu ei ?
sunt seriosi / ce stiti ?
astept un raspuns de la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

Eva47, Sabyc-ul este cea mai scumpa clinica, de ce ai ales-o, in primul rand? Eu am facut in decembrie FIV+ICSI la Sabyc (nereusit), iar acum 10 zile un trasfer cu embrionii pe care ii mai aveam congelati. Tot in decembrie Nicole74 a facut FIV+ICSI, prima incercare - reusita.
Din punctul meu de vedere sunt avantaje si dezavantaje, astfel:
- avantaje: stimulare mai usoara, adica nu se incepe cu inhibitie totala a hipofizei, dupa care stimulare intensiva cu menogon, ci se controleaza ciclul cu anticonceptionale, se face o stimulare mai usoara, iar ovulatia este controlata spre final, astfel incat punctia si ET-ul sa fie fix la data la care vin doctorii in tara. Numarul fiolelor de menogon este redus cel putin la jumatate fata de protocolul de la Medsana sau Giulesti, deci organismul este mai putin agresat (e cam singurul avantaj, major ce e drept)
- dezavantaje: nu sunt foarte rigurosi la analize (adica cam trebuie sa stii tu ce ai de facut: zoonoze, hepatita, HIV, RH, etc); monitorizarile pe parcusul stimularii nu sunt prea dese (cam 3, mie mi s-a parut insuficient), organizarea este destul de vraiste, cu igiena sunt cam la limita (nu indraznesc sa spun mai mult); pretul (care nu include medicatia, analizele hormonale de dupa inceperea tratamentului) = 3000 euro, indiferent daca e ICSI sau nu.
Despre performante nu-ti pot spune prea multe, ei fac cel mai mult FIV israeliencelor cu ovocite de la tinere romance, precum si la romi.
Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Nounou sper ca esti mai bine ,cum a zis si Lachi iti tinem in continuare pumnii si te asteptam cu vestea cea mare in curand.Pupici.

cecilia

Mergi la inceput