FIV 34

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Fetelor
Mi-a stricat sotul caseta cu operatia! O parte nu se mai vede. Acum, daca o sa pot veni la Bucuresti (la Medsana) sa fac FIV cu alt medic, va trebui sa ma operez din nou?
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Seara buna fetelor.
Ma mancau mainile si am intrat pe DC acum ca la servici... nu am avut timp .

Lachi - da ai dreptate nu stiu de ce dar datorita vocii te credeam tunsa scurt ca asa ... si eu mai sunt "zuzi" si cateodata mai sperii lumea, no problem da' si eu am parul lungut si nu ma hotarasc sa-l tai.

Lauion - eu am fost la echo si mi-a spus ca sunt OK. Nu am chisturi (doar unul mic mic pe care il aveam si inainte de FIV), endometrul mi-a spus ca e ok, nu inteleg insa ce e cu scurgerile astea ciudate de-mi vine cadeodata sa-mi iau lumea-n cap si sa ma tot duc....dar apoi ma asez asa cuminte si ma linistesc ca de mi-o trece odata si odata

Moni si bocanila cel dragalas - sa stiti ca poftesc de zor la sarmale si papanasi.
Parca mi-e pofta si mie da'mai iau o pauza. Am inceput sa merg la sala si sa tin regim ca altfel ma fac cat casa poporului .

Ardit tu ce mai faci draguta? ce mai face mama ta?

Ceci gasisi menogon? sa stii ca si eu am avut prolactina putin marita, si Moni a avut-o dar a fost OK pana la urma. Acum depinde ce inseamna la tine "marita".

Gata va pup si seara placuta,

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pacienta spune:

Buna fetelor
Am si eu o intrebare. Am urmarit subiectul FIV si am observat ca unele fete vorbesc de laparoscopie inainte de FIV. Mie aici doctorita mi-a spus ca laparoscopia (intentionata pt endometrioza) nu este necesara in FIV. De ce este recomandata laparoscopia in FIV, poate sa imi spuna cineva? Eu am facut un FIV si nu mi-a reusit. Embrionii au avut calitate f buna dar dupa ce mi-au fost introdusi mi-a venit ciclul. AS vrea sa fac un FIV din nou luna care vine. Care sint simptomele endometriozei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Nu trebuie sa faci laparoscopie pentru FIV. Multe fete au facut laparo ca sa descopere/remedieze eventualele probleme de fertilitate, pana sa ajunga la FIV.
Deci sunt doua chestii separate.
Daca ai probleme, ai putea face o astfel de investigatie, ca sa afli care e baiul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Hai salut fetitele!
Mey Cecilia, io nu ma mai joc cu tine sa stii!!! Pai ce-i aia 1,63m si 53 de kg? cum iti permiti? Si mai si postezi sa vada toata lumea ca ai dimensiuni (proportii) ca la carte??
Sper ca stii de gluma... pai esti super bine, numai buna de ramas gravi...daca o sa te mai ingrasi putin n-o sa fie bai si o sa ajungi garantat la greutatea dinainte! Io,...1,78m, avusei in apogeul meu (acu vreo 3 luni) 83 kg, de am crezut ca o iau razna, nu mai incapeam in nimic si am reusit sa ajung acum la 77-78...as vrea sa ajung macar la 75 inainte de marele eveniment, dar se pare ca dupa o anumita varsta, negocierile cu propriul corp sunt mai dificile....

Raluca da tu de unde stii ca-i maidanez? Ca asa e! Mi l-am insusit cand avea 2 luni din sanul familiei lui din fata de la Intercontinental... da... zic unii, ca ar fi trecut in fuga un brac sau un pointer prin neamul lui... oricum mama lui era roscata si toti fratii negrii...mai, da' e caine, latra, nu musca ( ca-i fricos), e bun pe post de sonerie, alarma si, unii cred ca-mi pazaste si masina, da' n-am baza in el, e genul de caine pe care daca-l lasi sa-ti pazeasca masina risti sa nu-ti mai gasesti masina ci doar cainele cumintel, in locul unde a fost parcata masina....
Hai ca azi sunt in toane super...si va doresc si voua o zi superba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

'neata dragutelor, in Buc a iesit soarele si vine si week-end-ul!!

Ce e aici concurs de frumusete, vad ca toate vreti sa slabiti... regim, mers la sala, cred ca va trebui sa ma urnesc si eu ca vreau sa raman in gasca!

Luli, nu stiu ce sa iti spun si eu am aceeasi problema scurgeri rosu-maronii si nu prea am aflat de la ce ar putea fi. Eu am avut ovarul dr. micropolichistic si inainte si n-am patit niciodata asa ceva ( e adevarat ca acum sunt amandoua) ! Acum insa se presupune o dereglare hormonala mai pronuntata dupa pierderea de sarcina. Oricum Ancar mi-a spus clar pana nu rezolv cu asta nu putem face nimic asa ca m-am hotarat totusi iau Diane, pe care mi le-a recomandat si acum 2 luni dar am refuzat ca am zis ca poate se rezolva fara. Sa imi spui si mie tie ce iti spune, te rog...

Crinuta, ce e aceea deprimare! Capul sus si pieptul inainte ca o scoatem noi la capat!

cate o la toata lumea,

Mergi la inceput

Crinuta, pai daca lasi copiii sa umble cu casetele video....!
Nu-ti fa nici o problema, nu mai faci nici o laparo, dar ai mare grija de rezultatul scris pe care ti l-a dat dupa laparo, acolo scrie tot ce s-a facut si o sa vii cu foaia aceea de la iesirea din spital.

Fetelor e bine daca mi-a iesit anti Listeria negativ?
Ca nu mai am rabdare pana marti cand merg la doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Lachi nu m-am suparat stai linistita,chiar aveam nevoie de o gluma.Acum ca am aflat ca nu-i asa mare problema cu Prolactina decat atunci cand nu ai ciclu,nu ovulezi m-am mai linistit.In legatura cu dimensiunile eu intotdeauna am fost ``schilo``,dar sincer nici nu mai conteaza daca ma ingras ca o sa le dau eu jos cumva,important e sa iasa .Azi am mai luat si alte analize si nici eu nu prea stiu daca e de bine sau nu ca si la mine la toate scrie negativ,sau in limite normale.Dar nu ma mai gandesc ca innebunesc de tot pana merg la dr. si pana pe 1 iunie cand merg la Bucuresti mai e destul......
Luli ``marita`` la mine e 1025,si pe buletinul de analize de la Medicover limita e 637.Sper sa nu fie o asa mare problema mai ales ca ginecologul meu cerde ca e clar de la stres pt. ca am mers si azi la monitorizare eco si in ziua 13 azi erau mai multi foiliculi dar unul mare de 19mm,ea considerand ca este ovulatie,deci nu ar trebui sa-mi fac probleme pt. stimulare.Acum nu stiu bce sa mai cred o sa incerc sa fiu pozitiva sa nu ma mai stresez ca atunci creste si mai rau si sa astept sa vedem ce zice dr.Protopopescu cand merg la Bucuresti.
Crinuta nu mai fi suparata si stai linistita ca toate avem momentele noastre deprimante,important e sa ne revenim si sa fim si mai hotarate sa reusim.O sa vezi ca va fi bine pt.toate.
Fetelor azi vorbesc cu DR.Protopopescu si daca imi da unda verde maine 0 sun pe doamna Szabo sa-mi aduca Menogonul.
MULTI MULTI pupici....

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Lachi ,e foarte bine ca ti-a iesit listeria negativa.fata

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Sar'na Danezo!

Mergi la inceput