FIV 34
Raspunsuri - Pagina 6

lauion spune:
Luli, bine ai revenit! Asa e cu DC-ul si eu cam sunt dependenta de DC si incerc sa ma mai temperez, dar cand am timp tot intru sa vad ce mai spun fetele si o veste buna imi mai da si mie curaj!
Despre mine ce sa zic n-o duc prea grozav, organismul meu nu vrea sa isi revina si gata! M-am ales cu o dereglare hormonala de toata frumusetea care a dus la sangerari si chisturi pe ovare, drept pentru care drumul meu e mai ocolitor putin... trebuie sa scap intai de asta si apoi sa vad ce mai fac, stii tu cum se spune: 'un necaz nu vine niciodata singur'! asa ca...
Bafta la control, sa fie totul bine !
Denisa, ma bucur ca ai mai trecut pe la noi, chiar ma intrebam ce mai faci.
Si daca e sa ne laudam cu cateii nostri si eu am o catelusa simpatica foc, pe care am gasit-o acum cateva saptamani pe un camp si am adoptat-o, e o combinatie de caniche cu bishon noi ii spunem canichon!
Crinta, la Medsana toata povestea dureaza cam 4-5 sapatamani de la prima injectie (diphereline pana la ET). FIV+ICSI = 2400 EUR + vreo 500 EUR medicatia daca o iei din Ungaria.

Kariris spune:
Buna dimineata fetelor,
Lauras pai n-o mariti pe Canichon?
Daca da, cand va fi momentul sa ne ai in vedere...ai vazut ce mandrete de catel am! Azi mai pun niste poze cu el mai frumoase!
Fetelor va pup si... la treaba!

lauion spune:
Lachi, momentan o mai las sa se bucure de adolescenta are vreo 7-8 luni, dar mersi pt. oferta te am in vedere! Oricum sa stii ca e mititica de statura si e alb- crem, dar cine stie poate facem niste dalmatiei pana la urma...
Mai voi stiti cand vine vara, ca eu nu mai pot cu vremea asta!

ceciserban spune:
Moni si Luli merci mult pt. raspunsurile voastre.Lachi mi-a trimis deja nr. doamnei Szabo si o sa o sun si eu.Sper sa mai gasesc,ca daca nu am incurcat-o cu Puregonul sau ce o mai fi.Multi pupici pentru toate.
Crinuta tu ce faci te-ai decis unde vei face?
cecilia

Kariris spune:
Luli, io stiu de ce ti-ai imaginat ca sunt tunsa scurt: pentru ca am vocea foarte "subtire", pentru ca sunt "apucata" si vorbesc "fooarte frumos". eu stiu ca sunt impulsiva si putin "dusa".
Dar vezi cat de mult inseala aparentele? Cine ma vede, bineinteles, in somn daca se poate sau tacand din gura, zice ca-s cumintenia intruchipata. Parul lungut, port si fusta si tocuri si totusi sunt mai baietoi decat multi baieti...Am vrut sa pun azi niste poze superbeton cu Lucky, dar nu am reusit ...si erau relevante nu ca astea care le-a facut un coleg de-al meu la misto....mi-a scos cainele aerodinamic si deformat in ele!
Va pup pi toate absolut! Ce vreme nashpa are Moni la munte!
Sa speram ca nu raceste si sa mai stea si pe acasa. Eu nu stiu ce a apucat-o cu plimbarile astea acu' sa-mi dea mie emotii! 8 luni si ea e non-stop pe meleagurile patriei!
Vedeti fetelor, ce bine e sa fii graviduta? Stai acasa? Te plimbi...esti rasfatata.... VREAU SI IOOOO!

ardit spune:
cecilia eu am luat puregon pentru FIV, nu stiu daca-i mai bun sau mai rau, cert este ca dupa el nu m-am ingrasat, ci am slabit cateva kg, nu eram grasa, dar mi-a placut sa am cateva kg in minus
crinuta teoretic sotzul nu ar fi nevoie de el decat la o spermograma si la momentul prelevarii spermei pentru fecundare, nu fetele?

ardit spune:
lachi frumoasa
luli imi pare tare bine sa aud ca esti bine, si eu sufar de drogul DC
moni pup pe burtiq

ceciserban spune:
Ardit nici eu nu sunt grasa am 1,63 si 53kg dar nu asta cu ingrasatul ma streseaza cel mai tare ci cat costa Puregonul si daca e eficient.Acum nestiind ce sa mai cred am sunat dr. dar de abia maine voi vorbi cu ea ca azi nu s-a putut,si voi stii de care sa iau,ca nu stiu ce sa mai cred.Azi mi-am luat o parte din analize si iara am Prolactina mare,simt ca innebunesc.De aceea nici nu stiu daca imi va face stimularea in situatia asta,pt. ca am luat 2luni Dostinex si tot nu a cedat.Stie cineva daca se face stimulare si daca sunt sanse de reusita cu prolactina marita,ca deja iara m-am deprimat.De aceea as vrea si sa intreb dr. inainte sa vorbesc cu doamna Szabo,ca cine stie poate nu-s bune astea in cazul meu sau cine mai stie....
Va pup dulce pe toate
cecilia

crinuta71 spune:
Multumesc de raspunsuri Lauion si Ardit.Cecilia inca nu stiu ce am sa fac. Oricum am sa va spun cand ma hotarasc. Astazi nu pot sa ma gandesc la nimic, sunt cam deprimata. Asa patesc eu cateodata.
Va pup pe toate, Crinuta

RaluD spune:
Lachi, ce caine frumos si ascutit ai!
Am zis bine, nu?
Pe bune, e super-haios.
Da trebuie sa te dezamagesc... nu e maidanez, mai, ala e brac.
Sau macar unul dintre parinti era si el seamana f bine cu ala.
Mai, abia astept sa va iasa FIV-urile... Vreau s-o conving pe cumnata mea sa mai faca unul tot la Medsana, cu dr Protopopescu. Si sa-i dau ca exemplu bebelusii vostri.