FIV 34
Raspunsuri - Pagina 5

ceciserban spune:
Crinuta si eu ca si Steliana am auzit lucruri nu foarte bune despre centrul din Cluj de aceea m-am decis sa ``alerg`` la Bucuresti.Ai putea face cum a zis Lachi.Cu 200euro in plus sau in minus cat e chiria tot acolo esti si daca vrei poti veni cu noi cu masina la Bucuresti,poate facem amandoua in aceiasi luna FIV.Sincer eu nu recomand nimanui Clujul.Oricum tu si sotul decideti,bafta oriunde vei face.
Monica merci mult mi-ai luat o piatra de pe suflet ca ma gandeam ca va trebui sa o iau de la capat.Asta e poate ca in sept. sau oct.e mai bine.
Lachi in legatura cu injectiile am vrut sa te intreb cum se procedeaza.Am vazut ca sunt mai multe ``modele``.Care sunt mai bune?Ai dreptul sa alegi tu cu care vrei sa faci stimularea sau iti zice ea cu care trebuie sa faci.
pupiciciiiiiiiii pentru toata lumea
cecilia

Kariris spune:
Cecilia, eu am auzit ca sunt mai bune Menogon, dar nu se prea mai gasesc. Sunt si mai ieftine (pana in 400.000 lei/fiola), ce se mai gaseste pe piata este Puregon la 1.200.000 lei/fiola si acesta se mai recomanda, dar este mult mai dureros si mai scump, este sintetic si fetele spun ca s-au ingrasat rau de la el; eu mi-am procurat menogon; nu are nimic doctorita impotriva sa faci cu menogon, pentru ca efectele sunt aceleasi (se folosesc in acelasi scop ca si puregonul).
Am auzit ca in loc de menogon, va apare Humegon sau Menopur care-i acelasi lucru dar nu stiu la ce pret. Si cu medicamentele ar trebui sa te cam grabesti, pentru ca daca ajungi sa faci cu Puregon te rupe la buzunar si la fundulet.

ceciserban spune:
Lachi tocmai de asta te-am intrebat ca daca nu ma obliga ea sa iau un anumit tip de injectii atunci o sa-mi pun antenutele in functiune si o sa incerc sa fac rost si eu de Menogon.Cate sa iau 40,50?Nu e oare prea din timp sa le iau daca o sa fac ICSI in sept.-oct.?Nu vreau insa sa ma doara buzunarul si poponetul dupa.E oare tarziu daca astept pana la sfarsitul lunii cand o sa discut cu dr. ca sa stiu exact cand o sa fac ICSI?Se poate face comanda la Sensiblu sa la Helpnet?Oricum diferenta de pret e mare si la 50 fiole se cunoaste,si daca te mai si ingrasi...La Medsana cat e Menogonul?
cecilia

ceciserban spune:
Lachi tocmai de asta te-am intrebat ca daca nu ma obliga ea sa iau un anumit tip de injectii atunci o sa-mi pun antenutele in functiune si o sa incerc sa fac rost si eu de Menogon.Cate sa iau 40,50?Nu e oare prea din timp sa le iau daca o sa fac ICSI in sept.-oct.?Nu vreau insa sa ma doara buzunarul si poponetul dupa.E oare tarziu daca astept pana la sfarsitul lunii cand o sa discut cu dr. ca sa stiu exact cand o sa fac ICSI?Se poate face comanda la Sensiblu sa la Helpnet?Oricum diferenta de pret e mare si la 50 fiole se cunoaste,si daca te mai si ingrasi...La Medsana cat e Menogonul?
cecilia

ceciserban spune:
Ups sorry cred ca am trimis din greseala de 2 ori acelasi mesaj.Imi cer scuze,dar nu stiu cum as putea repara greseala.
cecilia

Kariris spune:
Ceci, ti-am mai trimis un Pm si mai vorbim mai pe seara pe forum sau tel. te pup c-o tai la croitoreasa.

Monica-Elena spune:
Cecilia la Medsana nu are tratamentul nu se ocupa ei cu procurarea sau vinderea lui. Cel mai bine ar fi fiind la Cluj sa faci un drum pana la Arad si sa ti le aduca dna Szabo la un sfarsit de saptamana. 50-55 fiole de Menogon iti sunt suficiente plus fiola de 3,75 de dipereline care e ste si aia 140 euro. Eu am dat pe 55 fiole de menogon si fiola de diphereline 480 euro din Ungaria. Vezi poate gasesti nr la celalalte capitole daca nu il caut eu si ti-l dau si vorbesti cu dna Szabo.
Tia pupicei la baietel si la mami.
Lauion pupici de la bocanila.
Luli este OK am vorbit azi cu ea. Urmeaza sa vina in Bucuresti sa isi faca analizele si sa inceapa tratamentul in toamna.Este o luptatoare si va reusi a doua oara cu siguranta.
Lachi pai am stat cuminte pana acuma si stai linistita ca nu fac eu nimic sa pun in pericol pe bebe, dar ne place sa ne plimbam si lui bebe sa sti ca nu se mai intareste burtica cand e in deplasare.E smecher
Monica si bocanila de 31 sapt din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

crinuta71 spune:
Fetelor
Cat de mult ati scris de cand nu am mai fost pe aici! Am ce citi acum.
Lachi, Monica Elena, Lauion, Cecilia, Steliana va multumesc mult de tot la toate pentru raspunsuri.
Ma gandesc tot mai mult la varianta cu Medsana. Va trebui sa vad daca ma descurc cu banii. I-am spus acum ceva si la sotul. Adevarul este ca eu de la inceput m-am tot gandit sa merg la Medsana (am auzit si eu de clinica si de medici), numai nu intotdeauna se poate realiza ce vrei, din pacate.
Lachi este dragut de tot catelul tau. Eu l-am vazut. Si eu am o catelusa, am sa incerc sa pun si eu o poza cu ea ca sa o vedeti.
In total, tratamentul pentru FIV, incepand de la prima injectie si pana la ET cam cate sapatamani dureaza la Medsana?
Crinuta

denisa73 spune:
Nounou iti tin pumnii si nu uita ca se poate si cu embrioni congelati!
Lachione sa-ti traiasca catelul, oricum ai fost tare nostima!Si eu am un catel il cheama Riki si este un caniche(pudel).
Monica plimba-te cat mai poti! FIVULETZ DE 35+

luli spune:
Seara buna la toate fetele,
Recunosc ca nu am mai intrat de ceva timp pe DC pentru ca nu am mai avut timp ar fi unul din motive si al doinea ar fi ca in ultimul timp nu ma mai gandeam decat la DC si atat... ce e ala servici sau alte chestii ? dependenta maxima!!!
Insa in acelasi timp tare mi-a mai fost dor de voi....
Mi-a spus Moni putin mai inainte ca ma cautati si am intrat pe forum, gata nu am mai putut sa rabd.
Am vazut ca sunteti bine si ma bucur din suflet.
Eu voi veni saptamana viitoare in Bucuresti la control - ca ar cam fi cazul.
Sunt cam nelinistita ca de ceva timp am niste scurgeri rosu-maro cat sa murdaresc un tampon daily si... nu mai pot sta asa...
Lauion tu ce mai faci fata curajoasa?
Lachi - frumos catel si tu frumoasa. Sincer mi te imaginam tunsa scurt.
Nounou - multa bafta si curaj.
Cecilia - cauta sa-ti iei menogon pentru ca unu la mana te ajunge mai ieftin, doi la mana te intepi mai putin (pentru ca este mai eficient - eu am facut cate 4 odata iar o alta fata din lot facea cate 6 puregon odata) si trei la mana are rezultate mai bune: eu am avut hiperstimulare ( 21 foliculi din care au rezultat 9 embrioni) si fata cu pricina mult mai putini( nu mai stiu exact cati) din care au rezultat doar 2 embrioni asa ca... trage si tu concluzii.
Va pup pe toate cu drag.
PS: Moni a ajuns cu bine la munte.
Luli si ... atat.